A Nikki Reed? :D Ją lubię najbardziej z dziewczyn ze zmierzchu.
Ashley Greene nie cierpię. -,-
Jeżeli chodzi o grę aktorską to na pierwszym miejscu Stewart, na drugim Reed, na trzecim Greene.
Styl ubierania (lub uroda): 1. Greene, 2. Reed, 3.Stewart
Stewart ma fajny styl ostatnio ona i Green miały takie same topy:-) ciekawe czy pozyczone od siebie, a co do gry to wszystkie mniej więcej na równym poziomie chociaż Stewrart najlepsze, ale Nikki fajnie zagrała w 13 rumianeslowa ty chyba nikogo nie lubisz z sagi
nie. :D
Jak mowilam Greene lepiej gra wg mnie od Stewart. Fajny tez jest filmowy Jasper .
Nikki akurat w 13 nie bardzo mi sie podobala,choc pasowala do roli nastoletniej zdziry.
oj tam przeciez siebie nie grała:-)fajnie też wypadła w OC Kalifornia, teraz wchodzi nastepny film z jej udziałem i zapowiada się na interesujacy,a ja za Jasperem nie przepadam zresztą oprócz sagi nie widziałam go w żadnym innym filmie, jedynie słyszałma piosenki jego zespołu wiec nie wypowiadam sie o jego grze
rumiane.. - widziałaś ashley gdzieś indziej niż w zmierzchu? masakryczna jest.
do tego sztuczna. -,- co 2 dni ma inną długość włosów.. jednego dnia do ramion, drugiego do pasa..
nikki i stew górą : D
miedzy stewart a greene ? oczywiscie, ze stewart !! kristen jest bardziej utalentowana i na pewno ladniejsza od ashley