Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Kristen Stewart czy Ashley Greene to zdecydowanie Stewart.

użytkownik usunięty
TheTusiax

A ja Greene. :)

Stewart chociaż Greene też lubie

użytkownik usunięty
TheTusiax

A Nikki Reed? :D Ją lubię najbardziej z dziewczyn ze zmierzchu.

Ashley Greene nie cierpię. -,-

nom Nikki jest fajna...zawsze usmiechnieta i towarzyska, ma fajne dołeczki

sonnenEW

Jeżeli chodzi o grę aktorską to na pierwszym miejscu Stewart, na drugim Reed, na trzecim Greene.
Styl ubierania (lub uroda): 1. Greene, 2. Reed, 3.Stewart

użytkownik usunięty

Nikki? :) nie lubie jej.

Stewart ma fajny styl ostatnio ona i Green miały takie same topy:-) ciekawe czy pozyczone od siebie, a co do gry to wszystkie mniej więcej na równym poziomie chociaż Stewrart najlepsze, ale Nikki fajnie zagrała w 13 rumianeslowa ty chyba nikogo nie lubisz z sagi

użytkownik usunięty
sonnenEW

nie. :D
Jak mowilam Greene lepiej gra wg mnie od Stewart. Fajny tez jest filmowy Jasper .

użytkownik usunięty

Nikki akurat w 13 nie bardzo mi sie podobala,choc pasowala do roli nastoletniej zdziry.

oj tam przeciez siebie nie grała:-)fajnie też wypadła w OC Kalifornia, teraz wchodzi nastepny film z jej udziałem i zapowiada się na interesujacy,a ja za Jasperem nie przepadam zresztą oprócz sagi nie widziałam go w żadnym innym filmie, jedynie słyszałma piosenki jego zespołu wiec nie wypowiadam sie o jego grze

użytkownik usunięty
sonnenEW

no wiem.XD

użytkownik usunięty

rumiane.. - widziałaś ashley gdzieś indziej niż w zmierzchu? masakryczna jest.
do tego sztuczna. -,- co 2 dni ma inną długość włosów.. jednego dnia do ramion, drugiego do pasa..

nikki i stew górą : D

TheTusiax

stewart! moja ulubiona. koniec. kropka. ;]

weramg

miedzy stewart a greene ? oczywiscie, ze stewart !! kristen jest bardziej utalentowana i na pewno ladniejsza od ashley

Leighton

o tak co du urody to nie ma watpliwosci ze Stewart jest ładniejsza