Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Kaja Paschalska???

użytkownik usunięty

Czy tylko ja widzę uderzające podobieństwo??? Nie tylko pod względem urody ale również "talentu" aktorskiego...

A gdzie ty tu Kaje Paschalską widzisz?

użytkownik usunięty
Dark666Lady

może mnie poniosło z tym uderzającym ale jest coś na rzeczy, oczywiście z przewagą po "stronie amerykańskiej"

Hmm, no może trochę, nie wiem nie oglądam Klanu :) Ale ma nadzieje że Kristen nie zacznie śpiewać, z tego co pamiętam Kaja też próbowała i nie było dobrze.

No z wyglądu trochę też mi się kojarzy...

Camilla3

ja nie widze żadnego podobieństwa, zarowno z wygladu, stylu czy z talentu aktorskiego, juz kiedys o tym niby podobieństwie na forum ktoś pisał

użytkownik usunięty

Nie cierpię Paschalskiej. A Kristen w miarę lubię... Więc nie. Nie ma podobieństwa.

Ja w jej wyglądzie zauważam spore podobieństwo do Paschalskiej.
Co do talentu, to się nie wypowiem, bo kojarzę ją tylko ze "Zmierzchu", który tak mnie zanudził, że znużenie przysłoniło mi grę aktorską...

dokładnie to samo sobie pomyślałam oglądając dzisiaj "Zaćmienie", zachowuje się jak ona i faktycznie jest podobna :D i nie żeby mi to ktoś zasugerował, pomyślałam o tym wcześniej, zanim zobaczyłam ten wpis:P

hoffusia

mi tam nic a nic nie przypomina Paschalskiej eh, zachowuje sie jak ona? ciekawe w jakich momentach

Właśnie też tozauważyłem są bardzo podobne do siebie oczywiście obydwie bardzo ładne

użytkownik usunięty
lukasz121246

Kaja jest obleśna a Kristen ładna

użytkownik usunięty

http://bi.gazeta.pl/im/1/4822/z4822221X.jpg http://0.tqn.com/d/movies/1/0/Z/7/T/adventurelandprempic1.jpg Ktoś tu jest k... ślepy. Kristen jest podobna do Reese Witherspoon

Kristen ładna ehmmm.... cóż yyyyy mi się nie podoba

Dark666Lady

No ładna jest przecież...nawet bardzo wg mnie. Ma dość oryginalny typ urody, ale coś pociągającego w niej jest.

keshia21

Oryginalna? Nie powiedziałabym.
Na świecie najwięcej jest szatynów.

Wygląda jak młoda MEG RYAN z tego plakatu : http://www.hotmoviesale.com/p4809/Sleepless-In-Seattle.html

kasia_dzi

To jakieś nieporozumienie.

użytkownik usunięty
ChocolateyPops_

Co to jest za cisza, he?

No faktycznie, dziwnie cicho tutaj ;(

Camilla3

rzeczywiście nudy, nawet stęskniłam się za batmanką

gabi123

Gabi , kiedy ja cię ostatnio widziałam.

Dark666Lady

ohoho kiedy to było...

gabi123

Oglądałam "Wiernego ogrodnika" :)

Dark666Lady

I co podobał Ci się film?

gabi123

cisza bez batmanki i jej wcieleń:-) Kristen ostatnio była w show Jay'a i jakos już nie denerwuje się aż tak berdzo, ale jeśli sie tyle wywiadow udziela to mozna się przyzwyczaić:-)

gabi123

A właśnie Gabi, miałam pytać. Gdzie nasza ulubiona Japoneczka się zapodziała? ;)

Camilla3

Japoneczka się usunęła...Później miała jeszcze kilka innych kont, do których się oczywiście nie przyznawała, później na forum Fox przyznała się do jednego konta, w nicku też coś z Japonią było, ale nie pamiętam. Także Dżapanka nas odwiedza niezmiennie, w różnych postaciach, ale już nie tak intensywnie jak kiedyś...
A Ty się gdzie podziewałaś, he?

użytkownik usunięty
keshia21

A skąd wiesz? Może Miles to podszyta Japonka?;> Albo Ci co tak przeklinają non stop? Może to ona? He? HEE???:P

Miles jest za inteligentny, jak na japonke;] Dżapanową można rozpoznać, ona ma swój styl i wciąż te same argumenty...

użytkownik usunięty
keshia21

ja wiem, tak sie zgrywam:P Zeby sie tylko Miles nie obraził...

keshia21

A ja to jestem z doskoku od jakiegoś czasu na Filmwebie tylko, tak to jestem zawalona nauką. Palcem do tyłka sobie nie idzie trafić, więc dzisiaj cieszę się błogim lenistwem, bo jutro wolne :D

Camilla3

Japonka chyba też zabrała się za naukę, dlatego się nie pojawia, w końcu musi skończyć gimnazjum

gabi123

hah a pisalam kiedys że może jak się zacznie szkoła to się uspokoi i kurcze chyba jednak tak zrobiła troszke smutno:-)