Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

przecież każdy dobrze wie że to słabiutka aktoreczka ktora sławe zawdziecza tylko dzieki filmom o wampirach a co bedzie kiedy skonczy sie ta saga ?
nic poprostu koniec jej kariery bedzie grala w jakis nisko budżetowych filmach bo watpie żeby ktos wział ją do jakiegos ambitnego filmu!

FOOtballFIGHTER

Wątpię by ktoś zapomniał ! jest utalentowana ! tylko zazdrosne laski jadą po niej !! Świetna rola w Welcome to the Rileys !!

Etam

Doklądnie, mi też się podobała w tej roli, wg mnie wręcz granie w takich badziewiach jak "Zmierzchy" czy "Penisy w Rowiu" zaniżają ocenę aktora przez potrafiących docenić prawdziwe kino fanów.

Etam

zobaczysz że tak bedzie

FOOtballFIGHTER

A ja się z tym zgadzam.

FOOtballFIGHTER

Nie rozumiem fenomenu tej pani. Moim zdaniem jest całkiem aseksualna. W jej grze aktorskiej nie widzę niczego dobrego.

Sylviana

dzieki sadze stała sie rozpoznawalna i zarabia wiecej, ale tak naprawde Kristen cały czas gra w filmach niskobudzetowych, i niezaleznych czy po roli w twillight zagrała w megaprodukcji z duzym budzetem? nie , wiec zbyt duzo sie nie zmieni, a tak wogole to saga tez nie miała stas się takim hitem a jednak nim jest

sonnenEW

I bardzo się ciesze. Danie jej nagrody BAFTA było wielkim błędem. Tak się składa,ze oglądałam ten cały Azyl. Przeciętny film,taki na
6/10. Gdyby nie Foster byłoby kiepsko.

FOOtballFIGHTER

Zgadzam się w 100%. To "gwiazdka" jednego sezonu.

talginka

No to troche długi ten sezon bo trwa od 1999 r.
Obejrzyj sobie Runaways czy Welcome to the Rileys wtedy sie wypowiedz.

sibkod

Aktorka z niej słaba w przeciwieństwie do Dakoty, która jej towarzyszyła w Runaways. W filmie można dość wyraźnie zobaczyć przepaść między Kristen a Dakotą. Może dziewczyna się rozwinie jeszcze, póki co powinna nad sobą ostro popracować.

sibkod

Od 1999r.? W 1999r. nikt o niej jeszcze nie słyszał – stała się popularna dzięki temu romansidłu, nazwanego „horrorem”.

talginka

Tj. dzięki "Zmierzchu".

talginka

Pączuś a oglądałaś Azyl? Zamykałaś oczka na każdej scenie z Kristen?

platyna_2

Nie, nie oglądałam Azylu, ale opis zachęcający.
Obejrzę go chociażby po to, żeby zobaczyć czy dwunastoletnia Kristen miała taki sam zestaw min i gestów, jaki zaprezentowała w tej uroczej sadze Zmierzch (czytaj: wiecznie otwarta gęba i zdziwiona mina).

talginka

Wcale nie jesteś oryginalna z tą "otwartą gębą i zdziwioną miną" ;] Też mnie drażni dziewczę, ale się przynajmniej nie katuję niczym freaks z Opus Dei

platyna_2

A kto powiedział, że chcę być oryginalna? Mówię to co myślę i tyle ;)

talginka

Krasnoludki mi wyszeptały do uszka, że chcesz być fajna

platyna_2

A mi, że musisz zawsze dorzucić swoje przysłowiowe 3 grosze i postawić na swoim.
A więc niech ci będzie – tak, chce być fajna. Kto by nie chciał?;)

talginka

Fakt. Muszę.
Ja nie chcę być fajna:P Ludzie fajni są otoczeni innymi ludźmi. Ja wolę samotność.

platyna_2

Ciekawa koncepcja słowa „fajna”. Jednak to nadal słowo potoczne. Ja interpretuje je zupełnie inaczej.

talginka

To nie jest interpretacja. To jest cecha bycia "fajnym". Interpretacja to coś zupełnie innego...

platyna_2

Nie sądzę, żeby to była "cecha" bycia "fajnym". To "otoczenie innymi ludźmi" jest tylko końcowym efektem odbioru przez "innych ludzi" wszystkich "cech", "fajnej" osoby.

talginka

A widzisz:D Jak chcesz to potrafisz! :D

platyna_2

Ale co dokładnie masz ma myśli? xD

talginka

Chodzi mi o logiczne myślenie. Myślałam, że same jełopy tu siedzą a jednak nie;]

platyna_2

wolisz samotnosc juz sobie wyobrazam .

Okularki , szara myszka zagubiona w ksiazkach , Edward nienadejdzie , ani teraz ani nigdy

YourFavouriteDrug

LOL :D
Śmieję się, bo tak właściwie opisałaś całkowite moje przeciwieństwo:D
Tyle, że fakt, książki czytam. Wymóg na studiach.

FOOtballFIGHTER

W "Azylu" i "Cold Creek Manor" grała bardzo dobrze. Więc nie sądze ,żeby świat o niej zapomniał. Była sławna ,a "Zmierzch" jej tylko pomógł. Ja tam nic do niej nie mam. Urodę ma niebanalną. Jednym się podoba drugim nie tak to już jest.

udia

mi się nie podoba. ani jako kobieta ani aktorka.
jedyny film z nią,który mi się podobał i przy którym nie miałam ochoty wymiotować gdy tylko ją widziałam to Ucieczka w milczenie.
mam zamiar obejrzeć "Azylu" i "Cold Creek Manor" ale nie wiem czy to zmieni moje zdanie o niej.

zosza

Ja trochę zmieniłam zdanie o niej gdy dzisiaj obejrzałam : Welcome to the Rileys.
O dziwo,podobała mi się jej gra,takiej napalonej striptizerki. ;)
Dam dziewczynie szanse i postawie 5/10.

mrs robinson

Teraz czekam na film: W drodze. ;) Dodam takze, ze podoba mi się jej naturalność i zwyczajność.
Zacytuje: Nie ukrywam sztucznie pryszcza. Czapka z daszkiem i kaptur wystarczą.- słowa Stewart. Podoba mi się to :) .

mrs robinson

hmm to jest w necie dostępny Welcome .... w niektorych krajach była premiera a w lutym wychodzi dopiero DVD ale niestety nie w Polsce

sonnenEW

tak,jest. Wystarczy dobrze poszukać. Obejrzałam z napisami na tej stronie:
http://www.filmytv.net/video/67/Welcome-to-the-Rileys-2010-Napisy-PL

mrs robinson

Oj,coś nie tak jest z filmwebem.

FOOtballFIGHTER

no , moze tak , ale rola Belli w Twilight i Mirandy w Speak

YourFavouriteDrug

Rola Kristen w Welcome to the Rileys bardzo mnie urzekła. O wiele bardziej mi się podoba niż jako nudna,przymulona Bella. ;)