Najlepsza aktorka jaką znam.Oglądałem jej wszystkie filmy i wszystkie mi się bardzo podobały.A jeżeli chodzi o Zmierzch i następne części (Saga) to wypadła rewelacyjnie.:)
Może nie najlepsza, ale gra dobrze :) Chociaż... jeżeli chodzi o młode pokolenie, to fakt. Może i najlepsza.
przygryza warge,kiwa glowa,otwiera buzie,jeczy,steka... o czyms zapomnialam?
Jak dla mnie gra aktorska Anny Kendrick jest powalajca. W filmie: W chmurach na przyklad. Nie dziwie sie ze dostala nominacje do Oscara.
A kim mam być? Po prostu proszę, abyś nie kierowała do mnie swoich mądrości. Coś Ci jeszcze wytłumaczyć?
Nie,kim jestes by mi rozkazywac,by mowic co mam robic.
Ale dobrze,nie bede sobie psuc nerwow.
teraz tutaj jesteś i wszystkich zaczepiasz, na forum o Emily mi dokuczałaś, juz k.....a mać nic nie można napisać, bo wszędzie się wpieprzysz, daj już spokój
Ale inny w twoim towarzystwie źle się bawią. Zmykaj trollu, zmykaj!
Dla mnie Kris jest wspaniałą aktorką i z czasem jeszcze to pokaże....
Haha,co ty nie powiesz. Podac ci przyklad trolla,ktory ma wode zamiast mozgu?
@adam11_filmweb, twierdzi,iz Kristen jest najlepsza aktorka! Ludzie. Ja rozumiem,ze mozna ja uwazac za swietna aktorke,w koncu gusta sa rozne. Ale najlepsza to przegiecie ponizej pasa. .; )
Gabi, nie denerwuj się. To tylko marne, niedowartościowane dziewcze, które chce zaistniec chociaż na forum. Może w życiu prywatnym nikt jej nie zauważa i potrzebuje chocby chwili uwagi.... Olej ją.
Niech pieprzy jak ten głupek sto raz to samo.
Nie pieprzcie ze Krysia jest the best,bo to mnie denerwuje.
Az tak dzialam na Gabi? :>
Ty to dopiero pieprzysz! wg ciebie Kristen jest dobrą, a nawet bardzo dobrą aktorką, bo kiedys oceniłaś ją na 8, nawet ja jej tyle nie dałam. A wiem że tak było bo od początku śledzę twoje głosy, więc się zastanów dziecko w końcu na ile ona zasługuje, bo to jest śmieszne. Raz dajesz jej 1 punkt, bo jesteś zła ,że zagrałam Belle, później tak wysoko ją oceniasz, teraz znowu na 3 o co chodzi powiedz mi?
Chyba o czyms nie wiem,bo w zyciu jej nie dalam oceny 8. Najwyzej 5,zmienilam na 3.
dziecko? Nie no. Nie zalamuj mnie do reszty. Slowka na poziomie 6 klasy podstawowki moglabys sobie darowac.
A mnie to nie obchodzi. Zagrala Belle,to zagrala. Ale gra miernie,to wszystko.
Haha, ona żyje szkołą tylko. Pierwszaki zawsze tak mają. Co tam ciuchy.
Kredeczki, bloki... To jest to! :D
3 klasa gimnazjum.
A KREDEK NIE UZYWAM. Chyba ze pokreslic temat kolorowym zelopisem. :)
Oceniam Cię z tego, jaki debilizm tu reprezentujesz. To mi wystarczy do wyrobienia sobie zdania o Tobie.
Ty nie kiwasz głową, nie przygryzasz wargi i nie oddychasz może jeszcze? Bla bla bla, głupoty... Czepiasz się takich pierdół, że aż głowa mała. Są większe problemy od otwartych ust aktorki jak np przypalanie wrzątkiem oka.