Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

widziałam ją ostatnio w "speak" grała tam bardzo dobrze, ale w sadze zmierzch gra okropnie, skoro tak nie lubi popularności związanej z tymi filmami i tak ją to przytłacza to niech zrezygnuje, a nie partoli kolejne filmy (chociaż tam każdy gra jak kłoda)
w ogóle denerwuje mnie ten szał na nią i R-Patza, jakby było się czym zachwycać, to jeszcze bym zrozumiała...

Lovely_Paige

meczy, nie meczy ludzie wy filmy ogladacie czy patrzycie jak graja aktorzy:),na tej stronce rozne czytalem porownania Kristen np z Al Pacino czy z De Niro:) tylko niewiem jaki maja sens:), niech mi ktos pokarze dobry film De Niro jak mial 19 lat:), ludzie jaki film taka rola:),dla mnie film przecietny, jedno co sie podobalo ze odmiana i nikt nie gania za wamoirami z kolkami, czy niema walki wampirow z lykanami, jakas odmiana i na dobre:)tylko nierozumiem dlaczego wszyscy krytykuja Kristen za role jaka dostala, jak dl mnie zagrala typowa zagubiona nastolatke. niektorzy twierdza ze nie ma zadnej gry aktorskiej jak ine gwiazdy by to zrobily, tylko niech mi wyjasnia jak mozna zagubiona nastolatke zagrac?? czy portman maial latac z yoda po ekranie to by bylo lepsze granie?? zastanow cie sie najpierw nad filmem i przekazem potem nad rola a pozniej jak to mozna zagrac, dlamnie wypadla jak typowa nastolatka ktora nie wie czego chce