Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Powiedzcie mi po jaką cholerę ona ma cały czas otwartą gębę?! Obejrzałam cały film ale scena ze zmierzchu na lekcji biologii jak coś tam badali bodajże komórki cebuli była dla mnie największym koszmarem już nawet mroczki są bardziej naturalne.

andzialesiuk

bla bla bla a po jaką cholerę ponownie zakładać temat o jej otwartej buzi? ile mozna wałkować jedno i to samo...

użytkownik usunięty
andzialesiuk

Bo dawno dawno temu była sobie Adam i Ewa i Ewa zjadła jabłko.
No i dziewięć

andzialesiuk

Ale mroczki są przerabiane photoshopem. potem robia kopiuj wklej i jest ich dwóch... Nawet nie są aktorami tylko frajerami z bogatej rodziny. Kristen zaś ma otwartą japę naturalnie, na planie filmowym ekipa lubi wypić zimne piwko, dlatego Kristen nigdy nie traci czasu i buzię ma zawsze otwartą by otwieracz (jej 2 większe zęby z przodu) był zawsze pod ręką...

użytkownik usunięty
skt84

konstruktywna krytyka. give me a fakin break!

niesamowita historia nie ma co

użytkownik usunięty
sonnenEW

będę płakać. cholera ja i moje miekkie serce, wzruszam sie z byle powodu. popatrz, chlopiec tak sie stara....

stara a jednak nadal nic zbawnego nie wymysla wszytsko to o cyzm tu pisza bylo walkowane tysiac razy zlitujcie sie ile mozna

andzialesiuk

Żeby było śmiesznie :D

andzialesiuk

Widocznie preferuje seks oralny, musi go uprawiać bardzo często i po prostu jej usta już się nie zamykają - może z przyzwyczajenia, może tak jej zostało po jakimś stosunku. Nie mam innego pomysłu.