Kristen Stewart, przez wielu użytkowników tego forum nazywana, kołkiem, niedorozwiniętą, mierną aktorką z otwartą gębą otrzymała nagrodę Brytyjskiej Akademii Sztuk Filmowych i Telewizyjnych, za najbardziej obiecująca wschodzącą gwiazdę dużego ekranu:)))
źródło: http://www.bafta.org/awards/film/orsa,951,BA.html
Ona nie ma w sobie odrobiny taktu. Naprawdę mi jej szkoda. Inni nie robią afery z paparazzi.... tylko zawsze ona. ;/.
Zgadzam się! Żeby ustawiać JĄ na zdjęcie główne? Współczuję. Pewnie masz cały pokój obklejony jej plakatami i zrobiłaś dla niej ołtarzyk .
Nie znoszę jej,sknociła Zmierzch i inne fajne filmy. Jest paskudna z tymi przyćpanymi oczyskami . ;oooo .
Nie zasługuje na inną ocenę niż na 1.
' cha , cha , cha ' .
chyba nie widziałaś nigdy na oczy ćpuna, dziewczynko. zero podobieństwa.
przyćpany wzrok to może mieć Lindsay Lohan, czy Amy winehouse.
Daruj sobie tą dziewczynkę,cienka jesteś. Wasza ukochana robi tylko głupie miny do kamery.
'' wasza ukochana '' czy ja o czymś nie wiem?
i tak masz rację. za to megan fox jest przezajebista.
filmweb się muli.
- - - -
Megan Fox? Kto tak powiedział ? Ja na pewno nie.
Nie uważam ją za zajebistą,to słodka idiotka. Uwielbiam natomiast Monicę Bullucci.
Wcale, że nie:) Kristen wygląda o niebo lepiej jak ta... Amanda Seyfried która ma wyłupiaste oczy. Powinna dostać główną rolę w "Brzydula Betty". Ale z metamorfozą byłoby ciężko...
No Cię chyba coś boli. Amanda jest śliczna i świetnie gra.
Oglądałaś pewnie ''zabójcze ciało'' . a w okularach nawet wyglądała extra .
Oglądałam "Zabójcze ciało", oglądałam "Wredne dziewczyny" i uważam, że jest o wiele wiele brzydsza od Kristen. Z resztą Mila Kunis mimo wielkich oczu też jest o wiele piękniejsza od Amandy. Jak Amkę zobaczyłam po raz pierwszy to prawie się poszczałam ze śmiechu. Brzydactwo.
A czy ty jesteś taka ładna,by ocieniać innych ? Wpisałam w wyszukiwarkę ''Mila Kunis'' . Jest okropna.Oczy koloru psiej kupy i w dodatku Ukrainka. Ja lubię subtelną urodę,słowiańską. Taką,jaką ma Amanda.
Amanda wygląda jak dziecko z downem. Nie ma co się oszukiwać. Mila Kunis jest kwintesencją kobiecości, jest o wiele ładniejsza od takiej Megan Fox. A Amanda Seyfried...? Śmiech na sali!
Ukrainki są śliczne. :D
Ale nie no. Jak dla mnie Amanda jest ładna dosyć.
To chyba dlatego, że kojarzy mi się z Gemmą Ward. ;)
Słuchaj, bądź kulturalna i nie obrażaj nikogo. Może lubi Stewart, więc sobie dała ją na avatar ? I co, przeszkadza Ci to? ..
Cóż.Jeśli mam być zupełnie szczera,to ja też sądzę,że sknociła rolę Belli. Ale porównując jej poprzednie filmy,to myślę,że najlepszą jak na razie jest jej rola Belli.
I weramg - tak,Kristen to powiedziała. To był wywiad dla magazynu Elle.
nie narzeka , tylko mówi prawdę i jest szczera. bo jak ktoś jej np. pyta , czy cieszy się ze sławy to ma robić dobrą minę do złej gry i mówić '' ohh, tak, jest super, jestem taka popularna ' ?
powinna się cieszyć z tego,że ma takich kochanych fanów,którzy ją ubóstwiają. I że ma kupę forsy .
Ona po prostu ma za dobrze w dupie. ;]
A na Zaćmienie pójdę tylko ze względu na Pattinsona,który ma większy talent od niej . ;p
Kristen robi si z roku na rok coraz brzydsza.O,znalazłam fajne zdjęcie. OD KRISTEN DLA FANÓW SAGI ZMIERZCHU : http://i42.tinypic.com/2mwte34.jpg .
dla mnie to demoralizowanie młodzieży. Potem jakaś fanka Stewart będzie sit tak zachowywać jak ona. ;/
lepsze pokazywanie fucków niż dawanie młodzieży przykładu, by robić sobie operacje plastyczne . :)
Młodzieży? 7 letnie dzieci przeklinają na boisku od kurw i dziwek a Kristen pokazująca fuck'a demoralizuje młodzież? Śmiechu warte! Ta młodzież widziała gorsze rzeczy od fucka Kristen i to o wiele wiele wcześniej.
Idę stąd. Jak dariastan wejdzie to może i ja wejdę. Mamy podobne poglądy na temat Stewart
"czy ty jesteś taka ładna,by ocieniać innych ? Wpisałam w wyszukiwarkę ''Mila Kunis'' . Jest okropna.Oczy koloru psiej kupy i w dodatku Ukrainka."
A ty jesteś ładna mam rozumieć? Założę się że się dowartościowywujesz tym obrażaniem innych. W dodatku z tego co widzę rasistka? Puknij się w główkę, może coś tam masz,tylko jest uśpione. Albo najlepiej wyjdź z domu, piękna pogoda, wstąp do kościółka, przywitaj się z każdą napotkaną osobą na ulicy, dawaj przykład dzieciom. Bo jak na razie to lamentujesz jaki to zły przykład daje Kristen, a jak ty sie reprezentujesz na tym forum? POtrafisz tylko narzekać, obrażać i wyśmiewać. Gratuluję takiej postawy! Zrób coś pożytecznego, zajmij się sobą, obejrz sobie film który - UWAGA to może się wydać dziwne co teraz napiszę - LUBISZ. Ja przynajmniej tak robię, jak nie lubię jakiejś aktorki czy aktora to zwyczajnie go nie oglądam i nie czytam o nich artykułow w gazetach jak ty to robisz,bo wolę swoje życie poświęcić na własne zainteresowania.
Gdybym cię znała i byłabyś taką marudą bez szacunku do innych osób i ich gustów, też bym ci pokazała fucka.
No i znowu ktoś zaczyna. Nie wiesz o co chodziło,co było przyczyną kłótni,więc proszę. Nie wypowiadaj się.
Pisałam to pod wpływem emocji.
Polubiłam Kristen i zmieniłam swoje nastawienie do niej. Twoje zdanie mnie nie obchodzi,naprawdę.Daruj sobie obrażanie mnie.
Tak,ale przyznałam się do swojego błędu. Myślałam,że jej gra zawsze będzie drewniana. Ale myliłam się. Nie mówmy już o tym.
Jest ładna.
Nie odpisywałam tobie.
I żeby nie było, nie odpisywałam też keshi21, po prostu chciałam żeby moja wypowiedź była na dole.