Ona jest brzydka , nie ma talentu a zdobywa te śmieszne MTV , żygać się chce jak się z Robem całuje
A skąd wiesz że nie ma talentu??
Tak świetnie znasz się na aktorstwie i filmach że potrafisz to ocenić ??
Nie żeby co skarbie ale skoro zagrała w tylu filmach to raczej świadczy to o jej możliwościach nie sądzisz ??
Rzygać ci się chce?? Po co oglądasz filmy z nią ??
Są inne sposoby leczenia kompleksów!!!
Wybacz "klaudia9105" ale "matejko900..." według mnie ma rację.
Kristen nie jest dobrą aktorką, wgl nie potrafi za bardzo oddawać emocji danego bohatera !!!
A zmierzch to już wgl jakaś załamka....
Gra właściwie tylko w filmach "dla nastolatków"dlatego że jest sławna i lubiana przez tę grupę wiekową .....osoby dorosłe raczej za Kristen nie przepadają....a osoby starsze nieco lepiej znają się na filmach i grze aktorskiej....taka prawda.
Pamiętam jak byłam nastolatką to Azyl był moim ulubionym filmem dla nastolatek;] Bośśśśki.
A co do zdolności Kristen nie ma co na siłę ich zaniżać i porównywać ją do aktorek z talentem;] Faktem jest, że w Zmierzchu Kristen wyglądała jakby potrzebowała inhalatora jednak ona sama w sobie brzydka nie jest. Ma po prostu inny typ urody, bo możecie mi wierzyć lub nie - brzydkie osoby wyglądają naprawdę BRZYDKO. Szczerbate zęby, zezik, sto kilo wagi i spocone plecy, krzaczaste brwi i jakiś czas temu modne (nie wiem czy teraz) okulary jak z "Laboratorium Dextera". To chyba dopełnia mój obrazek?
Kristen ma specyficzny typ urody, taki bad ass. Ja mam słabość do bad assów dlatego też bronię w pewien sposób Kristen. Ach, jeszcze jedno. To, że Kristen ma pewne oralne trudności w grze aktorskiej nie oznacza, że nie potrafi w ogóle grać. Radzę chociaż raz w życiu się poświęcić i obejrzeć "Dlaczego ja?" Wiadomo, że nie ma co porównywać do panny (Pani już? nie wiem) Stewart, wszak jest ona rzeczywiście aktorką a oni wieśniakami zgarniętymi z ulicy. Właśnie. Może i teraz gra słabo.... Jest młoda, jeszcze sporo się może nauczyć:) Nie ma sensu jej przekreślać tylko dlatego, bo ma się słaby żołądek i się wymiotuje na widok 70% społeczeństwa (to akurat do pana matejko). Bo Kristen z wyglądem jest ponadprzeciętna;]
Wybacz Lamenezja85 ale Matejka 900 nie ma racji pisząc o dość ładnej dziewczynie, że jest brzydka ,a no i ten brak talentu? coś tam jednak potrafi. Nie ma co poruszać roli w Zmierzchu, taka bez życia była ta postać i tak ją Kristen zagrała dla mnie była Bellą. A rola w The runaways czy Welcome to the Welcome to the Rileys też tak strasznie źle zagrała ? bo mnie zaskoczyła, po tych ciągłych nagonkach na nią nastawiłam się na najgorsze ,a tu niespodzianka Kristen była naprawdę niezła. Matejka 900 jest pewnie wielką fanka Roberta Pattinsona , bo już nazwanie go Robem mówi samo za siebie i myślę że ona należy to tego przedziału o którym wspomniałaś, ja już do tego przedziału nie należę, a jednak lubię Kristen i dam jej szanse
Łołoło, ja absolutnie nie przyczepiłam się do jej wyglądu zewnętrznego ;)
Wyraziłam tylko swoją opinię na temat jej gry aktorskiej.
W "The Runways" nie było źle ;) Ale w "Welcome to the Rileys" mnie osobiście nie przekonała.
Zgodziłaś się ze zdaniem matejka, który o grze Kristen jedynie napomknął. Mianowicie stwierdził, że Kristen nie ma talentu. W "The Runaways" według mnie dała sobie radę co świadczy o tym, że trochę go jednak ma:) "Welcome to the Rileys" nie oglądałam, więc się nie wypowiadam...
może i wyraziłaś opinie ale poparłaś założyciela/ke tematu, krtóry/a wcale nie ma racji, no i żeby zaczynać zdanie od:" ona jest brzydka..." strasznie to dziecinne
Z tego co widzę użytkownik matejko wypowiada się dość często, ale bez uzasadnień;] Tylko "lubie tą aktorkę, nie lubie tego aktora, podobał mi się film, nie podobał mi się, jest ładna, jest brzydka, zasługuje na oscara, nie zasługuje na oscara". Tyle można się od niego dowiedzieć więc... <ziewa sobie> szkoda czasu na typa;] Wynik z tego taki, że chłopak swojego zdania nie ma i bazuje na innych użytkownikach. Ot zwykła, kolejna owieczka.
Ja mam 33 i bardzo lubię Kristen w filmach. Jest bardzo ładna i mi się podoba.
Gra w filmach dla nastolatków bo mimo 21 lat spokojnie z wyglądu może grać nastolatkę. Żeby polskie 21 latki tak wyglądały czasem można z 40 pomylić xD
Ktoś tu chce mieć monopol na rację?;) Wiesz z 1 strony mnie ten Twój post załamuje ale z 2 rozśmiesza. Piszesz takie ogólniki, że aż oczy bolą. Wrzucasz wszystkich do jednego worka: nastolatki lubią to a osoby dorosłe tamto to jest dopiero załamka, zastanów się nad sobą...Poza tym wszystkim, widziałaś wszytskie Jej filmy, że wysnuwasz taką śmieszną i degradującą Cię intelektualnie tezę ("Gra właściwie tylko w filmach "dla nastolatków"dlatego że jest sławna i lubiana przez tę grupę wiekową")? Ja jakoś mam 23 lata i b.lubię tę aktorkę (znając Twoje dziwne (delikatnie mówiąc) podejście, to od razu powiem, że nie tylko przez Zmierzch i nie zakochałam się w Pattinsonie) cenię Jej grę aktorską (może właśnie dlatego, że jest oryginalna i wzbogacona o Jej charakterystyczne cechy) i b.lubię kilka filmów, w których ją widziałam. Zresztą, mogę się założyć, że sporo osób starszych ode mnie również potrafi docenić Jej aktorstwo.
Wcale nie!.. w każdym filmie ładnie gra i jest śliczna :*:*:*:*
Nie każdy film jest głośny a i ona jest młoda jeszcze wiele przed nią!
"Dlaczego ja?" jest najlepsze :-) albo "Trudne sprawy" faktycznie wystepuja tam genialni aktorzy ciekawe gdzie takich znajduja, program dobry na poprawe nastroju. Najlepszy argument : ona jest brzydka, smieszne, oczywiscie kazdy ma jakis swoj typ ale bez przesady z ta brzydota, jak ci sie tak chce rzygac to nejlepiej nie ogladaj, filmow, czy gali w ktorych biora udzial.
wydaje mi się, że nie siedzisz w branży filmowej na co dzień, więc nie Tobie oceniać czy ma talent ,czy go nie ma.
krytycy filmowi pochwalili ją za Azyl, Ucieczkę w milczenie, Welcome to the Rileys i The Runaways.
jest młodą, dobrze obiecującą się aktorką obok Emmy Roberts i innych.
wg mnie ma więcej talentu niż te wszystkie gwiazdki Disneya razem wzięte.
dziękuje, dobranoc.
oczywiscie ze jest lepsza aktorka niz gwiazdeczki Disneya mi.in Miley, Selena, Demi, Zac, Vanessa i inni-ma za soba lepsze i gorsze role jak kazdy aktor a przynajmniej wiekszosc
Pewnie że masz racje....To oczywiste, że dziewczyny w jej wieku kręcą filmy dla Disneya...
A ona wybiera ambitne role takie jak Azyl, Ucieczkę w milczenie, Welcome to the Rileys i The Runaways - to co opisała koleżanka wyżej.
To nie byle jakie role, bo dzięki nim osiągnęła, popularność, sławę i fanów...ja nim jestem, i jej fani.
Co do Antyfanów, brak mi słów, im tylko plastiki w głowie, beztalencia, nic tylko obraza do kogoś kto ma gust,
w tym przypadku gust do KS która jest ładna, i ma dalej szanse na wielką karierę...po za światem Disneya, bo to dziecinne historyjki.
Miley Cyrus - jej teledyski muzyczne, cóż opisują dorosłość i lekka erotykę, ale w Disneyu jest małą dziewczynką, która plecie coś do mikrofonu...tego się trzeba czepić, a nie KS która jest świetną aktorką i kobietą... a obraza jej wiąże się z dlebilizmem...
bo to już oklepane mówić ze to wyrażenie zdania...to dokuczanie fanom...
Jak nie szanujesz fanów KS...to wypad z stąd i idź gdzie indziej truć dupę...
Tacy ludzie na FW jak sonnewEW, czy KristenStewart i inni fani - to ludzie z pasją i zainteresowaniami.
pozdrawiam :) - ale nie antyfanów, bo ich trzeba wsadzać tam gdzie słońce nie dochodzi :)
antyfani tez potrzebni:-) bo co by to bylo gdyby wszyscy lubili to samo, lub na danym forum wypowiadali sie tylko ci co lubia lub ci co nie lubia, ale wkurza mnie takie bezpodstawne obrazanie, i pisanie o KS ze jest totalnym beztalenciem. Gwiazdeczki Disneya sa najlepsze nie ma co- i modelki, piosenkarki, projektantki i aktorki czyzbym o czyms zapomniala? multi talenty smiech na sali.
Ja ją uwielbiam za filmy "Wszystko za życie" oraz "Azyl" !
W zmierzchu przeciętnie zagrała taka smutna ciągle chodzi oraz nie za bardzo umie ukazywać strach ;d
w calej sadze nie byla smutna, zreszta Bella taka była jak dla mnie jest idealna Swan, ale nie podobala mi sie jej rola w adventureland. Co do wyrazania strachu to faktycznie moglaby nad tym popracowac.
Wybacz,ale ocenianie kogoś po wyglądzie to już jest poniżej jakiejkolwiek krytyki.Sama za nią nie przepadam,ale nie pluje tak jadem.Jak dla mnie to ładna dziewczyna.Jako aktorka faktycznie jest słaba.I nie można mówić,że się poprawi dlatego,ze jest młoda bo osoby młodsze od niej lepiej grają.A dostaje nagrody MTV bo większość młodzieży ją lubi.A to oni głosują.Martwić byś się mogła gdyby Oscara dostała.
Nie rozumiem autora całego tematu, jezeli ona jest brzydka to co jest pięknem? pewnie jesteś wielbicielem "plastików" sztuczne piersi, doczepiane włosy itd :P Zgodzę się gusta są różne może dla kogoś nie być piękna ale napewno nie jest brzydka, chyba że masz kłopoty ze wzrokiem :D Ja uwielbiam taki typ, naturalna, niewiele makijażu trzeba takiej by świetnie wyglądała, a nawet jego brak. W Zmierzchu była cudowna:)
Stewart nie jest brzydka,ładna dziewuszka z niej. Najbardziej mi sie podobala w Kwn, te jej piękne kasztanowe włosy... <3 cudo .
tutaj chyba lepiej się prezentuje ;) gdybym był młodszy, pewnie miałbym taki plakat nad łóżkiem :)
http://www.slashfilm.com/wp/wp-content/images/14466.jpg
No nieźle dodałem jeden komentarz atu 40 odpowiedzi, tu pojawiają się najróżniejsze odpowiedzi na komentarz w którym chodziło mi o nagrody, sam uwielbiałem całą sagę , kupowałem książki z niecierpliwością czekałem , żeby film wyszedł na dvd , ale w którymś momencie zaczęli przesadzać, żeby kristen stewar , wschodząca gwiazda ,pokonała swoją rolą w filmie o wampirach jedną z największych gwiazd hollywood - Kate Winslet za osarową role w lektorze, nie wiem czy tylko dla mnie to jest zwykła przesada ?
Kristen Stewart jest przeciętną aktorką, mnie osobiście się podoba. A co do tych rzygów, to trochę zawiało błaznem od ciebie :)
Za*ebista jest! kazdy kto watpi w jej talent niech zobaczy sobie "welcome to the Rileys", "the runaway" czy nawet "zolta chusteczke". Dziewczyna ma to cos, a za szum wokol niej pewnie odpowiedzialny jest fakt ze to jedyna normalna i w sumie najprawdziwsza osoba w show biznesie ktora stara sie zyc normalnie. Mimo latajacych za nia paparazzich. Bynajmniej ja odnosze takie wrazenie. Swojska wyluzowana klientka tyle :)