Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 970 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Jest w niej coś odpychającego. Trudno dokładnie powiedzieć co, ale wydaje się jakaś "nieświeża". Dziwnie to brzmi, ale naprawdę jest nieciekawa z wyglądu.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Mongoose

wiesz .. o gustach sie nie dyskujtuje .. dla Ciebie może jest nieciekawa dla kogos innego moze być ciekawa :D

Misery_

O gustach nie dyskutuja osoby bez własnej opinii.

Mongoose

normalnie nie 'punktuję' odpowiedzi innych userów (uważam to za śmieszne), ale przyznaję ci rację..

o gustach powinno się dyskutować w momencie gdy ma się już je wyrobione :)

Mongoose

w jakim sensie ona jest nieświeża?
nie wiem jak u niej z aktorstwem, ale akurat z wyglądu bardzo mi się podoba. no może nie bardzo, ale nie jest chociaż typową amerykańską blondynką z sąsiedztwa.

użytkownik usunięty
tomekh13_filmweb

"nieświeża" oznacza prawdopodobnie to, że czasem (szczegolnie po przemianie do The Runaways) wyglada jakby się nie myła? Nie wiem czy chce zaimponowac Pattinsonowi i coraz bardziej sie do niego upadabnia lub może poprostu nie ma łazienki. Choć i przed zmierzchem wygladała momentami jak zombi. (nie zebym krtytkowała jej urode bo gusta sa rozne i dla niektorych moze byc ona piękna, natomiast takie jakies odnosi się wrażenie...moze przez te przymkniete- wygladajace jakby sie nacpała oczy i otwarte usta..)

Mongoose

Dla mnie też ma w sobie coś odpychającego. Może to to, że zawsze wydaje się taka oschła i w ogóle bez życia. To z wyglądu, a z charakteru to nawet szkoda gadać... :/

kana97

ekhem. zazwyczaj nie obrazam innych uzytkownikow, ale czasem na usta cisna sie taki slowa jak idiota/idiotka.
hmm pewnie jestes jej najwieksza przyjaciolka, przegadalas z nia pol zycia, ze wiesz jaki ma charakter? ściana.
kiedy aktor przygotowuje sie do jakiejs roli, i gra charakterystczna, jedna z glownych bohaterek/bohaterow zazwyczaj upodabnia sie do granej przez siebie postaci. z Kristen jest tak samo. a to ze w czasie przerw miedzy zdjeciami wygladala niezbyt apetycznie jest jak dal mnie calkowicie zrozumiale. kiedy spi sie po 2-3 godziny, cały dzien spedza na planie, pozniej nie ma sie ochoty na przebieranki i dobry make-up.
a to porownanie do Pattinsona- idiotyzm;p

użytkownik usunięty
gosiukukuk

Dla mnie jest ona bardzo fajna i ładna...tyle