Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Paradoks kiedy zła królowa jest ładniejsza od śnieżki ;p

szylakowskaj

Wiesz co? to jeszcze nic. Paradoks, że ktokolwiek mógłby zagrać królową i nadal byłby paradoks.

Unibet_78

haha dobre :D I w sumie masz racje :)

szylakowskaj

Nie lubie jej. Ogladałam kilka filmów z nią, i nadal jej nie lubie. A w Zmierzchu miała ciągle mine jak by bylo jej nie dobrze i miała zaraz zwymiotować.

colateczowa

nie ma się co dziwić - to pewnie reakcja po przeczytaniu scenariusza tego "dzieła"

szylakowskaj

nie znasz sie na urodzie kobiecej

szylakowskaj

To pokaż swoją twarz ^^ zobaczymy czy ty jesteś taka piękna, że twierdzisz, że ona jest brzydka -,-

Paula2120

ohoho jaki bulwers, ale chyba czytanie ze zrozumieniem stanowi problem. Nigdzie nie napisałam, że jest brzydka tylko, że Theron jest po prostu ładniejsza...

szylakowskaj

Nie napisałaś, ale można wywnioskować, że miałaś to na myśli...

Paula2120

Tak, bo przecież Ty wiesz najlepiej co miałam na myśli.

szylakowskaj

No widzisz słoneczko mam mózg i normalnym jego odruchem jest, że czegoś się domyślam. Widzę w wypowiedzi tak zwane ''drugie dno'', nie tylko to co mam napisane czarno na białym.

Paula2120

W takim razie "słoneczko" użyj swojego mózgu i skończ to czepianie się i wywodzenie. Ja wyraziłam się jasno i chyba nikt nie siedzi w mojej głowie, ale może się mylę? A tak poza tym każdy ma prawo do własnego zdania. Dziękuję, skończyłam i nie mam zamiaru więcej nic już pisać.

szylakowskaj

No więc widzisz ja także mam prawo do wyrażenia własnej opinii.

Paula2120

Oczywiście, ale przypominam, że to Ty mnie zaatakowałaś.

szylakowskaj

Po co jeszcze piszesz przecież skończyłaś ?!

użytkownik usunięty
Paula2120

Droga koleżanko to się nazywa nadinterpretacja.

Ja skończyłam dyskusję, nara..

użytkownik usunięty
Paula2120

Teraz to jesteś niegrzeczna :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
szylakowskaj

Winny się tłumaczy...

szylakowskaj

Moim zdaniem kwestia charakteryzacji i wyglądałaby dużo ładniej. W każdym razie ja bardzo lubię tą aktorkę ;)

użytkownik usunięty
szylakowskaj

Przez cały film myślałam o tym samym.

szylakowskaj

zgadzam się... Choć uwielbiam Charlize, nie jestem w stanie usiąść do tej adaptacji, bo cały czas się boję że zobaczę TAKĄ Śnieżkę. To przykre że aktorka z potencjałem już na zawsze będzie mi się kojarzyć z śliniącą się Bellą.