piękna? nie powiedziałabym.
raczej przeciętna, albo i poniżej.
nie dość, że ma ciągle otwarte usta, to ciągle jakaś niechlujna.
ooj tam.. ; )
twarz ma bardzo ładną , ale irytujące zachowanie i nawyki.
poza tym, nic do dziewczyny nie mam :)
a skad dziwczyny wiedza ze druga dziewczyna jest ladna. Nie trzeba byc do tego lezbijka ? Ja np nie jestem w stanie stwierdzic ktory facet jest przystojny a ktory nie.
Podobno każda dziewczyna ma w sobie coś z lesbijki.
Poza tym, nie wiem czy zauważyłeś... Kobiety nie mają problemów z przytulaniem się do koleżanek, trzymaniem się za dłonie, buziakami w policzek, bawieniem się włosami.
To nie świadczy o odmienności ich orientacji... U facetów natomiast, to by nie przeszło :))
Kobiety takie są, kobiety po prostu widzą i wiedza.
No wlasnie, ciekawe co jeszcze kobiety sa wstanie zrobic ze sobą nawzajem :D
Ja tam mysle ze jakbym byl kobietą, to przede wszystkim zabawil bym sie cycuszkami do znudzenia.
Mnie te usta też drażnią.
Ale nie uważam, że jest ładna, raczej przeciętna.
Jednak nie wiedzieć czemu uwielbiam na nią patrzeć.
Wprost nie mogę oczu oderwać i chyba obejrzę wszystkie filmy z jej udziałem.
Mam głoda na Kristen :PP
Mi się akurat podobają jej otwarte usta. Sprawia to, że mnie bardziej pociąga. Również lubię na nią patrzeć :)
Mnie drażni jej mruganie oczami i potrząsanie głową, garbienie pleców, unoszenie ramion do szyi i wzdychanie "eh". Jakoś jednak jej nie wyzywam non stop.
ja tam ją lubię, uważam, że jest dobrą aktorką, a jej nawyki mi nie przeszkadzają. Moja mama, która zaś skończyła szkołę filmową, powiedziała, że otwarte usta to nic złego, wręcz przeciwnie, sztucznie to wygląda, jak ktoś ma usta cały czas zamknięte.
co do jej talentu - z pewnością go ma. Bardzo cenię filmy, w których gra. A na początku maja tego roku wygrała nagrodę dla najlepszej aktorki na Festiwalu Filmowym w Mediolanie za Welcome to the Rileys (polecam !)