Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart
camelflo

Niesympatyczna jak już coś...

gennie85

http://dlisted.com/node/38483
Owszem...choć to było do paparazzi...

camelflo

Krzysztof Skiba pokazał gołą dupę, no i?
Niesympatyczność jest zajebista, przynajmniej darzę tą dziewczynę szacunkiem w przeciwieństwie do wszystkich priti lejdis, które suszą zęby i pozują patrząc przez ramię nawet jak siedzą na kiblu.

platyna_2

Tak,tak - goła dupa Skiby lepsza...

elena3

Coś ci nie wyszedł sarkazm.

platyna_2

Bo to nie był sarkazm:-)))))))

elena3

Fakers lepszy od gołej dupy Skiby.

platyna_2

Vide Anna Mucha - nienawidzę tego owada...

gennie85

Jakie to dziewcze sztuczne...

elena3

Raczej napuszone i bezwstydne.

platyna_2

a bo to mało osob pokazuje faka wielka sensacja

sonnenEW

NO:P ale to dlatego uważają ją za niesympatyczną
osoby niesympatyczne są najfajniejsze
gorzej gdyby była wielką sunią napuszoną jak Mucha

platyna_2

najlepej być rozowa landrynką, lub pokazywac bust na prawo i lewo, bo niczym innym pochwalic sie nie moga, ustawka paparazzich i wielke gwiazdy ktore graja w gownianych serialach

platyna_2

jeżeli ktoś suszy zęby, to właśnie ona, ciężko mi przypomnieć sobie moment, w którym zamknęła usta

Lizzy_8

details baby details
Przynajmniej nie ma sztucznego uśmiechu przyklejonego do twarzy 24h/7
Mi nic złego nie zrobiła. Skromna dziewuszka, nie wychyla się, nie wypina piersi bezwstydnie. Jedna taka na sto aktorek służy na zdrowie. Ja mrugam częściej lewym okiem i jak do tej pory nikt mnie za to nie ukamienował.

platyna_2

Jakoś się ogólnie rzadko uśmiecha...

elena3

może nie lubi się uśmiechać.

elena3

Może uśmiecha się do bliskich oraz Roberta? Nie każdy lubi suszyć zęby do obiektywu...

gennie85

Ja bym się do Roberta nie uśmiechnęła...Wręcz przeciwnie...

elena3

Ludzie, którzy się uśmiechają nie mając ku temu powodu często zdradzają tym swoją dwulicowość. Można w ten sposób łatwo poznać gdy ktoś kłamie bądź też kryje jakąś tajemnicę, która jest wstydliwa. Uśmiechamy się wtedy gdy coś zbroimy:P

platyna_2

haha, ja tam sądzę, że ona owszem, nie uśmiecha się, a grymasi. Osobiście wkurzają mnie ludzie, którzy ja za to krytykowali wtedy, keidy jeszcze nie przesadzała z narzekaniem na sławę, jednak teraz zaczeła nieco przesadzać...

BWaldorf

Z tego co ja zauważyłam, zaczęła panować nad narzekaniem na sławę, tylko że przez dwa, może trzy potknięcia każde jedne słówko jest teraz brane pod lupę, każda jej mina, każdy jej gest tylko po to by znaleźć kolejny powód do zaczepki. Jest teraz pod większą presją niż kiedykolwiek była, a mimo to trzyma się całkiem dobrze. Wiesz, gdyby jakiś reporter czyhał na moje potknięcie to nie byłabym tak cierpliwa jak ona, tylko włożyłabym ten mikrofonik mu w dupę, zmięła ten jego notatniczek i wsadziła do paszczy.

elena3

Tak, wiemy doskonale że nie darzysz go sympatią...
Ja bym się do niego uśmiechnęła a nawet zagadała!
W ostateczności ( ale to zostaje między nami ) może wzięłabym autograf :)

gennie85

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

elena3

Kristen moim zdaniem jest baaaardzo słabiutką aktorką. Z tego co czytałam, rolę w Sadze Zmierzch uzyskała tylko dzięki wpływowemu ojcu. Jedyne co ma, to ładną buzię, która nieźle prezentuje się w "Vogue'u" i tyle.

BWaldorf

Istnieje także fotoszop,bejbe...

elena3

jakos ostatnio nie piszą o jej narzekaniu na sławe, bedzie blisko premiery znow zacznie sie, bo skoro nie szokuje to trzeba cos wymyslic, dzięki wpływowemu ojcu a niby gdzie tak pisało na portalach plotkarskch, moze pokierowali ją w strone aktorstwa i owszem bylo jej łatwiej skoro urodzła sie w Kalforni, ojciec jest producentem, matka scenarzystką, ale to nei znaczy ze kompletnie nie umie grac, tak szczerze to wiekszosc gwazd, gwiazdeczek, ma znajomych czy rodzine wsrod branzy,

sonnenEW

To nie ja napisałam o tym ojcu,więc wiesz...

sonnenEW

Niestety Polacy są naiwni i wierzą, że ludzie którzy potrafią grać tylko dzięki talentowi się wybijają.

platyna_2

racja...trzeba meć mnostwo szczesca, i pracowitości, piszą że Kristen ojciec załatwł role, ale jak jest u nas, aby dostac prace trzeba miec znajomosci i tyle...jakas masakra

sonnenEW

Tak to już jest. Krytykując znane osoby ludzie czują się lepsi, dowartościowują się. Lubią się przekonywać, że nie są sławni i bogaci TYLKO dlatego, bo nie mają sławnego tatusia. Tak naprawdę jednak nie są sławni i bogaci głównie dlatego, bo nie mają talentu... No ale widzisz, Polska to kraj hejterów i panuje tu głęboka ksenofobia.