Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart
gry270

Właśnie jak dla mnie miłe zaskoczenie. W poprzednich częściach jej mimika twarzy była beznadziejna, w wielu sytuacjach, w których nie powinna grała tak, jakby wstydziła się kamery. Ale jak dla mnie nastąpił jakiś przełom. Udzielając wywiady stała się o wiele pewniejsza siebie. W Przed Świtem już na początku filmu nie było znanej wszystkim miny tylko jakieś emocje. Naprawdę mi się podobała ;)

użytkownik usunięty
LoveRockNRoll

Zgadzam sie. Jej gra bardzo sie poprawiła! Pominmy juz otwarta buzie itd bo to już jest obgadane sto tysiecy razy. Naprawde dużo dużo lepiej wypadła. I pozwoliła sie tak oszpecic.

Moim zdaniem w nowym "Zmierzchu" jest drewniana jak zawsze, jej wyraz twarzy nie zmienia sie ani podczas seksu, ani gdy dowiaduje się o ciąży. Starszne.

Grzanka_w_kwiatki

E tam, aż tak źle to według mnie nie jest. Obejrzyj sobie Zmierzch, a potem Przed Świtem. Jest poprawa ;)

Grzanka_w_kwiatki

W tym filmie gra Belle, a Bella właśnie taka jest, drewniana i z często nieadekwatnym zachowaniem, przynajmniej takie odniosłam wrażenie po książce i takiej gry właśnie oczekiwałam. Jeżeli się mylę, to będzie z niej beznadziejny wampir, ponieważ tutaj właśnie powinno się coś zmienić, w następnej części.
Drewniana jak zawsze to znaczy w tej sadze, czy mówisz o wszystkich filmach w których zagrała?

oszpecić? nie widziałam jeszcze nowej części, a w zapowiedziach i zdjęciach nie widziałam nic szpecącego.. zapowiada się coś ciekawego? :D

użytkownik usunięty
agula_131

zapowiedzi i zdjecia wogóle nic ciekawszego nie pokazuja :) a nawet kilka kadrów pokazanych na zdjeciach nie ma miejsca w filmie :) jest oszpecona troche komputerowo troche makijażem, wkażdym razie robi to wrażenie :)

chodzi o jej wygląd, jak ciąża wyniszcza jej organizm? bo jeśli o to , to jestem zawiedziona :D myślałam, że chodzi o oszpecenie typu 'dała się pociąć/ogoliła się na łyso/przytyła 5kg' :)

użytkownik usunięty
agula_131

ha ha :) niestety aż tak daleko to nie zaszło :D poczekajmy do nastepnej odsłony może cos nas zaskoczy ;)

gry270

Trzeba być znawcą. Ja jestem jedynym na filmwebie który zauważył, że przypomina bobra a buzia nigdy się jej nie zamyka. Trzeba mieć dobre oko i gust. Niestety widziałem trailer i tam japa zamyka się jej na sekundę. No cóż. W innych filmach również trzyma otwartą gębę. Jest kiepską aktorką i w ten sposób próbuje wyrazić emocje.

Kristen, zamknij wkońcu mordę ;)

skt84

ty też

unrealistic

Boli co? Prawda zawsze boli najbardziej.

skt84

mnie nie ma co boleć bo to nie mnie obrażasz z resztą Kristen też , tylko sam/sama siebie pokazując swój brak kultury i poziom bachora :) - taka prawda boli najbardziej , tyle , że nie mnie a Ciebie :)

skt84

haha! najlepszy komentarz ze wszystkich :D

skt84

Ona ma trzeci migdał! BTW piszę to chociaż jestem zauroczona i książkami i montażem filmu :)

skt84

dobrze gada wódki mu dać !!!

gry270

nie oglądałem filmu ale musi być naprawdę cienki skoro podczas filmu zwracacie uwagę na to czy aktorka przegryza wargę.

onielen

Dla mnie z początku nie podobało się jak gra, a teraz z część na część jest coraz lepsza. Potwierdził mnie tym przekonaniu film niestety nie pamiętam tytułu, który oglądałam nie dawno.

gry270

Jak dla ciebie ta wiecznie otwarta morda jest seksowna to ja nie wiem... Jak się na nią patrzę to mi się rzygać chce.