Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Witam ! Czy w jakimś filmie fabularnym,bądz i nie są jakieś sceny rozbierane ??? Strasznie mnie kręci Kristen

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Marna prowokacja. Jesli chcesz wiedziec- nie ma.

to nie prowokacja, naprawdę mnie ta dziewczyna pociąga, jest sexi jak dla mnie, jak to nie ma? nigdzie ? nic ??? nie wieze że nigdzie nie odkryła rąbka swego sexi ciałka ;///

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Nie,ona gra role raczej pokrzywdzonych dziewczyn.
To ciekawe dlaczego napisales w temacie pod filmem Zacmienie,ze Bella jest przecietna.

Ja ?? kiedy? gdzie? to nie byłem Ja ! Ona jest BOSKA pragne jej !!!! kiedy zagra jakiegoś słodkiego cukiereczka ???

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Ta Bella, która była taka do bólu przeciętna i nudna - tak napisales w temacie najgorsza czesc. ; ]
Nie klam. Nie wiem. Gra role pokrzywdzonych,zbuntowanych. Ale polecam Ci Adventureland - Kraina przygod. To najlepszy film z nia.

użytkownik usunięty

pokazuje nogi i sa fajne sceny . ;]

Oj tam, oj tam :) Nawet nie ma po co się wdawać w dyskusję, przecież na oko widać, że widzowi się nudzi :)

użytkownik usunięty
Camilla3

chyba. ;P ale czemu dal ocene 10/10

zakochał się ;P

użytkownik usunięty
FSeydlitz

sorki. Ona jest zajeta przez Pattinsona ;P

użytkownik usunięty

Ona i Pattinson to ściema roku. A dokładniej kilku lat. Jak skończy się "Zmierzchomania" to i ich fikcyjny romans równie dobiegnie końca. Takie są realia. Sorry, ale nie chciałabym mieć faceta, który wygląda na śmierdziuszka. Poza tym nie lubię jak facet śmierdzi potem, a Pattinsonowi często pojawiają się koła pod pachami:/

"Pattinsonowi często pojawiają się koła pod pachami:/" cholernie dokładnie mu się przyjrzałaś... ;-) A poza tym może Stewart to nie przeszkadza. A jak nie jej to jakieś innej, w końcu chyba jakąś babę ma, nie tą to inną i zalety musiały przeważyć nad wadami ;) Zresztą, jak gorąca było to się spocił ;)

"wygląda na śmierdziuszka" - moja była powiedziała mi, że wyglądam na zboczeńca, od tamtej pory staram się unikać oceniania ludzi po wyglądzie ;P

Hmm... może i masz rację, chociaż do końca tego nie można stwierdzić. Para grająca w "Pamiętniku", także została parą i w życiu, więc może i tutaj akurat coś zaiskrzyło...

użytkownik usunięty
Camilla3

szczerze watpie;p

użytkownik usunięty

a pff. Przeciez to widac,ze sa razem. Nie mow Asiu,ze nie.

A moze Kristen to nie przeszkadza akurat.

użytkownik usunięty

wiesz co to jest chłyt maketingoły?

użytkownik usunięty

jak sobie chcesz.

tak się zdarza, że para aktorów grająca główne role udając parę dopomaga w promocji filmu, ale też nie można wykluczyć że mogą się w sobie zakochać, oprócz tego że są już jednak znanymi aktorami, to tylko są ludzie i to młodzi ludzie, więc wszystko jest możliwe. Myślę że jest coś między nimi , ja to jakoś zauważyłam, no chyba że są tak świetnymi aktorami i potrafią tak świetnie udawać...

Aa niech sobie robią co chcą, nie wnikam.

Może mu ręka drgnęła :D

UPADLY_WIDZ

Welcome to the Rileys, ociupinka w Adventureland... the cake eaters i the runaways jeśli kręcą cię nagie plecy PROWOKATORZE ;p

No_5

To ze to fikcyjny romans to potwierdzam, wczoraj rozmawiałem przez Czata z Kristin, zapraszała mnie na weekend do siebie, zobacze może polece, z tym romansem chodzi jedynie o marketing, a ona takiego paszczura niechce, wyslalem jej foto i odrazu sie zakochała

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

hahaha. Niezla bajeczka. ;]

UPADLY_WIDZ

Tak pisała coś do mnie że zrobi sobie z Twojego zdjęcia fototapetę na ścianę .! Masz branie chłopku .!

IMHO

heh Kristen nie korzysta z portali spolecznosciowych wiec nie masz co ściemniac:-) chyba ze np. jej brata zagadnales podobno ma profil na facebook...a co do zwiazku Kristen i Roberta to jak dla mnie pasuja do siebie ale podobno jednak juz nie sa razem, wcale sie nie dziwie nawet jagby byli razem to trudno by im bylo sie spotykac eh

sonnenEW

a skąd Ty mozesz wiedzieć że akurat nie było Mojej ukochanej na czacie ?? Śledzisz każdą sekunde jej życia na tyle dokładnie aby być tego pewnym ???

IMHO

hmmmm

sonnenEW

sonnenEW Przykro mi muszę Cię zasmucic Kristen korzysta z portalu , nawet mam do niej kontakt na owym portalu , wiec jesteś źle obeznany, niestety nie wyjawnie w tym temacie , linku do owego portalu bo jest tu zbyt dużo Trolli, którzy będą jej tylko zaśmiecac skrzynkę :).

użytkownik usunięty
mustafa123

chodzi ci myspace?

użytkownik usunięty

bo jesli chodzi o upadlego_widza to watpie by chociaz mial autograf od niej a co dopiero utrzymywal z nia kontakt. to jest najwiekszy troll filmwebu.

nie nie chodzi o myspace, akurat mam zaszczyt posiadac jej meila , ale niestety mój angielski jest za słaby na bardziej rozwinięta konwersacje z Kris

użytkownik usunięty
mustafa123

moj angielski jest calkiem calkiem:) od 7 roku zycia sie uczylam;p mam 21 lat;p

No widzisz , a ja właśnie zaczełęm i jakoś powoli idzie. :)

użytkownik usunięty
mustafa123

no to powodzenia zycze. mze w koncu sie nauczysz na tyle by napisac do niej kilka slow;)

No powiedzmy że te kilka słów umiem napisac :) i jakoś nie mam chęci tego zrobic , bo nie mam tematu :).
Strata czasu i mojego i jej .

mustafa123

i tak by Ci nie odpisałą, on mnie nie zdradza

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

pewnie nie uwierzyła że taki paszczur chodzi po świecie i musi cie zobaczyć na własne oczy i strzelić ci jeszcze kilka zdjęć by miała dowód dla koleżanek.

a co chcesz sie umówić ?

UPADLY_WIDZ

Nie masz czym sie podniecac,Upadly widzu. Kristen jest plaska jak deska.

gluchytelefon

Haha, gratuluję. Widzę, że "całkowicie" wyczuwasz ironię w wypowiedziach niektórych.

Camilla3

upadły widz ma irytujące nas wszystkich hobby : zaśmiecanie swoimi "wypowiedziami" dyskusji i tworzenie zbędnych, dlatego proponuję abyśmy go ignorowali, to może się mu znudzi :)
Serdecznie pozdrawiam ;)

użytkownik usunięty
Katarynka05

Chyba tak zrobię.

po pierwsze jak już jestem żle obeznana a nie obeznany a po następne z tego co mówiła w wywiadach nie ma ani my space ani facebook ani twittera a czy ma e-mail to tego nie wiem możliwe że ma...a poza tym na pewnej stronie poświęconej jej pytałam o to i też twierdzą że nie ma

UPADLY_WIDZ

Na razie nie, bo nie opłacałaby się niespójność wizerunku. Ale spokojnie, z czasem zaczną się "przypadkiem" wypadające biusty na galach, sesje zdjęciowe, rozbierane sceny w filmach.
Każda znana aktorka się rozebrała, więc musisz być tylko cierpliwy, podejrzewam, że to kwestia maksymalnie paru lat.