PISałam wcześniej, że jej nienawidzę, bo tak było, ale wiem, że ma miliony fanów, którzy ją kochają i będą walczyć z antyfanami do końca. Dlatego sorry, nie mam zamiaru już jej obrażać, ja też bym nie chciała, żeby tak mówili o DULCE czy ORLY BLOOM, jak ja pisałam o KRISTEN ;)
POZDRAWIAM
a szkoda bo tak miło było popatrzeć jak ktoś wreszcie przeciwstawia sie w sposób czynny Zmierzchogównomanii.
WIESZ nie chodzi też o to, by cały czas wyczytywać te żałosne komenty od fanów "zmierzchu". bo mi sie to już po prostu znudziło;)
Skoro ją tak lubią to czemu na niemal każdej stronie gdzie ona jst 3/4 koment są na "NIE!!!" a później jak np. ja napisze że jest załosna to się 25 mln ludzi na mnie rzuca!!!
OCywIŚCIE jej nei trawie, nienawidzę i nieznoszę, ale już mi się znudziło to kłócenie;)
POZDRAWIAM CIĘ
KLAUDIA
A ja zmieniłam o niej zdanie. w zmierzchu, owszem nie zagrała fascynująco. Obejrzałam z nią pare innych filmów i ostatnio gdy zobaczyłam jej zdjecie w tej kolczastej sukience (?) czy co to tam było zmieniłam o niej zdanie:
-nie lansuje sie tak ja np. Miley Cyrus
-jest skromna
-jest oryginalna
-mega strasznie sie denerwuje
pozdr.
marta02 na ja się zgadzam w pewnym sensie: CYRUS się lansuje, ale śpiewać to umie i nagrywa hity!
I zgadzam się też, że jest bardzo skromna i zależy jej na tym co robi.
Ale, że się denerwuje???
NO to powinna wiedzieć z czym się wiąze sława, z paparacci, wywiadamai, zdjęciami...
NO NIE???
Również pzdr.