Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

PISałam wcześniej, że jej nienawidzę, bo tak było, ale wiem, że ma miliony fanów, którzy ją kochają i będą walczyć z antyfanami do końca. Dlatego sorry, nie mam zamiaru już jej obrażać, ja też bym nie chciała, żeby tak mówili o DULCE czy ORLY BLOOM, jak ja pisałam o KRISTEN ;)
POZDRAWIAM

Dusia15

Cieszę się, że tak piszesz;D
Pozdrawiam :)

Dusia15

buuuu.............

......................

Patta

patta co buu?????
NIE chodzi o to, że ją zaczęła lubić, ale o to,że nie chce mi się już kłócić;)

Dusia15

a szkoda bo tak miło było popatrzeć jak ktoś wreszcie przeciwstawia sie w sposób czynny Zmierzchogównomanii.

Patta

WIESZ nie chodzi też o to, by cały czas wyczytywać te żałosne komenty od fanów "zmierzchu". bo mi sie to już po prostu znudziło;)
Skoro ją tak lubią to czemu na niemal każdej stronie gdzie ona jst 3/4 koment są na "NIE!!!" a później jak np. ja napisze że jest załosna to się 25 mln ludzi na mnie rzuca!!!
OCywIŚCIE jej nei trawie, nienawidzę i nieznoszę, ale już mi się znudziło to kłócenie;)
POZDRAWIAM CIĘ
KLAUDIA

Dusia15

A ja zmieniłam o niej zdanie. w zmierzchu, owszem nie zagrała fascynująco. Obejrzałam z nią pare innych filmów i ostatnio gdy zobaczyłam jej zdjecie w tej kolczastej sukience (?) czy co to tam było zmieniłam o niej zdanie:
-nie lansuje sie tak ja np. Miley Cyrus
-jest skromna
-jest oryginalna
-mega strasznie sie denerwuje
pozdr.

heroska_02

marta02 na ja się zgadzam w pewnym sensie: CYRUS się lansuje, ale śpiewać to umie i nagrywa hity!
I zgadzam się też, że jest bardzo skromna i zależy jej na tym co robi.
Ale, że się denerwuje???
NO to powinna wiedzieć z czym się wiąze sława, z paparacci, wywiadamai, zdjęciami...
NO NIE???
Również pzdr.