Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Nie lubię zmierzchu. Obejrzałem pierwszy film i potem przeczytalem książkę żeby przekonać sie czy jest tak samo zła jak film (okazała się gorsza) ale ta panienka niesamowicie mi się podoba!
Aktorka z niej taka sobie, ale jeśli chodzi o wygląd, to jest to dokładnie mój typ:)

Stilnes

W takim razie głęboko współczuje. Mnóstwo jest takich na ulicy.

Carolly_

Na Twoim miejscu, Carolly, nie współczułabym mu... jeśli uważasz, że takich mnóstwo na ulicy, to w takim razie szybciej znajdzie tę jedyną. powodzenia, Stilnes! :)

Carolly_

dokładnie. mnie pojebało jak kota po tabletkach na jej widok

paraiba

Nie przepadam za nią. Wolę Ninę Dobrev, jest lepszą aktorką, i mało tego jest śliczna. Kristen wygląda jak by ją coś bolało, ciągle ta sama mina ,,zranionej łani''. Zero emocji.

Sahiba22

Nie przepadasz za nią, ma ciągle tę samą minę, zero emocji, a oceniasz ją na bardzo dobrą? Wierd...

keshia21

no właśnie....hmm... ;p

weramg

Szara kupa Stewart bueeeee. Wada migdała i nic więcej.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Stewart jest ładniejsza od Foxówny:P

wada migdała matko ludzie nie macie nic lepszego do dodania, tylko od samego początku, migdały, otwarta buzia, bóbr, jest o wiele ładniejsza od FoX, i ma w d...cały ten blichtr Hollywood

MilesQuaritch

Megan tez ciągle otwiera gębę i robi to w taki sposób, że chyba jej się plan filmowy z burdelem pomylił

gabi123

Ahaha...bo Foks się wydaje, ze cały czas ma "coś" w ustach ;D

użytkownik usunięty
keshia21

Takie coś z takim czymś bez takiego czegoś:D

widocznie sobie wyobraża jego istnienie :-)

sonnenEW

Coś w tym jest, tylko po co? Po co? się pytam....