ja nie rozumiem jak ludzie którzy nie skończą żadnej szkoły (Stewart zakończyła swoją edukację w wieku 14 lat..) dostają się do szołbizu to jest niemoralne!jej mądra mamusia zapewniła jej cieplutkie miejsce w filmach no czemu się nie dziwić w końcu mamunia w tej samej branży,dość że laska drewno to jeszcze z tą otwartą gębą! to już mnie irytuje w każdym filmie szczerzy tą paszcze no ileż można! i uwaga nie oglądałąm samego zmierzchu ale także The Runaways i Welcome to The Rileys powiem że każda dziewczyna z waszego sąsiedztwa zagrałaby lepiej nawet same wy.. to jest po prostu porażka widziałam z nią ostatnio królewne śnieżke no idzie się zrzygać naprawdę powiem wam że te elfiki mialy więcej mimiki od niej samej ...
weź daj spokój .. to jest naprawdę smutne że takie wielkie "NIC" jest promowane w dzisiejszych czasach...
Dziewczyna nie jest najlepszą aktorką, ale to, że jest popularna to nie powód do takiej nienawiści, zazdrości i rzucania jadem :)))))
w żaden sposób nie mam jej czego zazdrościć uwierz mi, a wkurza mnie takie coś , takie promowanie drewn a węzme Stewart do filmu przynajmniej tłajlajty się zlecą i kasa też będzie a film rozpromowany , takie coś nie powinno mieć miejsca w dzisiejszych czasach toż to do niczego niepodobne..dość że nie umie grać to przez cały film irytuje cię swą gębą i osobą w jaką próbuję się wcielić ale jej się nie udaje i tak za każdym razem ...
Wielu jest aktorów grających jak drewno. To nie nowość, nie wiem czego się czepiasz. A wiesz jaki mam najlepszy sposób na osoby/aktorów którzy naprawdę mnie denerwują ? Ignoruję, nie oglądam z nimi filmów. Polecam. :))))))))))))
ja po prostu oglądnęłam z nią parę filmów i chciałam ją ocenić ( nie tylko po tłajaljcie) żeby nie było, a wyszło jak wyszło no cóż marnie że tak powiem . a tak poza tym to ostatnio przyjaciólka mnie wyciągnęła na ta śnieżke także już nic z nią nie oglądne bo nerwy stracę całkowicie hehe
Spoko, rozbawiła mnie tylko twoja spolszczona pisownia tytułu;) Też uważam, że jest kiepska, a o zmierzchu to się nawet nie wypowiadam. Może jedynie jej rola w "Panic room" jest trochę lepsza, ale była dzieciakiem wtedy. Pozdrawiam
a no także pozdrawiam :) wiem jak to strasznie napisałam tak jak się wymawia bo dużo ludzi mówi to "tłajlajt" i jakoś mi tak dziwnie się wryło .. tak zgadzam sie ale jako dziecko to się dobrze wypada przed kamerą chyba w żadnym filmie nie widziałam dziecka kt,óre nie umiało by zagrać ,bo to jest po prostu frajda takie wyzwanie dla dzieciaka także to się nie liczy ,jednak później to już zupełnie inna sprawa..trzeba umieć już grać.