Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Ten pieprzony Zmierzch.

użytkownik usunięty

Zabłysnęła dzięki Belli Swann. Ale czy ktoś widział inne filmy z jej udziałem? Założę się że większość nie i oceniacie ją po tym komercyjnym wytworze jakim jest Zmierzch. Nie mówię, że Zmierzch mi się nie podobał, ale są lepsze filmy, w których zagrała. Choćby Adventureland (za którym osobiście szaleję), Azyl, Jumper, Wszystko za życię ... Ja uważam, że jest świetna.

Obejrzałam z nią 10 filmów i stwierdzam, że w Zmierzchu nie zagrała najlepiej. W New Moon była o wiele bardziej przekonująca....przynajmniej tak to odebrałam. W Wszystko za Życie mimo, iż miała niezbyt dużą rolę, odegrała ją dobrze, ale nie rewelacyjnie.
Podobała mi się w New Moon, Azylu, Posłańcach, Speak (fenomenalna), Yellow Handkerchief i w Świecie Kobiet. Widziałam również Łapcię tę dziewczynę, ale to był film prosty, łatwy i przyjemny. Zathurę również pominę.

Masz rację. Niektórzy oceniają ją pod względem Zmierzchu, w którym nie wypadła najlepiej. A to błąd.

W Jumperze chyba nie miała za wielkiej roli? Otwierała tylko drzwi, czy coś jeszcze?

Pozdrawiam

Gosia43

oglądałam też około 10 filmów z Kristen I stwierdzam że nie umie grać, ciągle gra tak samo jakby była naćpana(nie wiem czy ona uważa że to seksowne) poza tym jak była młodsza to była lepsza tzn że z wiekiem jej aktorstwo sięga coraz bardziej dna.

arwena16

Rzeczywiście, ma specyficzny wyraz twarz. (Może to przez te otwarte usta, o których wszyscy tyle gadają?) Dlatego uważam, iż pasuje do ról zagubionych w życiu osób jak w Speak czy Posłańcach. Ale jako mała dziewczynka nawet nieźle zagrała w łapcie tą dziewczynę... Cóż. Uważam że to kwestia gustu (nie chodzi mi o wygląd). Tak jak niektórzy uważają, że np. Scarlett Johanson albo Nicole Kidman grają dobrze, inni że tragicznie... Każdy człowiek utożsamia się z kimś innym i do każdego przemawia inna gra aktorska.
Pozdrawiam

Gosia43

a gdzie widziałaś Yellow Handkerchief ?
ja tego filmu nigdzie nie mogę znaleźć

siela

Nie tak dawno mój kolega znalazł jakąś stronkę w necie, ściągnął film i mi zgrał na płytkę, tyle że po angielsku. Trzeba poszukać. Zobaczę, może odnajdę tamtą stronkę to podam.
pozdrawiam.

Gosia43

byłabym wdzięczna gdybyś znalazła ;]
bo ja szukałam jakiś czas temu, ale bez powodzenia

osobiście to właśnie gdy obejrzałam ją w Zmierzchu to zaczęłam oglądać inne filmy z jej obsadą ale rzeczywiście teraz również mogę powiedzieć że w zmierzchu nie pokazała wszystkiego na co ja stać.

użytkownik usunięty

Faktycznie, w Jumperze nie zagrała wielkiej roli, pomyliły mi się filmy.

użytkownik usunięty

Faktycznie, nie zagrała dużej roli w Jumperze, pomyliły mi się filmy.

Też widziałam inne filmy, w których grała Kristen. Uważam, że w Speak zagrała rewelacyjnie! Azyl też mi się bardzo podobał. A Zmierzch, czy ja wiem? Mnie się podobało, nie mogę jej nic zarzucić. Odniosłam tylko wrażenie, że Bella jest ciągle zagubiona i nie wie co robić, ale to chyba dobrze, bo tak było w książce.

Isabella_

ja również obejrzałam jej inne filmy dopiero po tym jak obejrzałam zmierzch . nie znam się na aktorstwie ale dla mnie ona nie jest taką złą aktorką jak wzyscy inni mówią że jest beznadziejna , ja tak nie uważam no ale każdy ma inny gust. Tylko wszyscy ją oceniają po zmierzchu a nie po wszystkcih albo części jej filmów .. trudno . dla mnie aż tak źle nie zagrała w zmierzchu . mogłaby zagrać jakąś wesołą bohaterkę albo zagrać w jakiejś komedii a nie gra w samych dramatach !

Zagrała ją tak jak odebrała postać Belli.
Jak dla mnie była dobra.