Zabłysnęła dzięki Belli Swann. Ale czy ktoś widział inne filmy z jej udziałem? Założę się że większość nie i oceniacie ją po tym komercyjnym wytworze jakim jest Zmierzch. Nie mówię, że Zmierzch mi się nie podobał, ale są lepsze filmy, w których zagrała. Choćby Adventureland (za którym osobiście szaleję), Azyl, Jumper, Wszystko za życię ... Ja uważam, że jest świetna.
Obejrzałam z nią 10 filmów i stwierdzam, że w Zmierzchu nie zagrała najlepiej. W New Moon była o wiele bardziej przekonująca....przynajmniej tak to odebrałam. W Wszystko za Życie mimo, iż miała niezbyt dużą rolę, odegrała ją dobrze, ale nie rewelacyjnie.
Podobała mi się w New Moon, Azylu, Posłańcach, Speak (fenomenalna), Yellow Handkerchief i w Świecie Kobiet. Widziałam również Łapcię tę dziewczynę, ale to był film prosty, łatwy i przyjemny. Zathurę również pominę.
Masz rację. Niektórzy oceniają ją pod względem Zmierzchu, w którym nie wypadła najlepiej. A to błąd.
W Jumperze chyba nie miała za wielkiej roli? Otwierała tylko drzwi, czy coś jeszcze?
Pozdrawiam
oglądałam też około 10 filmów z Kristen I stwierdzam że nie umie grać, ciągle gra tak samo jakby była naćpana(nie wiem czy ona uważa że to seksowne) poza tym jak była młodsza to była lepsza tzn że z wiekiem jej aktorstwo sięga coraz bardziej dna.
Rzeczywiście, ma specyficzny wyraz twarz. (Może to przez te otwarte usta, o których wszyscy tyle gadają?) Dlatego uważam, iż pasuje do ról zagubionych w życiu osób jak w Speak czy Posłańcach. Ale jako mała dziewczynka nawet nieźle zagrała w łapcie tą dziewczynę... Cóż. Uważam że to kwestia gustu (nie chodzi mi o wygląd). Tak jak niektórzy uważają, że np. Scarlett Johanson albo Nicole Kidman grają dobrze, inni że tragicznie... Każdy człowiek utożsamia się z kimś innym i do każdego przemawia inna gra aktorska.
Pozdrawiam
Nie tak dawno mój kolega znalazł jakąś stronkę w necie, ściągnął film i mi zgrał na płytkę, tyle że po angielsku. Trzeba poszukać. Zobaczę, może odnajdę tamtą stronkę to podam.
pozdrawiam.
osobiście to właśnie gdy obejrzałam ją w Zmierzchu to zaczęłam oglądać inne filmy z jej obsadą ale rzeczywiście teraz również mogę powiedzieć że w zmierzchu nie pokazała wszystkiego na co ja stać.
Też widziałam inne filmy, w których grała Kristen. Uważam, że w Speak zagrała rewelacyjnie! Azyl też mi się bardzo podobał. A Zmierzch, czy ja wiem? Mnie się podobało, nie mogę jej nic zarzucić. Odniosłam tylko wrażenie, że Bella jest ciągle zagubiona i nie wie co robić, ale to chyba dobrze, bo tak było w książce.
ja również obejrzałam jej inne filmy dopiero po tym jak obejrzałam zmierzch . nie znam się na aktorstwie ale dla mnie ona nie jest taką złą aktorką jak wzyscy inni mówią że jest beznadziejna , ja tak nie uważam no ale każdy ma inny gust. Tylko wszyscy ją oceniają po zmierzchu a nie po wszystkcih albo części jej filmów .. trudno . dla mnie aż tak źle nie zagrała w zmierzchu . mogłaby zagrać jakąś wesołą bohaterkę albo zagrać w jakiejś komedii a nie gra w samych dramatach !