Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Zaczyna mnie to denerwować, to prawda, że wypadła średnio w Zmierzchu, ale to nie jest już powód, żeby wystawiać jej niską ocenę. Nie zauwazyliście, że scenariusz w filmie był dość kiepski i niedopracowany? Na pewno trudno jest dobrze zagrać do takiego scenariusza.
Polecam oglądnięcie Uczieczki w milczenie, Azylu i Posłańców, myśle, że zmienicie wtedy zdanie na temat gry Kristen. Pozdrawiam ;)

Merry

Zgadzam się. Ja ją widziałam w INTO THE WILD i choc jej rola była epizodyczna zagrała całkiem nieźle. Ja ją lubię ;)

użytkownik usunięty
Merry

Ja również polecam oglądniecie filmu "Ucieczki w milczenie" ("Speak"). Kristen podczas kręcenia tego filmu miała zaledwie trzynaście lat, a zagrała wyśmienicie. Bardzo dobrze odegrała w tym filmie emocje głównej bohaterki. Pierwszy raz (chyba) film bardziej podobał mi się od książki.
To mój ulubiony film z jej udziałem.

A ludzi stawiają jej niską ocenę, ponieważ widzieli tylko "Zmierzch" - bądź w ogóle go nie widzieli lub po prostu "Jak ona może być lepsza od Hanksa, Eastwooda, Oldmana, Day-Lewisa?" O!

Merry

ja ogladalam z nia w swiecie kobiet, speak, into the wild oraz zmierzch i najbardziej przypadla mi do gustu w speak! w zmierzchu tez nie wyszla najgorzej

Merry

a ja ja bardzo lubie jako aktorke ! widzialam ja tez w azylu swietna rola i nie zgadzam sie z tym ze zagrala srednio role Belly :D byla rewelacyjna miala zagrac taka postac i zagrala ja doskonale - poza tym Stewart i Pattinson graja w Zmierzchu na zasadzie przeciwienstw :D

nelly_4

przeciwieństw? ona drętwa i on drętwy, czy o co chodzi?

użytkownik usunięty
Merry

W "Azylu" młodziutka a rola bardzo dobra :-)

zgadzam się !
Azyl jest genialny .. i ona tam świetnie zagrała ..
widzę, że ten Speak wychwalacie ..
zaraz sobie zacznę ściągać bo niestety nie widziałam .. ;D

Misery_

dokładnie. Tak samo była świetna w "w świecie kobiet", "Azylu" oraz dobrze grała główną rolę w "posłańcach"... nie oceniajcie jej tylko po "Zmierzchu", ponieważ (tak, jak ktoś już zauważył przede mną na tym forum) scenariusz nie do końca jest dopracowany (co nie zmienia faktu, iż opowieść tą uwielbiam! :D)

julkita11

wg mnie to świetna aktorka
Widziałam ją w wielu filmach
a w Zmierzchu zagrała świetnie. Kto czytał książkę ten wie jaka powinna być bohaterka.

patka_9

byłam na zmierzchu i wiecie że przez myśl mi nie przeszło że ona grała w azylu? ale wiedziałam że skądś ją znam! w zmierzchu była taka srednia,ot tak po prostu zagrała zwyczajnie ale w azylu była swietna. no i tu mamy problem bo często tak się dzieje że aktorka jest dobra w dzieciństwie a potem dostaje jakieś byle role byle gra i tak się kończy weźmy np. anna paquin

AdaMcgrath

Ja też widiałam film Azyl i to 2 razy i przez myśl mi nie przeszło, że ta młodziutka blondynka, to była Kristen !! Na Zmierzchu byłam 3 razy i za każdym razem jestem zachwycona Nią i Robem :-))

natalia_surawska

Ja nie mogłam patrzeć na tą jej minę w Zmierzchu .ale cóż każdy ma własne zdanie .A tak w ogóle to widziałam z nią trochę filmów i nie wiem czym tu się zachwycać.Pozdrawiam

Merry

ode mnie 1/10
i nie, nie oceniam jej tylko po "Zmierzchu" (którego nienawidzę :| i gdzie niesamowicie mnie denerwuje). Oglądałam "Wszystko za życie" i "Posłańcy" - nie pamiętam szczerze jak wypadła w Posłańcach, wtedy jeszcze ślepo byłam w nią zapatrzona i uwielbiałam każdy jej film.
Potem obejrzałam niesamowity film "Wszystko za życie" - genialny film. Gdyby nie ona :|
ZAWSZE ma otwartą buzie. Jeszcze nie widziałam żeby ją zamknęła. To mnie denerwuje. Tak samo było w "into the wild" - zeero emocji. Jej rola nie byla jakaś duża, i wedlug mnie nie była trudna. Po prostu jest beznadziejna.

użytkownik usunięty
ulcia_13

Nie jest zajebista, ale na 1 nie zasługuje. Coś tam grać umie.

Na 6 też nie koniecznie(przynajmniej jak dla mnie ,chociażby dla tego ,że nawet innej miny zrobić nie umie ) .Ale cóż każdy robi jak uważa . :)

użytkownik usunięty
Doman645

A ocenke wstawilam jakis czas temu i teraz jakos nie mam pomyslu jaka dac, jak jednak umysle sobie to zmienie

na pewno zasługuje na wiecej niz 1, i nie ma zawsze otwartych ust, no ale jak po raz setny pisze się o ustach to póżniej ludzie ogladając zwracają uwagę tylko na to, a zresztą gdy pozuje do fotek i 'rozchyla usta' to profil ma ładniejszy...

spoko ;p

użytkownik usunięty
Doman645

Nie gniewasz się?? Jaaaa, zajebiście;)

Merry

Oglądnęłam parę filmów z nią, jeszcze za nim wiedziałam, że Zmierzch istnieje. Była do dupy. Role dostała chyba tylko dzięki tatusiowi. W azylu, kiedy grała, było coś takiego... sztucznego. Nie uwierzyłam w tą postać. A w zmierzchu wypadła chyba tak kiepsko, albo jeszcze gorzej jak w Adventureland.

Merry

Wreszcie jakiś kulturalny i rzeczowy post na temat osoby Kristen, zgadzam się w 100% btw :)

engie963

Mnie podobała się ona tylko w speak. nie uwazam jej za dobrą aktorkę, wręcz uwazam za beznadziejną. ale to moje zdanie. Choc na pewno znajdzie się parę osób ktore sie ze mną zgadzają.