Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Nawet charyzmę. Gra wiarygodnie, przekonująco, posiada typ pozy aktorskiej a'la Audrey Hepburn, hmm taka posągowość, statyczność, ale w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Ważny element jego wizerunku to kobiecość, to cecha, która rzutuje najbardziej gdy zachwycamy się nad aktorkami z ekranu.

Wielki_ted

kobiecość u Stewart , chyba jestes singlem albo pedalem

YourFavouriteDrug

Dlaczego ?

Wielki_ted

lubie ja , ale nieuwazam jej za dobra aktorke , i kobieca nie jest bo jest plaska jak deska z przodu i tyl ubiera sie jak chlopak i nawet zadbac o siebie nieumie ..

YourFavouriteDrug

dobrze,ze jesteś obiektywna.

YourFavouriteDrug

Kristen ma malutki biuścik ( jest szczuplutka,wiec to nie powinno dziwić ),ale ma cudne nogi ( wielka zazdrość z mojej strony ) :).

YourFavouriteDrug

Duże piersi nie są wyznacznikiem kobiecości, o niej świadczy: delikatność, sposób bycia, mowa, gesty i oczywiście postura. Stewart jest b. kobieca.

Wielki_ted

To żart,prawda?
http://www.kstewartfan.org/gallery/albums/Photoshoots/2009_Session020/normal_001 .jpg
- normalnie moja znajoma ze szkoły Ania K.

Lewellen

nie wiem co ma z tym wspolnego czy ktos jest singlem czy nie... to ze ma male piersi nie znaczy ze nie jest kobieca, jest szczupla osoba i dziwnie by wygladalo gdyby miala wielkie,nie ubiera sie jak chlopak, to ze lubi dzinsy, koszulki, koszule tenisowki, czy jezzowki nie czyni jej chlopczycy ( taki styl jest modny) i wygodny, niby luzacko a jednak jest w rankingach najlepiej ubranych, a na gale i wazne premiery ubiera sukienki i szpilki, nie trzeba na codzien lazic w spodniczkach czy szpilkach by czuc sie kobieco, ciekawe czy na codzien wy tak sie stroicie chociaz gimnazjalistki tak zapewne maja

użytkownik usunięty
Wielki_ted

Albo nie masz oka, albo jesteś gejem.
Ewentualnie jedno i drugie. Bo tak się składa, że Kristen ma "to coś", jest ku**wsko urodziwa (pomijając fakt, że jest zbyt anemiczna) i potrafi grać ("Speak"). Szkoda tylko że większość jej ról to knoty dla zakompleksionych nastolatek.

Większość czyli Tłajlajty? Bo sorry, ale pozostałych, w których zagrała, "knotami dla zakompleksionych nastolatek" bym nie nazwała.

Piekna nie jest, ale ma styl, przyjmij do wiadomości taką opinię i przestań bełkotać.

Wielki_ted

owszem,zgadzam się z tym. Jej styl mi się bardzo podoba.

mrs robinson

Nie mam zamiaru denerwować jej fanek,a za nią nie przepadam,głównie z powodu ciągle tej samej mimiki twarzy(lekko otwarte usta),ale przyznaje że posiada pewien ciekawy styl,który przyciąga uwage....pozdr.jej fanki i antyfanki,pa