Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

I nie piszę tego na podstawie oglądanych z nią filmów ,lecz wywiadów z nią , jej występów publicznych itp.Zupełnie bez ikry;/Bez osobowosci;/

Veronica86

owszem w niektorych wywiadach wyglada na zmeczoną, ale nie wszystkie są beznadziejne,na poczatku sobie nie radziła ale z czasem coraz lepiej wypadała i jest wiele ciekaweych wywiadow, no ale kazdy widzi o ch chce, sama powiedziała że najgorsze jest to ze musi promowac film, udzielac wywiadow itd,pokazuje sie na tych imprezach na ktorych musi, i na ktorych chce byc i ma racje chce byc aktorka a nie kolejna nic nie znaczaca celebrytka

sonnenEW

nie dziwie się, że nie które wywiady z nią są mdłe skoro zadawane są jej te same pytania. Mnie też by to męczyło i z kolejnymi wywiadami nie tryskał bym energią, więc nie ma co się jej dziwić.

Veronica86

beznadziejna z niej aktorka...

Veronica86

Czy tych ludzi już całkiem porąbało? Może przeprowadzą wywiad z kotem albo psem, nie kumam po co robić wywiad z bobrem... Zaraz kristen zagra w kontynuacji wywiadu z wampirem pt. "wywiad z bobrem" hehe będzie reklamować ziołową pastę do zębów z otwieraczem 2 w 1... I masz 100% racji. Gotowany bóbr jest mdły.

skt84

ale zabawne hahaha, na nic lepszego cie nie stać.Beznadziejna a jednak od dobrych kilku lat gra i nie tylko dzieki rodzicom jak tu kiedys pisal wiadomo ze jej pomogli ale bez przesady talent aktorski posiada

sonnenEW

Tyle że narazie gdzieś jej ten talent uciekł.

Dark666Lady

nie uciekl tylko jeszce w calosci nie pokazala na co ja stac ale powoli rozwija sie i jej role sa lepsze chociaz tak wogole to juz w speak i azylu dala rade wiec nie wiem o co ten caly szum ze jest beznadziejna

sonnenEW

Przerażasz mnie....

Dark666Lady

heh a ty mnie rozsmieszasz ...

sonnenEW

Więc powinnaś mi podziękować...bo w końcu śmiech to zdrowie.

sonnenEW

Nie no ty jesteś tutaj najbardziej dowciapny ;)

sonnenEW

HAHAHA dobry kawał... Najlepsze jak powiedziałeś o tym "talencie" to mnie rozwaliło... hehe żarcik za żarcik hehe kawalarz z Ciebie ;).. he he... zaraz ty nie żartowałeś? HAHAHAAAAAAAAAHAAAA SORRYY lece z krzesła!

użytkownik usunięty
skt84

Ja mam talent do rysowania, ale fakin Piccaso nie jestem;] Dodatkowo mam talent do wkurzania ludzi, ale do Ciebie mi daleko:D

Tak więc kłaniam się nisko! Po same piź**isko...

użytkownik usunięty
skt84

To weź głęboki skłon i naładuj się. (aluzja do Boston Public)

użytkownik usunięty
skt84

Ou. Napisz coś jeszcze, napisz coś jeszcze!

hah no tak ...nie mam za co dziękować , juz mu się chyba wyczerpały riposty

sonnenEW

tak do twojej wiadomosci nie jestem facetem!

sonnenEW

buhahahahahha

MilesQuaritch

ona jest pospolita i bez zycia....tak sie czasem na nia patrze i mysle ze ja rodzice robili w straaaaaasznniieee woooolllnnyyymmm teeemmmmpppiieee...XD
A cala jej gra to dziwne ukladanie ust, zaciskanie piastek, podrygiwanie glawa i brzydkie koszule

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Znowu zmieniłeś kolory Adi

Asiek a to do mnie czy kolo mnie?

użytkownik usunięty
aleksandra_rozycka

Koło cie. Chyba, że jesteś Adi:P

Ok. Sorry, myslalam ze do mnie bo zadnego Adiego tu nie widze XD
Chyba ze o czyms nie wiem hehehe XD

użytkownik usunięty
aleksandra_rozycka

Majls to Adi:P

Wygląda zawsze jakby dopiero wstała, albo miała zacząc płakać, bo ją chłopak rzucił, jest nieszczęśliwą nastolatką itp itd. Beznadziejna aktorka i do tego arcypaskudna. W każdym radzie pasowała do zmierzchu, bo jej wyląd pasował super do roli jaką grała - rosterki, miłości, wampiry, noc itp.

użytkownik usunięty
R3SUM3

wampiry sa zajebiaszcze. ale tylko te zle.

sonnenEW

"tak do twojej wiadomosci nie jestem facetem!" - no widzę przecież... Jakas głupia pinda ze szlugą na zdjęciu, na pewno nie jesteś facetem i nikt cie o to nie podejrzewa.

skt84

no widzocznie tak myslales skoro pisales 'zartowales' a co ze dziewczyna to musi miec na afatarze dzieczyne czy jak OMB, a co do Kristen to nie zawsze wyglada jakby byla nieszczesliwa itd. wystarczy zobzcazyc wywiady z nia, lub filmiki zrobione przez paparzich

użytkownik usunięty
skt84

A ty jesteś murzynkiem bambo a ja jestem ufoludkiem z teledysku eiffela. Puknij się murzynku w glowke, ale tak raz a porzadnie

hehhe no to ladnie wygladacie , i co niby ty tak naprawde wygladasz zastanow sie co piszesz skt84

użytkownik usunięty
sonnenEW

Wiesz, to jest taki kryminalista śmieszny (ten w avatarze), ale Patysiak jest dość znany więc i ten murzynek bambo raczej nie powinien sie tak paskudnie pomylic. w koncu ogladal zmierzch... coz.

widocznie nie mysli

użytkownik usunięty
sonnenEW

u nas tego pełno:D

Witajcie moi drodzy ;D widzę, że nic się nie zmieniło, ile bym tu nie wchodziła, nadal te same tematy... Fajnie, fajnie ;)

Camilla3

Czesc Camilla coś długo Ciebie nie było. Tu jak widzisz nic nowego, ale czasem mozna się pośmiać z niektórych, np z fanów Megan ;)

gabi123

o faktycznie długo cie nie było Camilla wiec witaj na starych smieciach:-) a co do tematow Megan to jest masakra heh

użytkownik usunięty
Camilla3

Kamilka!! <rzuca sie nie szyje> :*:* mua:D

Haha, mua, mua Asiek! ;* ;*
A to coś nowego na Megan się dzieje? Nasza Dżaponka nadal szaleje, czy już sobie poszła stąd? ;)

użytkownik usunięty
Camilla3

Dżaponka chyba sobie poszła, bo jedynym trollem glupim sa teraz MilesQuabitch i izunia-zrobi-lodunia

MilesQuabitch kojarzę, ale tego drugiego to ni w ząb ;p

użytkownik usunięty
Camilla3

Isabelka - to teraz jego nick. Tępe to