I nie piszę tego na podstawie oglądanych z nią filmów ,lecz wywiadów z nią , jej występów publicznych itp.Zupełnie bez ikry;/Bez osobowosci;/
owszem w niektorych wywiadach wyglada na zmeczoną, ale nie wszystkie są beznadziejne,na poczatku sobie nie radziła ale z czasem coraz lepiej wypadała i jest wiele ciekaweych wywiadow, no ale kazdy widzi o ch chce, sama powiedziała że najgorsze jest to ze musi promowac film, udzielac wywiadow itd,pokazuje sie na tych imprezach na ktorych musi, i na ktorych chce byc i ma racje chce byc aktorka a nie kolejna nic nie znaczaca celebrytka
nie dziwie się, że nie które wywiady z nią są mdłe skoro zadawane są jej te same pytania. Mnie też by to męczyło i z kolejnymi wywiadami nie tryskał bym energią, więc nie ma co się jej dziwić.
Czy tych ludzi już całkiem porąbało? Może przeprowadzą wywiad z kotem albo psem, nie kumam po co robić wywiad z bobrem... Zaraz kristen zagra w kontynuacji wywiadu z wampirem pt. "wywiad z bobrem" hehe będzie reklamować ziołową pastę do zębów z otwieraczem 2 w 1... I masz 100% racji. Gotowany bóbr jest mdły.
ale zabawne hahaha, na nic lepszego cie nie stać.Beznadziejna a jednak od dobrych kilku lat gra i nie tylko dzieki rodzicom jak tu kiedys pisal wiadomo ze jej pomogli ale bez przesady talent aktorski posiada
nie uciekl tylko jeszce w calosci nie pokazala na co ja stac ale powoli rozwija sie i jej role sa lepsze chociaz tak wogole to juz w speak i azylu dala rade wiec nie wiem o co ten caly szum ze jest beznadziejna
HAHAHA dobry kawał... Najlepsze jak powiedziałeś o tym "talencie" to mnie rozwaliło... hehe żarcik za żarcik hehe kawalarz z Ciebie ;).. he he... zaraz ty nie żartowałeś? HAHAHAAAAAAAAAHAAAA SORRYY lece z krzesła!
Ja mam talent do rysowania, ale fakin Piccaso nie jestem;] Dodatkowo mam talent do wkurzania ludzi, ale do Ciebie mi daleko:D
ona jest pospolita i bez zycia....tak sie czasem na nia patrze i mysle ze ja rodzice robili w straaaaaasznniieee woooolllnnyyymmm teeemmmmpppiieee...XD
A cala jej gra to dziwne ukladanie ust, zaciskanie piastek, podrygiwanie glawa i brzydkie koszule
Ok. Sorry, myslalam ze do mnie bo zadnego Adiego tu nie widze XD
Chyba ze o czyms nie wiem hehehe XD
Wygląda zawsze jakby dopiero wstała, albo miała zacząc płakać, bo ją chłopak rzucił, jest nieszczęśliwą nastolatką itp itd. Beznadziejna aktorka i do tego arcypaskudna. W każdym radzie pasowała do zmierzchu, bo jej wyląd pasował super do roli jaką grała - rosterki, miłości, wampiry, noc itp.
"tak do twojej wiadomosci nie jestem facetem!" - no widzę przecież... Jakas głupia pinda ze szlugą na zdjęciu, na pewno nie jesteś facetem i nikt cie o to nie podejrzewa.
no widzocznie tak myslales skoro pisales 'zartowales' a co ze dziewczyna to musi miec na afatarze dzieczyne czy jak OMB, a co do Kristen to nie zawsze wyglada jakby byla nieszczesliwa itd. wystarczy zobzcazyc wywiady z nia, lub filmiki zrobione przez paparzich
A ty jesteś murzynkiem bambo a ja jestem ufoludkiem z teledysku eiffela. Puknij się murzynku w glowke, ale tak raz a porzadnie
Wiesz, to jest taki kryminalista śmieszny (ten w avatarze), ale Patysiak jest dość znany więc i ten murzynek bambo raczej nie powinien sie tak paskudnie pomylic. w koncu ogladal zmierzch... coz.
Witajcie moi drodzy ;D widzę, że nic się nie zmieniło, ile bym tu nie wchodziła, nadal te same tematy... Fajnie, fajnie ;)
Czesc Camilla coś długo Ciebie nie było. Tu jak widzisz nic nowego, ale czasem mozna się pośmiać z niektórych, np z fanów Megan ;)
o faktycznie długo cie nie było Camilla wiec witaj na starych smieciach:-) a co do tematow Megan to jest masakra heh
Haha, mua, mua Asiek! ;* ;*
A to coś nowego na Megan się dzieje? Nasza Dżaponka nadal szaleje, czy już sobie poszła stąd? ;)
Dżaponka chyba sobie poszła, bo jedynym trollem glupim sa teraz MilesQuabitch i izunia-zrobi-lodunia