Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Mocne 1/10 - w pełni zasłużone.
Zmierzch - kłoda
Posłańcy - kłoda
Jumper - kłoda

silesia1986

No sorry! W Jumperze zagrała rewelacyjnie, przez te 10sekund.

keshia21

No faktycznie, jeśli występując przez 10 s. można zagrać jak kłoda to ta dziewczyna naprawdę ma talent. I prawdopodobnie zatwardzenie.

użytkownik usunięty
silesia1986

Widziałaś ją 10s w Jumperze i już dojrzałaś co ma w dupie. Posiadasz sokoli wzrok z rentgenem, powinnaś pracować na lotnisku.

a) pomyliłaś płeć
b) myślę, że zatwardzenie można by było ewentualnie zdiagnozować poprzez kolonoskopię, a nie RTG
c) nie pojmuję (a może po prostu nie chcę pojąć ?) jaką rolę w Twoim opowiadaniu odgrywa sokoli wzrok
d) mniemam (oczywiście jest to domniemanie wzruszalne), iż jesteś niedorozwinięta, dlatego też nie będę Cię atakował.

użytkownik usunięty
silesia1986

a) biorąc pod uwagę Twój nick jestem skłonna stwierdzić, że jesteś telewizją
b) nie wchodźmy w szczegóły, mnie nie interesuje ludzki odbyt, swoje zainteresowania zachowaj lepiej dla siebie
c) podświadomie czułam, że masz ptaka
d) jestem rozwinięta, ponad to nie interesują mnie ludzkie odbyty. To raczej dobrze o mnie świadczy.

a) tak jestem telewizją, a Ty jesteś tosterem. Brawo.
b) jelito grube to nie odbyt, nie bądź proszę ignorantką.
c) podświadomie to Ty ptaka czujesz prawdopodobnie gdzie indziej
d) nie przekonałaś mnie. Jak prawdopodobnie zauważyłaś ani razu w żadnym z w/w postów nie wspomniałem o, jak Ty to mówisz, 'odbycie' tudzież 'dupie'. W przeciwieństwie do Ciebie. Wniosek ? Jesteś nielogiczna, niezbyt rozgarnięta i z przykrością muszę podtrzymać moją tezę, że jesteś lekko upośledzona.
Nota bene - powyższa 'dyskusja' jest naprawdę bardzo niskich lotów, więc wznieś się na wyżyny swojej inteligencji i zacznij prowadzić prawdziwego flame`a bądź poproś kogoś bardziej rozgarniętego od siebie żeby Ci pomógł.

użytkownik usunięty
silesia1986

Pieprzysz jak mała Andzia w parku to chciałam Ci po prostu dotrzymać towarzystwa. Nie to nie.

użytkownik usunięty
silesia1986

Zazdrościsz Stewart, że ona jest zawsze twarda jak drewno a ty już nie dajesz rady ahahaha:D

Taaa, super.

użytkownik usunięty
silesia1986

Bla, bla, bla...

Fajne z Ciebie dupa( maxmodels.pl/asiek890.html), ale kur** wyjątkowo głupia.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
silesia1986

A teraz mi grozisz:) Co następne? Naślesz mafię do Sobótki? Zabijesz mojego chłopaka Sebastiana?;>

Nie bój się, mam już plan.

silesia1986

och, wasza dyskusja jest po prostu urocza, chciałam pokpić z K.S., ale to mnie zafascynowało. Kontynuujcie, proszę.