Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Jest totalnie aseksualna ale ma w sobie bardzo dużo tego "czegoś" co sprawia, że jest w "Into the Wild" zjawiskowa (w mojej ocenie).

Niestety po oglądnięciu kilku wywiadów doznałem wielkiego rozczarowania.
Ona ma jakieś problemy psychiczne :( Jej sposób bycia i mówienia zdradza skrajne zdenerwowanie i brak kontroli.
Nie jestem w stanie oglądnąć w całości jakiegokolwiek wywiadu z jej udziałem. Podskórnie czuję atmosferę paniki i dyskomfortu.
W dodatku jej wypowiedzi stoją na żenująco niskim poziomie.
Ona myśli, że to co mówi jest dla wszystkich niezrozumiałe i tłumaczy jedną rzecz wielokrotnie, podczas gdy wszyscy doskonale wiedzą o co jej chodzi... zanim zacznie mówić :D
Z tego powodu wciąż urywa zdania i zaczyna kolejne zdanie od "you know" lub "it's like". Potrafi użyć obu zwrotów kilkunastokrotnie, podczas jednego, 5 minutowego wywiadu...

użytkownik usunięty
mamakin

może się denerwuje.

użytkownik usunięty
mamakin

Bo w Ameryce sie tak mówi, no wiesz, to jak tak jakbyś ty miał mieć przed nosem kamerę, wiesz... że ktoś by stał nad tobą, wiesz z taką dziwną technologią, takim ekranikiem, wiesz... Tya... rzeczywiscie troche nie fajnie sie czegos takiego slucha:) No ale niektorzy nie potrafią się wypowiadac, no niestety. Laska ma dopiero 20 lat, podejrzewam, ze tez bym zapominala slow przed kamera. Co innego jak jest czegos wykuta na pamiec, ma podany tekst. Samemu jest cos 100 razy trudniej stworzyc. Dajmy pannie szanse, za jakis czas sie przyzwyczai do tych kamer i bedzie jej coraz lepiej szlo:))

Lubię ją, bo jest niezmanierowana i naturalna, ale straszliwie denerwują mnie jej wywiady właśnie ze względu na to, że cały czas gubi wątek i jest chorobliwie nieśmiała. Dobra aktorka powinna umiec obchodzic sie z publiką i trzymac nerwy na wodzy - w końcu to jej zawód, a tego niestety jej jeszcze brakuje. Co do gry aktorskiej....na pewno nie jest nowicjuszką i umie grac, ale to nie są jakies wybitne kreacje godne Oscara. Oglądałam kilka filmów z Kristen w roli głównej i mimo uroku i wdzięku to wszędzie gra tak samo. Takie mam wrażenie chocby po obejrzeniu W ŚWIECIE KOBIET i INTO THE WILD.

użytkownik usunięty
supermonkey

rzeczywiście. ale wątpię,żeby była nieśmiała. :)

mamakin

Może marnie gra i jeszcze gorzej się wypowiada, ale żeby aseksualna?? Jak dla mnie jest cholernie seksowna ;p

użytkownik usunięty
mediocre

Jak ją pierwszy raz zobaczyłam (w sensie na zdjęciach na google) to strasznie jej zazdroscilam oczu i w ogole calej twarzy. Pozniej jej zaczelam zazdroscisz sylwetki. Wedle mnie jest piekna kobietą:) I tak zostanie.