Mam wrazenie, ze niestety z wiekiem coraz gorzej jej idzie z aktorstwem, w sposob jaki gra..
W filmach takich jak ''Witamy w naszej dzielnicy'' ''Azyl'' czy ''Speak'' oraz ''Dzikie plemie'' byla swietna, jednak pozniej juz bylo coraz gorzej, gdy ogladam z nia aktualne filmy takie jak The Runaways, The Yellow Handkerchief czy nawet Zmierzch to mam wrazenie ze to zupelnie inna osoba.. tak jakby ze z wiekiem czuje sie z kamera coraz mniej komfortowo, i w kazdym filmie jest, jezeli moge tak to ujac, ''zdenerwowana'', gdy byla mlodsza nie bylo tego w ogole widac ..
takie jest moje zdanie, wiec prosze sie nie rzucać na mnie odrazu ..
Hmm... no ja mam inne zdanie. Ale może to jej spięcie wynika troszkę z tego, że po "Zmierzchu", stała się tak popularna, osaczana. Być może to jakoś przenosi się przed kamerę, ta ciągła presja. Trudno powiedzieć...
watpie, poniewaz juz w ''The Yellow Handkerchief'' i Co jest grane'' to widac, a sa to filmy ktore byly nakrecone jeszcze przed Zmierzchem..
dla mnie gra ciagle tak samo, z tym jej rozdziawiona geba np w Into the wild czy Zmierzchu. Nie przepadam za jej gra, tymbardziej terazniejsza. Kiedys kiedy grala nastolatki jeszcze troche do mnie przemawiala, teraz jest jałowa.
jałowa jak twój ryj , może i gra z otwartą mordą :)
ale na pewno gra lepiej niz większosc gwiazdek Disneya
dokladnie, prosze sie nie obrazac, zalozylam temat zeby kazdy wyrazil swoja opinie a nie zeby zaczal skaczec sobie do gardel ..
Ja nie jestem jej fanka. Moim zdaniem nie potrafi grac. Ale martwia mnie fanki Kristen na filmwebie. Tylko cos powiesz o niej zlego,to juz na Ciebie naskakuja. Kazdy ma swoje zdanie.
Antyfanki raczej nie obrazaja innych uzytkownikow. A ta favouritedrug to jakas dziwna,narwana.