Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Marna aktorka... Slawe przyniosla jej dopiero beznadziejna rola Belli + idiotki
Skonczy sie saga zmierzch , skonczy sie i jej kariera ....

DiDi_RamBo

Dokladnie;) nie ma co jej porownywac:) z jaka kolwiek osoba:) bowiem jest to totalne beztalencie;) tak sie czepiali Emmy Watson czy Daniela lecz to rowniez bedzie aktorka jednej roli;) a co do Emmy czy dana :) no coz watpie w to... 2x zlota malina;) ma sie czym dziewczyna pochwalic;) raz nawet za najgorsza aktorke:) trzeba spojrzec prawdzie w oczy nie umie grac... do pieknych nie nalezy :) jednym slowem ... tragedia...

remix212

tak sie sklada ze nie jest aktorja jednej roli, jak juz wiele razy pisalam zarowno przed jak i w trakcie wtrania sagi Krsiten grala i to w dobrych filmach, juz Azyl przyniosl jej uznanie i slawe oczywiscie nie tak wielka jak rola Belli ale jednak byla znana. w trakcie zagrala w The runaways, WTTR, The Yellow... niedawno skonczyla zdjecia do On the... i zaczyna do Krolewny sniezki(calkiem inna rola niz dotychczasowe ale podobno ekranizacja bedzie troche mroczna od zwyklej bajeczki.Co do Emmy to nietstsy racja jak narazie jest Hermiona ale moze jeszcze jej kariera sie rozwinie

użytkownik usunięty
sonnenEW

Sonnew - szkoda gadać.....i tak będzie cały czas to samo, uroki antyfanów :)

no tak a tak wogole sorki za bledy :-)

DiDi_RamBo

Moja Bella nie potrzebuje talentu by darzyć mnie miłością i przyjmować miłość ode mnie.

użytkownik usunięty
DiDi_RamBo

Dlaczego nie lubisz osoby, która wcieliła się tak perfekcyjnie we mnie?

To zły człowiek jest, Bello. On nie rozumie naszej miłości. Prędko! Do mojego volvo! Nie pozwolę bydlakowi cię dopaść!

użytkownik usunięty
EdwardCuIIen

Ahhhh.......jakie to piękne :)

Co nie? Też siusiam

użytkownik usunięty
platyna_2

ja się już posiusiałem :):)

DiDi_RamBo

Nie jest dobrą aktorką,ale to nie powód żeby dziewczyne obrażać.Fakt - mnie też irytują jej niektóre zachowania,ale widocznie taka już jest.Szczególnie trochę za dużo narzeka.A to czy jej kariera się skończy czy nie po "Zmierzchu" to nie nam oceniać.

Toska_filmweb

Pewnie ma korzenie polskie ta Stewart. Ale w sumie... Nie. MY NARZEKAMY WIĘCEJ.

platyna_2

Każdy człowiek narzeka :P Nieważne czy Polak,Niemiec,Francuz,Anglik,Czech itd. :P

Toska_filmweb

My narzekamy więcej. Zawsze nam coś nie pasuje.

platyna_2

Tego nie wiem.Nie znam wszystkich Polaków żeby to stwierdzić :P Aczkolwiek u Stewart to wada numer jeden moim skromnym zdaniem :D

Toska_filmweb

Ja lubię Stewart za to, że jest sobą a nie śmieje się jak głupi do sera

platyna_2

Nikt nie każe jej się śmiać jak głupi do sera.Chodzi o to,ze jest wiele bardziej utalentowanych dzieciaków i nie dostali takiej szansy jak Stewart.A ona jeszcze narzeka.Rozumiem,że sława może ciążyć,ale opowiadać o tym w prawie każdym wywiadzie to lekka przesada.Myślę,że to też moze przez tą wadę wiele osób za nią nie przepada.

Toska_filmweb

Ja nie oglądam wywiadow z Kristen Stewart, nie czytam o niej na pudelku ani innych portalach więc w sumie jakoś mi ta dziewczyna nie przeszkadza. Tobie też by nie przeszkadzała gdybyś tak się nie zagłębiała w wyszukiwaniu jej wad;p
Widzisz, póki ktoś nie pokaże paluszkiem to samemu sie tego nie zauważy. Stąd przecież te całe glupie pieprzenie o otwartej buzi Kristen. Gdy ogladalam Zmierzch nawet na to nie zwrocilam uwagi. Pozniej weszlam na filmweb i zaczelam zwracac uwage nawet na palec u nogi Kristen (patrzcie jak jej sie wykrzywil!)

platyna_2

Pierwsza rzecz - nie czytam pudelków i innego szajsu.I tak - na początku tego całego zamieszania z filmem byłam jej ciekawa dlatego oglądałam wywiady z nią.I nie zagłębiam się w doszukiwaniu wad.To poprostu widzę kiedy oglądam z nią jakikolwiek film.A sądze,że nie jest dobrą aktorką właśnie na podstawie tych filmów,bo do Twojej wiadomości nie tylko "Zmierzch" oglądałam..Nikt nie musiał mi niczego paluszkiem pokazywać bo w końcu jestem człowiekiem myślącym - widze ją na ekranie i potrafie sama z siebie ocenić.I nie wiem po co wyskoczyłaś z jej otwartą buzią bo ja nigdy nic nie napisałam o niej.Sama nie zwróciłam uwagi na to.Może ma problemy z migdałkami.Ja osobiście oceniam jej gre aktorską - jak się wypowiada,porusza itd. na ekranie.I doprawdy nie wiem dlaczego mnie atakujesz.Wyraziłam swoje zdanie,a Ty naskakujesz.Do Stewart jako do człowieka nic nie mam,ale jako do aktorki mam wiele.Rozumiem,że możesz się oburzać gdy ktos obraża Twoją idolke.Sama bym się oburzała gdyby ktos obrażał bezpodstawnie mojego idola.Ale ja wyraziłam jasno swoją opinie o tym,ze według mnie nie jest za dobrą aktorką.Nie musiałaś się unosic.Mam nadzieję,że rozwiałam Twoje wątpliwości.Dziękuję za uwagę.Love & Peace!

Toska_filmweb

Źle zrozumiałaś moją wypowiedź. Nie była ona skierowana jako, że ty tak się zachowujesz. Pisałam o ogóle Kotku, nie naskoczyłam i nie uniosłam się. Po prostu napisałam co myślę (nie traktuj tego personalnie. Pisałam o "ktosiu" O otwartej buzi Kristen mówiło już wieeelu użytkowników fw i to o nich mówiłam nie o Tobie.
".I doprawdy nie wiem dlaczego mnie atakujesz."
Ok. Gdzie cię zaatakowałam? Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź. Słowem nie napisałam jakobyś czytała pudelka czy mówiła o buzi Kristen. Eh, chu jowo że teraz muszę ci się tłumaczyć. Nie lubię tego. Po prostu przeczytaj na spokojnie moją wypowiedź, drugi raz. Wątpię byś dojrzała jakiś atak z mojej strony na TWOJĄ OSOBĘ.
"Rozumiem,że możesz się oburzać gdy ktos obraża Twoją idolke."
Jestem stroną neutralną, Kristen moją idolką nie jest.

"Mam nadzieję,że rozwiałam Twoje wątpliwości."
Wręcz przeciwnie. Mam teraz tysiące wątpliwości dlaczego stwierdziłaś, że ciebie zaatakowałam. Rozumiem, że dyskusja jest zakazana.

platyna_2

Eh,nie musisz się juz tak tłumaczyć.Dziwne,że nie pisałaś do mnie skoro tylko my tu rozmawiamy,do tego uzywając słów "ty,twoje".Nie musisz się zasłaniać "ktosiem".Doprawdy.Osobiście zawsze jak z kimś piszę to pisze DO NIEGO.I naprawde,bardzo spokojnie przeczytałam Twoją wypowiedź.A dyskusja? Skoro pisałaś ogólnie,niby nie do mnie to nie wiem z kim chcesz dyskutować.I nie,nie jest zakazana.Ja skonczyłam.Pokój!

Toska_filmweb

Pisałam o użytkownikach portalu filmweb
http://www.filmweb.pl/person/Kristen+Stewart-52530/discussion/Faktycznie+co%C5%9 B+z+t%C4%85+jej+g%C4%99b%C4%85+jest+nie+tak+D-1443169\
http://www.filmweb.pl/person/Kristen+Stewart-52530/discussion/Nagroda+BAFTA+dla+ Kristen+%5D-1326383
http://www.filmweb.pl/person/Kristen+Stewart-52530/discussion/Fatalna!!-1367464
http://www.filmweb.pl/person/Kristen+Stewart-52530/discussion/jak+ona+mnie+wkurz a!-1540931
http://www.filmweb.pl/person/Kristen+Stewart-52530/discussion/Wyj%C4%85tkowo+s%C 5%82aba+aktorka-1372786
http://www.filmweb.pl/person/Kristen+Stewart-52530/discussion/FUUUUUUUUUUU!!!!!! -1681838
http://www.filmweb.pl/person/Kristen+Stewart-52530/discussion/Pomy%C5%82ka-10566 73

I wiele, wiele innych. Jak widzisz jest tego sporo i ciągle ten sam argument. Pisałam o tych ludziach, nie o Tobie. Pisałam do Ciebie, nie o Tobie. Kapewu?

platyna_2

Wiem doskonale co o niej piszą.Nie raz,nie dwa czytałam i się śmiałam.I widzisz,ja wszystko cały czas świetnie rozumiem.

Toska_filmweb

Świetnie. Więc nie rób ze mnie Pani Najeżdżam-Na-Każdego-Bo-Taka-Sucz-Ze-Mnie.

platyna_2

Wybacz Koleżanko.Nikogo takiego z Ciebie nie robie.Doprawdy,nie lubię gdy ktoś mi narzuca coś czego nie zrobiłam.

Toska_filmweb

Można tak do wieczora.

platyna_2

Yhym.A mnie się to już nudzi.Więc skończyłam.Love & Peace!

użytkownik usunięty
Toska_filmweb

hahhahaha - za to ja mogę zacząć :P

Co chcesz zaczynać? :P

użytkownik usunięty
Toska_filmweb

ja do gadki odważny jestem....a ty ?

Oho.A to do czego miało być? o_O

Hej Kennedy, jak dzieci?

użytkownik usunięty
platyna_2

Dzieci zdrowe ...dzięki za troskę :):)

DiDi_RamBo

zgadzam sie, dziwczyna nie ma talentu koniec i kropka. zagrala w serii filmow, ktora miala duzy wplyw na spoleczenstwo w srednim wieku i uwielbienie nad jej osoba jest calkie zrozumiale, ale nie zmienia to faktu ze dziewczyna jest po prostu STRASZNA aktorka. nie umie wykrzesac z siebie odrobiny emocjji. ja osobiscie widzilam ja najpierw w Speak i juz wtedy zauwazylam ze jest slaba, a jej pozniejsze role w zmierzchu i innych tylko mnie utwierdzily w tym zdaniu.
minie pare lat i zobaczycie same. nie ma spiny...

seriously

Podejrzewam, że gdyby była STRASZNA aktorka nikt by jej nie wziął do jakiegokolwiek filmu i by nigdzie nie zagrała.. zatem przesadzasz z tą strasznością.. Ona jest młoda i jeszcze wiele przed nią.
Napisz lepiej która aktorka wg. Ciebie jest idealna w tym co robi..

Ovcaaar

rodzice ulatwili jej start w hollywood, pozniej to sie samo potoczylo. przeciez to oczywiste...
bez znajomosci bylaby teraz zwylka studentka siedzaca przed kompem, czytajaca o bohateterce zmierzchu jaka to nie jest straszna aktorka:) circle of life

seriously

Może i ułatwili, ale wtedy pytanie czy tylko jej??? ;)
W każdym razie udowadnia, że potrafić grać.. jest młodziutka 20-21 lat gdzie reszta światowych aktorek ma po ok. 40-50 każde przypuszczać że jeszcze wiele przed nią ;)

Ovcaaar

Nie potrafi grać.Nie mam nic do niej jako do człowieka,ale jako aktorka nie zachwyca.Jest słaba.A co do tego,że jest młodziutka - ja takiej argumentacji nie przyjmuje do wiadomości,ponieważ są aktorki młodsze od niej,które lepiej grają.

Toska_filmweb

Może i nie potrafi grać, ale gra i będzie grać :)

Ovcaaar

A jeszcze jakbyś mógł napisać jakie to te młodsze, ładne i utalentowane aktorki to by było fajnie.

Ovcaaar

Z tym graniem się okaże.W konću teraz jest sławna to reżyserzy ja chcą w filmach bo wiedzą,że dzięki małolatom zbiją fortune.Jednak życze jej dobrze.A i jestem dziewczyną więc "jakbyś mógł napisać" się jakoś nie sprawdza :) Napisałam,ze młodsze i utalentowane,a nie że ładniejsze.To tak na marginesie.Dakota Fanning,Abigail Breslin,Saoirse Ronan.I Shirley Temple była lepsze chociaż była dzieckiem.

Toska_filmweb

Faktycznie, aktorki wyżej wymienione graja znacznie lepiej od Kristen, a są młodsze.Dodam jeszcze może Hailee Steinfeld ( rocznik 1996, nominowana do Oscara za film ; Prawdziwe męstwo ), a także Isabelle Fuhrman ( film: Sierota ).

Toska_filmweb

Aaa dziewczyną to miło mi i zwracam honor.. :) tak założyłem jakoś niesłusznie ;)
Dakota Fanning znam - ładna jest :) fajniutka, zobaczymy jak się jej kariera potoczy. A Saoirse też znam niedawno film Hanna oglądałem w którym grała główną rolę.
No zobaczymy moja niunia to Kristen wyjdzie w praniu jak to się wszystko potoczy:)

Ovcaaar

ekhm, a Natalie Portman? a Anna Paquin? też zaczynały jako szczyle i biorą udział w nieszablonowych projektach i wypadają o niebo lepiej niż Stewart, która poza sińcami pod oczyma i otwartą paszczęką nie ma nic... poza tym, kiedyś było trudniej wystartować młodemu człowiekowi i utrzymać popularność.. dzisiaj mamy internet i bandę zombie-nastolatków, których bohaterem jest bill z tokio hotel i doda... a wierz mi, że popularność wcale nie równa się talentowi