Kristen nadaje się do ról nastolatek moim zdaniem. Ma 20 lat jest bardzo młoda moim zdaniem. Kiedyś jakaś gwiazda miała 30 lat i grała nastolatkę to ta w wieku 20 lat idelanie nadaje się do ról nastolatek, takie jest moje zdanie nie wiem jak wasze. I nie chce nikogo obrażać w przeciwieństwie do was, jak nie którzy mnie obrażają ja nie jestem taka ta osoba zapewnie wie o kogo chodzi nie rumianeslowa???
Rumianeslowa nie obrażała. Po prostu napisała, że ją to nie interesuje co z kim gdzie sypia. Skoro to jest obraza majestatu to...: Lubię ciastka. - obraziłam Cię?
ja się zaytałam czy Robert i Kristen są razem, a ona nie potrzebnie dodatła komentarz ,że ją to nie obchodzi. Bo ja nie tego oczekiwałam. Oczekiwałam odpowiedzi na moje pytanie a nie ona z takim tekstem. Mi wyjeżdża. Mogła tego komentarza nie dodawać bo mnie to ,ze ją nie obchodzi czy ona i Kristen są razem też nie obchodzi.
Za stara, za brzydka, za bardzo otwierająca gęb e, za chuda, za gruba, za blada, za rumiana, za długie ma włosy, za krótkie ma włosy, za mało ma włosów, za wysoka, za niska, za mądra, za głupia, za ładna, za pryszczata, za bez pryszczów, za garbata....
O czymś zapomniałam???
hah a gdzie wzmianka o odstajacych uszach? a i jeszce naćpany wzrok, podkrażone oczy wiecznie skwaszona mina to chyba wszystko hmm ciekawe jakim sposobem ona zrobiła karierę :-)
Ten tatuś to pewnie jakis żydek z akademii co ma chody. Nie daj bóg aby toto kiedykolwiek oskara dostało...pożal sie Bóg z takimi aktorkami...
tatisia ale ma tez mamusie sczenarzystke która jej pomogła, przeciez jak była dzieckiem to zmuszali ja n by chodziła na castingi, a za to by dostała rolę w zmierzchu duzo kasy zapłacił ale jka widac opłaciło sie zainwestować:-)
no coś nowego, bo już wszystko było. Mówisz że za stara na nastolatkę? ma dopiero 20 lat więc niedawno jeszcze była nastolatką i dość młodo wygląda, no ale do czegoś trzeba się przyczepić. W beverly hills 90210 nastolatków grali 30 latkowie to dopiero przesada
widziałam kilka odcinków 90210 tego co teraz jest i jakoś oni mi nie pasuja do roli nastolatków no tak czyżby twoim zdaniem grali jakos wybitnie zarówno jak i w beverly hills 90210 jak i 90210 bo nie wydaje mi się by tak było
luke Perry i Jason Priestley i ewentualnie Ian Ziering byli zaje...ści w 90210. A te matołki mogą najwyżej z miotłą chodzić. O ile ktoś by im dał.
Poza tym Twilight to film satanistyczny. Nastolatki poprzez niego wielbią diabła . Powinny się wstydzić. Ojciec Tadeusz sam twierdził że ten film nawołuje do treści satanistycznych. W RM tak było. Więc nie mówcie że to OK.
Wyślij Ojcu Dyrektorowi 500zł jako zadośćuczynienie i odpuści Ci Twe grzechy, za oglądanie nawet takich satanistycznych treści jak Tłajlajt...
A co do Beverly Hills...mmmmega to uwielbiałam, a w Dylanie byłam normalnie zakochana jako nastolatka ;]
Brendy mi było szkoda, na Kelly byłam wkurzona, a Donna to tępa strzała, nawet jako nastka to wiedziałam;p
Co ty tam wiesz :D Ten twój Luke Perry to był taki ulizany goguś. Na jednego żelusia z podstawówki tak nawet wołaliśmy - biedak aż z mamą wrócił tak nie lubiał tej ksywy.