Rola Belli w Zmierzchu przyniosła jej duza popularnosc. Ale jest juz zaszufladkowana przez piszczace małolaty . Szczerze bardzo jej współczuje nie wiem czy dobrze zrobiła zgadzajac sie na zagranie w całym cyklu. Nie umiem ocenic jej gry aktorskiej musiałabym obejrzec kilka filmów z jej udziałem . Czytam tutaj ze wiekszosci ludzi nie podoba sie jej gra w Zmierzchu..no cóż zagrała tak jak umiała wg mnie tak jak czuła , Bella w książce jest nieco inna.. Wątpie czy kiedys sie od niej uwolni mysle że nie..
no nie wiem jkos niewydaje mi sie by była'zaszufladkowana' jeszce 2 czesci i koniec sagi, a Kristen przyjmuje teraz wiele swietnych rozniacych sie od siebie rol...
Zmierzch przyniósł jej sławę. I dobrze. Ale również nie sądzę, żeby była zaszufladkowana, ponieważ gra też w wielu innych, różnorodnych filmach, tak jak powiedziała sonnenEW.
Radzę zobaczyć inne filmy z jej udziałem, bo niektóre są naprawdę świetne :)
a mi się Kristen podoba i innych filmach m.in. speak, runaways, adventureland, wcale nie jest kiepską aktorką, jest dość specyficzna,pasuje do roli zbuntowanych nastolatek;)
no tak pasuja jej role zbuntowanych, ale rowniez zagubionych skrzywdzonych, ogladnij speak to pogadamy...
nom madeinjapan niestety u mnie od 16 do 21 ale jessze nie ma godzin ale zapewne wybierzemy sie na najpozniejszy seans mam nadzieje ze skoro jest dosc male kini bedzie malo ludzi:-)
jutro znowu jade na Zacmienie ;D. I na Listy do Julii. 12 lipca na Shreka,a 16 lipca na Koszmar z ulicy wiazow. ;p. Kellan Lutz tak gra ;D
u mnie zaraz po eclipse bedzie list do Juli zapowiada sie fajny film, ogladam czssem jak trafie 90210 gra tak Kellan i denerwuje mnie jego bohater