Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Zaszufladkowana Kristen

użytkownik usunięty

Rola Belli w Zmierzchu przyniosła jej duza popularnosc. Ale jest juz zaszufladkowana przez piszczace małolaty . Szczerze bardzo jej współczuje nie wiem czy dobrze zrobiła zgadzajac sie na zagranie w całym cyklu. Nie umiem ocenic jej gry aktorskiej musiałabym obejrzec kilka filmów z jej udziałem . Czytam tutaj ze wiekszosci ludzi nie podoba sie jej gra w Zmierzchu..no cóż zagrała tak jak umiała wg mnie tak jak czuła , Bella w książce jest nieco inna.. Wątpie czy kiedys sie od niej uwolni mysle że nie..

użytkownik usunięty

I mimo to dalas ocene 9 ? Obłęd.

użytkownik usunięty

tak bo myśle że można by było z niej wykrzesać cos wiecej

no nie wiem jkos niewydaje mi sie by była'zaszufladkowana' jeszce 2 czesci i koniec sagi, a Kristen przyjmuje teraz wiele swietnych rozniacych sie od siebie rol...

użytkownik usunięty

ee to nie wypowiadaj sie jak nie ogladalas innych filmow oprocz zmierzchu

Zmierzch przyniósł jej sławę. I dobrze. Ale również nie sądzę, żeby była zaszufladkowana, ponieważ gra też w wielu innych, różnorodnych filmach, tak jak powiedziała sonnenEW.
Radzę zobaczyć inne filmy z jej udziałem, bo niektóre są naprawdę świetne :)

weramg

a mi się Kristen podoba i innych filmach m.in. speak, runaways, adventureland, wcale nie jest kiepską aktorką, jest dość specyficzna,pasuje do roli zbuntowanych nastolatek;)

użytkownik usunięty
weramg

Tak dobrze mówisz. ja też dałam jej 10/10.

no tak pasuja jej role zbuntowanych, ale rowniez zagubionych skrzywdzonych, ogladnij speak to pogadamy...

sonnenEW

juhuu w koncu u mnie w kinie od 16lipca:-D już się niemoge doczekać heh

sonnenEW

Kristen i Robert w wywiadzie w gali

użytkownik usunięty
sonnenEW

dopiero ? jaa bym tyle nie wytrzymala ;D.

nom madeinjapan niestety u mnie od 16 do 21 ale jessze nie ma godzin ale zapewne wybierzemy sie na najpozniejszy seans mam nadzieje ze skoro jest dosc male kini bedzie malo ludzi:-)

użytkownik usunięty

oj tak nawet nie wisz jak ci zazdroszce:-D

użytkownik usunięty
sonnenEW

jutro znowu jade na Zacmienie ;D. I na Listy do Julii. 12 lipca na Shreka,a 16 lipca na Koszmar z ulicy wiazow. ;p. Kellan Lutz tak gra ;D

u mnie zaraz po eclipse bedzie list do Juli zapowiada sie fajny film, ogladam czssem jak trafie 90210 gra tak Kellan i denerwuje mnie jego bohater

sonnenEW

a ile u ciebie bilet kosztuje?

Myślę, że ona ani Pattinson już się nie wyrwą od Belli i Edzia.. Niby nie zaczynali tymi rolami, ale to był "przełom". Wiadomo miliony głównie dziewczyn nie ukrywajmy kocha ZMIERZCH i utożsamia tą dwójkę tylko z tym "przełomem".. Współczuję im (?)