Jej gra w zmierzchu mnie trochę irytuje, jest trochę za spokojna, zero dynamiki, chyba, że tak
wykreowana miała być postać
Przeczytaj książki a nóż się dowiesz. Jak na moje dobrze odegrała swoją bohaterkę, tak jak ją opisana Meyer.
Bella jest spokojna, niezdarna, zamknieta w sobie ,jest powazna jak na swoj wiek,nie lubi byc w centrum uwagi,zafascynowana swiatem Edwarda, nie przywiazuje zbyt duzej wagi do ubioru, nie lubi sie malowac,
Taka była Bella nie wiem ile razy to trzeba tłumaczyć. Wiadome że aktor nigdy nie stworzy takiej postaci jaką sobie wyobrażamy czytając książkę, a ja tak właśnie widziałam Belle jak zrobiła to Kristen
spokojna,ale Kristen w roli Belli nie jest spokojna,tylko nienormalna,gra w sadze tak sztucznie,ze szok. Obejrzalam wczoraj Zmierzch na TVN i jej kwestie byly tak wymuszone jak tylko moga byc najbardziej. Duzo lepsza jest w dramatach.
Nie zauwazyliscie?
Dicaprio tez miał kilka nominacji do Maliny i jedną ma nawet na koncie ,a jakim dobrym i rozchwytywanym jest aktorem, taka nagroda nie czyni go gorszym , tak samo jest z Oscarami jest wielu dobrych aktorów którzy zasługują na Oscara ,a nigdy do nie otrzymali...
najlepszy przypadek z Sandra jednej nocy malina drugiej Oscar a najlepsze jest to ze obydwie odebrala:-)
O właśnie to dobry przykład. Tak więc z tymi nagrodami jest różnie, a ludzie uczepili się tej Kristen, że ma nominacje do maliny, jakby nie wiedzieli że tak może być. Za czwartą część też pewnie dostanie nominacje i co w tym złego ,jak już wspomniałam nie jeden dobry aktor miał nominacje do tej śmiesznej nagrody wielkie mi rzeczy. To chyba jest nagroda za coraz większą sławę, bo zazwyczaj ci o których jest głośniej dostają nominacje do malinki
Bella była spokojna,ale nie była totalna nudziara z wiecznie skwaszona mina,jakby właśnie zjadła plasterek kwaśnej cytryny... U chłopaków wzbudzała instynkt opiekuńczy,była słodka,nieśmiała i niezdarna.
Mozna było to zagrać całkiem inaczej,o wiele lepiej. ;p
japanxpraline a co rozumiesz przez slowo nienormalna? zastanow sie co piszesz, zapomnialam dodac ma ironiczne poczucie humoru:-) owszem m.in w WTTR zagrała lepiej, ale jak tak wczoraj ponownie obejzalam to nie wypadla tak najgorzej cała Bella nic dodac nic ujac. gdyby nie bylo az takiego szumu wogol eclipse to i zapewne tyle nominacji by nie dostali do malin tak czy inaczej i tak nie zdobyli zadnej!