i to ją wyróżnia wśród innych aktorek..
czasami rzeczywiście wygląda tak jakby była w innym świecie, ale tak czasami każdy wygląda;)
Moim zdaniem ona jest taka jaka według siebie być powinna i dobrze jej z tym, osobiście lubię ją za to, że nie wywyższa się tak jak inne gwiazdy i nie ma wysokiej samooceny, niektórzy też krytykują ją za jej styl itp. a mi się jej styl bardzo podoba nie taki jak innych dziewczyn, że zrobią wszystko żeby było o nich głośno i noszą niekiedy wyzywające stroje etc. większość ją też postrzega jako inną i dziwną i co w tym złego przecież w inności nie ma nic złego to nawet zaleta, że nie stara się być taką jak reszta ludzi, którzy się podlizują udają kogoś kim nie są i długo można by tak jeszcze wymieniać. Moim zdaniem Kristen jest świetna (:
Bo się nie wychowała w LA, gdzie jest masakra i nie da się normalnie dorosnąć. Same banany jeżeli chodzi o Beverly Hills, West Hollywood itp. Ona wychowała się w Colorado i zapewne ma inne podejście do wielu rzeczy... a może podłapała tamtejszy lans wśród gwiazd i stała się suką? Who knows.
Maxine zgadzam sie w 100% :-) czekoladoweserce nie moge sie nadziwic ile ty wiesz o Stewart najwierniejsza fanka
hihi ;P.
Nie wiem. Czasami tyko coś na Kozaczku przeczytam.Nie wiedziałam np.ile ona ma braci. Myślałam tylko,ze jednego ;d
w końcu w domu na swoim laptopie:-) no tak ale ty podobno nie czytasz portali plotkarskich,nie lepiej zaciągnąc prawdziwych info a nie wymyslanych głupot a co do jej braci to tez napoczatku myslalam ze ma 1 bo w sumie 1 tzw.rodzony brat.
Ja też jestem na laptopie ;p.
Z ciekawości czasami zajrzę.
Prawdziwych info? Skąd Ty takie bierzesz ? :) z Faktu?
dupa przecież widze na ekranie jak mówi:-) no wiadomo ze na tych stronach moga byc niepotwierdzone info ale znam pare taikich stron ze wszystko bieżądo dodaja itd