Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 262 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

i to ją wyróżnia wśród innych aktorek..
czasami rzeczywiście wygląda tak jakby była w innym świecie, ale tak czasami każdy wygląda;)

marta_s3

Moim zdaniem ona jest taka jaka według siebie być powinna i dobrze jej z tym, osobiście lubię ją za to, że nie wywyższa się tak jak inne gwiazdy i nie ma wysokiej samooceny, niektórzy też krytykują ją za jej styl itp. a mi się jej styl bardzo podoba nie taki jak innych dziewczyn, że zrobią wszystko żeby było o nich głośno i noszą niekiedy wyzywające stroje etc. większość ją też postrzega jako inną i dziwną i co w tym złego przecież w inności nie ma nic złego to nawet zaleta, że nie stara się być taką jak reszta ludzi, którzy się podlizują udają kogoś kim nie są i długo można by tak jeszcze wymieniać. Moim zdaniem Kristen jest świetna (:

Maxine_

Bo się nie wychowała w LA, gdzie jest masakra i nie da się normalnie dorosnąć. Same banany jeżeli chodzi o Beverly Hills, West Hollywood itp. Ona wychowała się w Colorado i zapewne ma inne podejście do wielu rzeczy... a może podłapała tamtejszy lans wśród gwiazd i stała się suką? Who knows.

marta_s3

Maxine zgadzam sie w 100% :-) czekoladoweserce nie moge sie nadziwic ile ty wiesz o Stewart najwierniejsza fanka

sonnenEW

hihi ;P.

Nie wiem. Czasami tyko coś na Kozaczku przeczytam.Nie wiedziałam np.ile ona ma braci. Myślałam tylko,ze jednego ;d

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

czytajcie kozaczka i pudelka a naprawdę daleko zajdziecie

marta_s3

w końcu w domu na swoim laptopie:-) no tak ale ty podobno nie czytasz portali plotkarskich,nie lepiej zaciągnąc prawdziwych info a nie wymyslanych głupot a co do jej braci to tez napoczatku myslalam ze ma 1 bo w sumie 1 tzw.rodzony brat.

sonnenEW

Ja też jestem na laptopie ;p.

Z ciekawości czasami zajrzę.
Prawdziwych info? Skąd Ty takie bierzesz ? :) z Faktu?

marta_s3

z normalnych stron poswieconych aktorom z wywiadow itd.

sonnenEW

tam też są plotki. A wywiady to mogą być fake.
:)

marta_s3

dupa przecież widze na ekranie jak mówi:-) no wiadomo ze na tych stronach moga byc niepotwierdzone info ale znam pare taikich stron ze wszystko bieżądo dodaja itd

sonnenEW

No fakt. Ale rozumiesz dobrze angielski?
Oni mają ten taki akcent. ;<
Może i taak. . ;)

marta_s3

duzo jeste tlumaczone ja lepsza z niemieckiego:-)

sonnenEW

;) aha.