Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 243 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

jezus robi kariere bo jeje starzy pomogli, za gorsz talentu nie mowiac o urodzie tu dla tych co beda komentowac moje zdanie: moge sobie oceniac jej gre jak cche po to wysteuje w filmach a co dro urody to jestem od niejladniejsza i co 2 dziewczyna na ulicy w polsce pffffffffff..........

Bina

az tak tragiczna nie jest, fakt - ma odstajace uszy i raczej przecietna urode. ale za to ma ladne oczy ;p no a jak ją wymalują i wystylizują - to jest w stanie wyglądac całkiem atrakcyjnie ;) heheh
tez mi sie wydaje, ze w starcie pomogli jej rodzice, ale mysle ze taka prawdziwa rola jeszcze przed nią i moze wtedy sie jakos wykaze. to ze zagrala Belle w "zmierzchu" nie czyni z niej gwiazdy, bo wcale sie nie popisala. mysle tez, ze zostala zaszufladkowana, bo przewaznie gra role cichysz myszek, nastolatek w depresji, niezadowolonych z zycia. i byc moze gra dosc wiarygodnie, ale takie role nie pozwalaja sie jej rozwijac, bo kojarzona jest jako dziewczyna, ktora sie jąka, nie potrafi sie obronic, sprzeciwic i wiecznie ma minę jakby chciała cos powiedzieć, ale nie potrafila sie na to zebrac (stad ta jej ciagle pol-otwarta buzia;) )
byc moze w przyszlosci nas milo zaskoczy ;)

Dejzi

ok . możecie mieć swoje zdanie .
ale przecież nie wygląd jest najważniejszy prawda ?
a co do takich samych ról ..
to tak zgadzam się .
ale teraz zagrała w komedii którą może puszczą u nas w kinach
i będzie można ją zobaczyć w innej postaci ..

i powiedzmy sobie szczerze kto w show biznesie nie jest po znajomości .
nie masz sławnych rodziców ?
nic nie szkodzi znajdzie się jakiś ciotka albo wujek i gdzieś cię
upchną to tego nie można się przyczepić ..
bo gdyby tak było do każdego trzeba by było się przyczepiać ..

aha i jeszcze jedno ?
uważasz, że ona jest gruba ? bo tak wywnioskowałam z twojej wypowiedzi ..
no chyba, że `pasztet` znaczy coś innego dla ciebie .
a jak no to proszę bardzo pokaż mi gdzie ona jest pasztetem ..
bo według mnie ma świetną figurę ..

a to, że zagrała w Zmierzchu to rzeczywiście nie czyni z niej gwiazdy .
ale kto z niej robi gwiazdę ?
tylko i wyłącznie media .. gdy oglądam z nią wywiady .. widać, że jest
taką samą normalną dziewczyną jak zawsze nie robi z siebie
jakiejś super sławy ..
i właśnie za to ją lubię ..

Misery_

Nikt nie wybiera sobie rodziców, ma szczęście i tyle. Sądze że Kristen jest dobrą aktorką patrząc na większoiść filmów w których grała. Nikt nie jest idealny ale akurat ona jest ładna. Uważam że Kristen różni się od innych młodych aktorek ona nie robi w koło siebie tyle szumu i między innymi za to ją lubię.

Ps.To jest tylko moje zdanie każdy ma prawo do własnego :)

Sara1633

Sara czemu wszędzie piszesz prawie tak samo ?

Misery_

Ona jest beznadziejna jej tatuś menadzer i producent jej mamusia scenarzystka chmm...ciekawe skąd sie wzieła.
Wezcie gdy na nią sie gapie to się popierwsze zastanawiam czy ona nie jest chora psychicznie wiecie ten jej ryj otwarty .Na świecie jest tylu zdecydowanie bardziej utalentowanych aktorek i o wiele ładniejszych a oni wstawili to coś

Misery_

ponieważ tak sądzę i nie chciałam za dużo zmieniać w swoim zdaniu :)

Bina

A ja tam ją lubię bez względu na to co ludzie o niej piszą..... ;P

melon625

zgadzam się z wypowiedzią poniżej ..
ale tak jest .. obojętnie co by na nią nie mówili ja ją strasznie polubiłam i tak już zostanie .. nie wiem czemu ale nawet gdyby zagrała jakoś najgorzej gdyby nie potrafiła w ogóle grać (wiem, że wielu z was uważa, ze nie potrafi ale ja nie ) to bym nadal ją lubiła .. ma w sobie coś takiego co mnie do niej ciągnie .. uważam, że jest świetna osoba prywatnie i strasznie chciałabym ją poznać .. nie wiem nie umiem wam tego wytłumaczyć ..

Misery_

miało być z wypowiedzią powyżej *

<za krótki>

melon625

* ehh miała być wypowiedź powyżej .. ;d *

Bina

co do jej figury.. czy naprawdę jest taka idealna? jasne jest szczupła i może nadawałaby się na typową-anorektyczną modelkę*... Widzieliscie jej nogi ? Litości... Trochę `mięsa` trzeba mieć.

PS. Co do modelki to może, jakby w końcu zamknęła japę;D

*nie wiem dokładnie ile ma wzrostu

jestem_sweetasnym_cpunem

Czemu komentujecie, że jest brzydka lbo nie ma talentu?? Każda kobieta jest piękna na swój sposób, widziałam ją w kilku wywiadach i zdaję się byc mądrą dziewczyną. Zdolna jest napewno pamiętacie Azyl?? Jedyna prawda jest taka, że to ona jest "gwiazdą' a Wy nie:)

sara137_2

... i ta "świetna" rola komediowa w Zmierzchu