Nie rozumiem czemu co niektórzy uważają, że Kristen jest złą aktorką... Według mnie jest bardzo dobra... Jesli oceniacie ja na podstawie Zmierzchu to tymbardziej trzeba stwierdzic ze super zagrala Belle... Postac Belli nie jest zachwycajaca i normalna ale to w tym jest najlepsze... polecam przeczytac ksiazke i porownac obraz Belli z ksiazki i filmu!
No własnie przeczytałam książkę i porównałam obraz Belli z książki i filmu i według mnie to są dwie różne osoby. Jedynie ona z całej obsady Zmierzchu mi tam nie pasowała. Kristen w każdym filmie gra tak samo. Raz to pasuje, raz nie. Nawet ją lubie i mam nadzije, ze w przyszłości poprawi swoją gre aktorską;)
widocznie jestem jednyna która uważa, że jej gra jest podobna do tej Bellii z książki...
Według mnie dobra z niej Bella:)
nie tylko Ty tak uważasz ja jak czytałam książkę to właśnie tak wyobrażałam sobie Belle, mi jej gra się podobała mimo iż widziałam z nią tylko 2 filmy i nie mogę po tym oceniać czy jest dobrą czy złą aktorką, nawet mogę powiedzieć że Robertowi troszkę brakowało do Edwarda, ale Kristen była idealną Bellą. No ale każdy ma swoje zdanie nie ma co się sprzeczać.
Uważam ze Kristen super gra Belle sa podobne pod względem tego ze Kristen też przygryza dolna wagrę :D to jest coś niesamowitego widziałam z nia właśnie ostatnio film który był kręcony w 2007 roku chyba i naprewdę to zauważyłam hehe Kristen jest dobra aktorka i taka słodka,mała kobietka ze jak dla mnie cała Bella z Ksiażki ( Wizerunek Belli pasuje do Kristen w 99,9% :D