Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Ona jest jedną z najgorszych aktorek w dzisiejszym świecie filmowym . To chyba tyle .

bartuha01

bardzo dużo wniosłeś tym tematem... takim samym jak połowa tutaj

użytkownik usunięty
bartuha01

Widziałeś z nią jakiś film prócz zmierzchu ?

nie jestem w stanie obejrzeć z nią żadnego innego filmu ze względu na wstręt do niej i jej mimiki twarzy

bartuha01

Skoro więc tak uważasz... Ja czuję straszny wstręt gdy widzę Nicolasa Cage'a. Pattinson jest od niego przystojniejszy więc w prostej lini prowadzi to do tego, że Pattinson jest lepszym aktorem. xoxo

Ja widziałem:

Azyl - byłem pewny ze to koleś nie laska;
Cold Creek Manor - gra całkiem ok
Zathura - Kosmiczna przygoda - też ok;
Posłańcy - już źle;
Wszystko za życie - źle;
W świecie kobiet - bardzo dobrze;
Zmierzch i kolejne - dramat;
Królewna Śnieżka i Łowca - tragedia.

bartuha01

A widziałeś Joannę Czechowską w "akcji"? I twierdzisz, że Kristen jest gorszą od niej aktorką?
Poza tym ponawiam pytanie przedmówcy, 94filoxx

bartuha01

ktoś wyraził swoją negatywną opinię i już musicie się na niego rzucać :) :)

lassa_2

Zostały zadane dwa pytania, nie nazwaliśmy go bezmózgim chuiem ani męską dzifką. Więc lassa... o co ci chodzi? Jak potkniesz się na trawie to mówisz, że wpadłaś na drzewo?

bartuha01

Ok-nie mozesz na nia patrzeć-więc pewnie jak nie możesz patrzeć na danego aktora to nieogladasz filmów-w takim razie skad wiesz,ze to jedna z najgorszych aktorek?Moim zdaniem jesli chodzi o pokolenie jej,jest świetną aktorką i pewnie nie jedna świetna role pokaże w przyszłosci.

bartuha01

Macie racje że nie powinienem oceniać jej tylko po rolach w Zmierzchu . Sorry , mój błąd :)

bartuha01

W Welcome to the Rileys była świetna. Przed obejrzeniem tego filmu dawałem tu 4, teraz - 7. Naprawdę dobra rola.

diem_noctem

O to, to. Faktycznie film znakomity, a Krysia zagrała koncertowo.

bartuha01

mnie też drażni. jedyny film w którym mi się podobała to ucieczka w milczenie.

bartuha01

OJ aktorka jednej miny tyle na ten temat....(oglądałam kilka filmów z nia)

olkunka

zgadzam się. Nie mam nic do niej i ''zmierzchu'' ,ale uważam ,że jeśli aktor nie potrafi się zmieniać to nie powinien pracować w tej branży

bartuha01

Zgadzam się. Boję się jak zagra w królewnie śnieżce i łowcy szczerze mówiąc to królowa jest ładniejsza i to o wiele od niej.

truskawka_fw

najgorszą aktorką świata jest twoja stara jak wsiada na twojego ojca to chyba tyle

underteker989

Ja nie napisałam że jest najgorszą aktorką tylko się boje jak zagra w królewnie śnieżce i łowcy nie wiem może się mylę może nie jest taka zła.

underteker989

A I CHYBA TWOJA STARA!

użytkownik usunięty
bartuha01

Mi też na widok pyzatej gęby Johansson robi się niedobrze,ale nie nazwałabym jej najgorszą aktorką na planecie. Zresztą jak dla mnie Kristen i tak jest lepsza od sztucznej Scarlett.

bartuha01

Przepraszam, ale to, zę zagrałą w zmierzchu nie robi z niej złej aktorki.

bartuha01

Nie jest taka zła. Genialna to ona nie jest, ale daje radę.

bartuha01

Prawda jest taka, ze gdyby nie Zmierzch to jej kariera stała by w miejscu! Biorą ją do filmów bo ma przyciągać element oglądający Zmierzch żeby nabijać kabzę i tyle!!! A aktorka z niej żadna!