Ona jest jedną z najgorszych aktorek w dzisiejszym świecie filmowym . To chyba tyle .
nie jestem w stanie obejrzeć z nią żadnego innego filmu ze względu na wstręt do niej i jej mimiki twarzy
Skoro więc tak uważasz... Ja czuję straszny wstręt gdy widzę Nicolasa Cage'a. Pattinson jest od niego przystojniejszy więc w prostej lini prowadzi to do tego, że Pattinson jest lepszym aktorem. xoxo
Ja widziałem:
Azyl - byłem pewny ze to koleś nie laska;
Cold Creek Manor - gra całkiem ok
Zathura - Kosmiczna przygoda - też ok;
Posłańcy - już źle;
Wszystko za życie - źle;
W świecie kobiet - bardzo dobrze;
Zmierzch i kolejne - dramat;
Królewna Śnieżka i Łowca - tragedia.
A widziałeś Joannę Czechowską w "akcji"? I twierdzisz, że Kristen jest gorszą od niej aktorką?
Poza tym ponawiam pytanie przedmówcy, 94filoxx
Zostały zadane dwa pytania, nie nazwaliśmy go bezmózgim chuiem ani męską dzifką. Więc lassa... o co ci chodzi? Jak potkniesz się na trawie to mówisz, że wpadłaś na drzewo?
Ok-nie mozesz na nia patrzeć-więc pewnie jak nie możesz patrzeć na danego aktora to nieogladasz filmów-w takim razie skad wiesz,ze to jedna z najgorszych aktorek?Moim zdaniem jesli chodzi o pokolenie jej,jest świetną aktorką i pewnie nie jedna świetna role pokaże w przyszłosci.
W Welcome to the Rileys była świetna. Przed obejrzeniem tego filmu dawałem tu 4, teraz - 7. Naprawdę dobra rola.
zgadzam się. Nie mam nic do niej i ''zmierzchu'' ,ale uważam ,że jeśli aktor nie potrafi się zmieniać to nie powinien pracować w tej branży
Zgadzam się. Boję się jak zagra w królewnie śnieżce i łowcy szczerze mówiąc to królowa jest ładniejsza i to o wiele od niej.
Ja nie napisałam że jest najgorszą aktorką tylko się boje jak zagra w królewnie śnieżce i łowcy nie wiem może się mylę może nie jest taka zła.
Mi też na widok pyzatej gęby Johansson robi się niedobrze,ale nie nazwałabym jej najgorszą aktorką na planecie. Zresztą jak dla mnie Kristen i tak jest lepsza od sztucznej Scarlett.