ja i keshia jestesmy ladniejsze od ciebie i pattinson bedzie nasz! o.
Boże, widzisz i nie grzmisz!
Dziewczyny, znajdźcie sobie PRAWDZIWYCH chłopców do uwielbiania, a nie aktorów itd.
Btw, myślałam, że ten szał na Roberta już minął, a jednak...
Mój ci on! Kristen sucks! Jakbym pokrecila tylkiem przy Robciu to bylby moj! Ha, haaaa.
Jestem jego kokainą tralalalal i mam 12 lat;]
cos mi się zdaje że nie wystarczy krecenie tyłkiem, :-D on wybrał Kristen bo jest podobna do niego, nie zmienili się pod wpływem sukcesu,ona jest taka ...urocza heh
wiecie dziewczynki żeby być dziewczyną Roberta trzeba umieć perfekcyjnie angielski...
A poza tym nie macie pojęcia jaki on jest naprawdę. Znacie go tylko przez pryzmat telewizji i internetu a to jest nic. A to czy Kristen do niego pasuje czy nie to już nie wasza sprawa. Każdy ma prawo do uczuć i bycia z kimkolwiek chce. Najlepiej znajdźcie sobie chłopaków choc w sumie jak macie po 12 ;at to i tak nie poznacie prawdziwej miłosci...
a skad wiesz ze nie znamy angielskiego, moze i nie znam ale moge sobie wyrobić zdanie o nic, i moge stwierdzić że pasuja do siebie...a czy beda nadal razem ich sprawa, i czasem w tak młodym wieku tez można spotkać prawdziwa miłość
ja mam 21 lat wiec do 12 mi jest jednak troche. jesli jednak ktos nie rozumie co to sarkazm to juz nie moja broszka. good night a moj angielski jest lepszy niz typowych iroli wiec teges... cool.
oł tak... ja sobie rozowe lata ogladam wlasnie. a poza tym nudno.. czekam na 22:D
Kristen jest brzydka, prawda to. Robert zasługuje na prawdziwą boginie. Zasługuje na mnie!
nom zapewne gdyby spotkał którąś z nas to by zostawił ją...jest taka beznadziejna a zdobywa takie uznanie, nagrody jak to mozliwe.a tak pozatym to chyba wiekszość wie ten temat nie jest na powaznie:-) no chyba ze osoba powyzej naprawde uwiezyła ze asiek ma 12 lat jka tak to gratulacje inteligencji
Byłaby głupia jeśli w jednym poście napisałam, że mam 12 a kilka postów niżej napisałam, że mam 21;]
A Kristen... ja jestem lepszą aktorką nawet od niej, tyle że polska ma problemy z wybiciem sie za granica w branzy filmowej, ale mozesz mi wierzyc, ze bije ta kristen na glowe. ale mialam dzisiaj sen... snilo mi sie, ze bylam najbardziej utalentowana kobieta w polsce i mnie puszczali na ju tjubie i wszyscy skandowali moje imie. Coś wspaniałego. W telewizji mnie pokazywali nawet.