Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

kristen jestes brzydka

użytkownik usunięty

ja i keshia jestesmy ladniejsze od ciebie i pattinson bedzie nasz! o.

tak tak tak tak tak ...
:):):)

keshia21

oj chciałabyś Kristen pasuje do Roba i koniec kropka:-)

sonnenEW

Boże, widzisz i nie grzmisz!
Dziewczyny, znajdźcie sobie PRAWDZIWYCH chłopców do uwielbiania, a nie aktorów itd.

Btw, myślałam, że ten szał na Roberta już minął, a jednak...

użytkownik usunięty
sonnenEW

Mój ci on! Kristen sucks! Jakbym pokrecila tylkiem przy Robciu to bylby moj! Ha, haaaa.
Jestem jego kokainą tralalalal i mam 12 lat;]

cos mi się zdaje że nie wystarczy krecenie tyłkiem, :-D on wybrał Kristen bo jest podobna do niego, nie zmienili się pod wpływem sukcesu,ona jest taka ...urocza heh

sonnenEW

wiecie dziewczynki żeby być dziewczyną Roberta trzeba umieć perfekcyjnie angielski...
A poza tym nie macie pojęcia jaki on jest naprawdę. Znacie go tylko przez pryzmat telewizji i internetu a to jest nic. A to czy Kristen do niego pasuje czy nie to już nie wasza sprawa. Każdy ma prawo do uczuć i bycia z kimkolwiek chce. Najlepiej znajdźcie sobie chłopaków choc w sumie jak macie po 12 ;at to i tak nie poznacie prawdziwej miłosci...

grey_apple

ou...
Widziałam dziś szare jabłka w sklepie, takie na choinkę, ale chyba nie były smaczne...

keshia21

a skad wiesz ze nie znamy angielskiego, moze i nie znam ale moge sobie wyrobić zdanie o nic, i moge stwierdzić że pasuja do siebie...a czy beda nadal razem ich sprawa, i czasem w tak młodym wieku tez można spotkać prawdziwa miłość

użytkownik usunięty
grey_apple

ja mam 21 lat wiec do 12 mi jest jednak troche. jesli jednak ktos nie rozumie co to sarkazm to juz nie moja broszka. good night a moj angielski jest lepszy niz typowych iroli wiec teges... cool.

Śmiać mi się chce jak widzę, że niektórzy nabierają się na ten temat ;) niezłe jesteście dziewczyny

użytkownik usunięty
gabi123

Ciiii :D

przepraszam że wypaplałam, nikt nie zauważy ;)

gabi123

Ale jakie nabierają? Ja jestem jak najbardziej poważna!

użytkownik usunięty
keshia21

soł em aj!

:D
Hej bejb :*

użytkownik usunięty
keshia21

hej darlink. co tam

Ciemno wszędzie, zimno wszędzie...brrrr
i nudno w dodatku

użytkownik usunięty
keshia21

oł tak... ja sobie rozowe lata ogladam wlasnie. a poza tym nudno.. czekam na 22:D

A co ma byś o 22? ;>
Hę???

użytkownik usunięty
keshia21

a taki programik fajny:P

mhm... ja czekam na 22.35, ma być Beates of freedom na TVN:D

użytkownik usunięty
keshia21

he:)

Hehehehehehehehehe.......... xD.........

Dark666Lady

no tak...

Dark666Lady

Mroczna, nie ma śmiacia! :P

keshia21

Was? to sobie pogadalismy...Kristen jest brzydka:-)

użytkownik usunięty
sonnenEW

Kristen jest brzydka, prawda to. Robert zasługuje na prawdziwą boginie. Zasługuje na mnie!

nom zapewne gdyby spotkał którąś z nas to by zostawił ją...jest taka beznadziejna a zdobywa takie uznanie, nagrody jak to mozliwe.a tak pozatym to chyba wiekszość wie ten temat nie jest na powaznie:-) no chyba ze osoba powyzej naprawde uwiezyła ze asiek ma 12 lat jka tak to gratulacje inteligencji

użytkownik usunięty
sonnenEW

Byłaby głupia jeśli w jednym poście napisałam, że mam 12 a kilka postów niżej napisałam, że mam 21;]
A Kristen... ja jestem lepszą aktorką nawet od niej, tyle że polska ma problemy z wybiciem sie za granica w branzy filmowej, ale mozesz mi wierzyc, ze bije ta kristen na glowe. ale mialam dzisiaj sen... snilo mi sie, ze bylam najbardziej utalentowana kobieta w polsce i mnie puszczali na ju tjubie i wszyscy skandowali moje imie. Coś wspaniałego. W telewizji mnie pokazywali nawet.

keshia21

xD............hehehehehehehehehehehehehehehehehe