Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart
Jimmy

To jest super aktorka ( jak dla mnie oprócz zmierzchu, ale i tak zmierzch jest zajebi*ty), mooja idolka, jest ładna i baardzo ją lubię :)

moni16

popieram :D
obejrzałam już prawie wszystkie filmy w których zagrała. sławę dał jej zmierzch ale tak naprawdę inne role pokazują jaki ma w sobie wielki talent

Jimmy

To bóbr. Nie słuchaj poprzedniczek bo to brednie o zmierzchu. Właśnie zmierzch ją zbłaźnił a lepsza była w innych rolach. Im się wydaje, że przyniósł jej sławę ale to jest ich subiektywne odczucie bo na zmierzchu zaczynały swoją przygodę z kinem.

skt84

No tak, ale to ona dostała rolę Belli, i przecież to chyba nie jej wina, że większość ją lubi. Może nie za aktorstwo, może za coś innego.

moni16

No właśnie "może za coś innego". Czyli za co? Bo jej gra jest dość koślawa :/

martosz345

Bo ja wiem. Ja tam ją lubię.

moni16

Kwestia gustu

skt84

To, że "zmierzch ją zbłaźnił" to też tylko Twoja subiektywna opinia. Ostatnia sugestia jest już naiwnym etykietowaniem.

uwieziona

Grała wcześniej w filmach to nie jest żadne subiektywne odczucie tylko fakt. Zobacz sobie repertuar jak nie wierzysz w takie rzeczy.

skt84

Człowieku, tyle że to Ty wcześniej sugerowałeś, że nie grała w niczym innym wcześniej, bądź nic z tego nie było godne najmniejszej uwagi i nic Jej nie dało. Masz poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem. To, że Zmierzch był głośny nie znaczy, że Jej wcześniejsze filmy ją w żadnym stopniu nie wybiły.

uwieziona

Kretynka i tyle. Gdzie to napisałem analfabetko? Zdałaś podstawówkę chociaż?

skt84

A ty jeszcze tutaj siedzisz i wyzywasz ludzi bez powodu? Wow... Słabo.

platyna_2

A co Ty tu robisz hipokrytko? Pasujesz jak ulał do tej definicji ;)

skt84

Wypowiedziałam się na fw pierwszy raz od sierpnia... Nie pasuję jak ulał do tej definicji w tym wypadku... Ty jednak pasujesz jak ulał do definicji ignoranta.

platyna_2

Nonsens, nie znasz się na pojęciach. Skończ szkołę to może uda Ci się dobrać jakieś odpowiednie słowo. Pamiętam co pisałaś i pewnie nawet nie wiesz dlaczego nazwałem Cię hipokrytką. Do niektórych dyskusji trzeba dorosnąć.

skt84

"Skończ szkołę to może uda Ci się dobrać jakieś odpowiednie słowo. "
Spoko, niedługo skończę studia i zacznę kolejne. Nie musisz się o mnie martwić.
"Pamiętam co pisałaś i pewnie nawet nie wiesz dlaczego nazwałem Cię hipokrytką."
Wiem dlaczego mnie nazwałeś hipokrytką, tyle że widzisz... To się nazywa dojrzewanie. W chwili obecnej już się nie bawię w atakowanie ludzi... Co za tym idzie, nie jestem hipokrytką;]
"Do niektórych dyskusji trzeba dorosnąć."
Czyli, że co. Mam na Ciebie poczekać? Trochę zajmie zanim nadgonisz... Tak w ogóle nawet Cię nie zaatakowałam wcześniej a mimo tego zacząłeś się rzucać jak pchła na psie. Czemu tak robisz? Co z Tobą jest nie tak? Dlaczego jesteś takim nieszczęśliwym człowiekiem? :(

platyna_2

Dzięki za wsparcie. Wreszcie ktoś poukładany dzięki komu nie musiałam kolejny raz mieszać się z błotem. A wypowiedź trafna i soczysta:) Pozdrawiam;)

uwieziona

Nie daj się trollom :P

Jimmy

Kobieta- bóbr

ObiWanKenobi444

Super-bohaterka :)