Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

nie ma za grosz talentu aktorskiego, w każdym filmie wygląda jak rozwydrzona, wredna suka.

zonk_2

W Zmierzchu nie bardzo, bo miała brązowe oczy. Wyglądała przyzwoicie. W reszcie... fakt. Ale taki styl jest zajebisty:-) Styl "zimnej suki"

platyna_2

rozwydrzona, wredna ?cos ci sie pomyliło, zazwyczaj wybiera role nastolatek, zbuntowanych, po dramatycznych przezyciach

platyna_2

zajebisty? Chyba nie wiesz co to słowo oznacza. Laska cały czas na ekranie otwartą ma japę i wyraz wrednej zdziry, mnie jakos nie podoba się

Darszanka

eeeee, jej gra to totalne dno.

zonk_2

Jak dla mnie jest średnią aktorka 5/10..
Ma kilka ról w których zmienia mimikę twarzy.
W Posłańcach wypadła dość dobrze powiedziałabym nawet że lepiej niż w Zmierzchu.

zonk_2

raczej wygląda na sierotkę, takie popychadło. Jej gra jest tak słaba, ze chyba nie znam gorszej aktorki od niej. Lepiej by było gdyby do roli Śnieżki wybrali Selene Gomez,oby tak się stało. Bo obie walczą o role.
Moje ulubione aktorki młodego pokolenia? Emma Stone, Carey Mulligan - to są prawdziwe aktorki,które doskonale wczuwają się w swoje role. Co do jej wyglądu, wole zdrowe,rumiane,rześkie twarzyczki. Ona jest nie dość ze blada, to jeszcze chodzi wiecznie taka zamulona... jakby to ująć... nawiedzona. :/

Nikita_fw

ona wygląda jak najarana, serio... cały czas ma przymrużone oczy i otwarte usta, nie mogę na nią patrzeć

Bovril

no dokładnie . ://

Nikita_fw

nie no tylko nie Selena wielka disneyowska gwiazdeczka daj spokoj, i nawet nie pisze tego bo wolalabym w tej roli Krsiten, no bez przesady, jest jaka jest ma swoj styl, ja tez mam przycpane oczy ,z natury czesto podkrazone i co z tego, nie zawsze ma otwarte!czy wkoncu dotrze to do was...a co rozumiesz przez slowo nawiedzona? nawiedzony moze byc stary dom

sonnenEW

Śnieżka była rumiana i okrągła na twarzy, wiec Stewart odpada. Każdy kto czytał bajkę o Śnieżce powinien wiedzieć.
Ja tam żadnej fanki Kristen nie chce urazić, po prostu każdy ma swoje zdanie. Co miałam na myśli mówiąc o niej: nawiedzona? Ona żyje w swoim świecie, ma swoje kredki. Jest naburmuszona,odpychająca. Dziwie się,ze Nikki R. się z nią przyjaźni. cóż,trzeba lubić taki typ ludzi. ja nie lubię. ;-) Mam koleżankę,która jest z zachowania identyczna jak Kris, wciąż narzeka, jest tzw. buntowniczka. Nikt jej nie lubi.
Ale podkreslam, jest to moja opinia na temat Kris. Pozdrawiam.

sonnenEW

Chociaż obie aktorki jak dla mnie są średnie to ja jednak byłabym za Selena..
Nikita ma racje Kristen odpada na starcie. Nie wiem dlaczego producenci biorą ją pod uwagę kompletnie nie pasuje do tej roli.

kwiatuszek446

Ja nie trawie ani jednej,ani drugiej,ale Gomez byłaby lepsza do tej roli. Mam nadzieje,ze jednak Stewart odpadnie i role dostanie Gomez.

kwiatuszek446

hmm. Uważam,iż Kristen akurat nie pasuje do tej roli i zgadzam się z komentarzami powyżej. Akurat to nie rola dla niej.

mrs robinson

Słyszałam ze role dostanie albo Selena,albo Kristen. Albo ta albo ta. Selenka jest słodka jak landrynka,te jej pucołowate policzki... wg mnie idealna Śnieżka. Kristen bardziej nadaje się do roli właśnie takich dziewczyn po dramatycznych przeżyciach. Te role dobrze jej wychodzą. Wg mnie!
Ale może się mylę. Czekam na inne opinie :).

mrs robinson

ona nadaje się do sprzedawczyń w McDonaldzie!
Dziewczyna po przejściach... no chyba że w szpitalu psychiatrycznym albo na odwyku, bo tak właśnie gra.

Bovril

moze i nie pasuje do roli sniezki ale tym barziej nie widze w tej roli Seleny, aktoreczka, piosenkareczka i co jeszcze wielka gwiazda, a co Kris to akurat pasuja jej role typu zbuntowana nastolatka, zagubiona, niezdarna, alb po ciężkich przezyciach-i sprawdza sie w takich rolach,zyje w swoim swiecie? wiesz wogole co to zdanie oznacza?

sonnenEW

Niestety,innych propozycji raczej nie ma. Albo Kris,albo Sel.

sonnenEW

Widzę że kierujesz się przede wszystkim niechęcią do Seleny, trochę obiektywizmu.To że jej nie lubisz nie oznacza ze Kristen będzie bardziej pasowała do tej roli .Spójrzmy prawdzie w oczy Kristen kompletnie się nie nadaje(tym bardziej że mówimy o wyglądzie zewnętrznym a nie grze aktorskiej)

kwiatuszek446

Śnieżka miała "cerę jak krew z mlekiem”, rumiana jak jabłko i okrągła na twarzy. Kristen nie ma niestety takiego typu urody,przyjmijmy to w końcu do wiadomości.

mrs robinson

rzeczywiscie nie ma i tez nie bardzo mi pasuje akurat na sniezke, ale Selena jest beznadziejna, jest mi obojetna ani jej nie lubie ani lubie, tylko jest wiele lepszych aktorek ktore moglyby zagrac ta role a oni akurat zastanawiaja sie nad Gomez,

sonnenEW

Nie, nie mam pojęcia....