Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 549 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

nienawidze jej!

użytkownik usunięty

jest beznadziejna aktorka wkurza mnie zeciagle sie garbi i robie glupie miny jest okropna :(

Totalne beztalencie. Doslownie w kazdym filmie jej gra jest wyprana z emocji,a szczeka otwarta. Ma taki glupi nawyk i powinna sie go oduczyc. Gdy ogladalam Zacmienie w kinie,normalnie zaczelam sie smiac,gdy ona wolala; Jacob. Ma glos jak mezczyzna. No zero delikatnosci w niej nie ma.

użytkownik usunięty
gluchytelefon

Zgadzam sie totalna poracha, ostatnio ogłądałam : w swiecie kobiet uhhhh myslałam że się wciekne jak na nią patrzyłm,jak ona wgl chodzi? tego chodzeniem nie da się nazawać to jest ciągnięcie nogi za nogą matko ! oktorpieństwo!

straszne. A jak na premiery zaklada szpilki to tak koslawo stoi. Szpile nie sa dla niej.
Przecietna i te cienie pod oczami. O MAJ GASZ.

gluchytelefon

Najgorsze sa jej glupie miny do kamery .

gluchytelefon

Widzę, że trafił troll na trolla :)

użytkownik usunięty
Camilla3

heja. Co sie tutaj dzieje?

użytkownik usunięty

Dostalam od wujka Ksiezyc w nowiu na dvd ;D. Ale sie ciesze ; D

nienawidzisz jej ciekawe zapewne nawet jednego wywiadu z nią nie widziałaś, waszym zdaniem beztalencie?-może lepiej popatrzcie w lustro, jagby była totalnym beztalenciem to nie miała by tyle ról na swoim koncie, a co do szpilek to sama Kristen przyznała że po prostu nie lubi chodzić w takich butach i zakłada je wtedy kiedy musi, nie kazdy lubi szpilki co w tym dziwnego...a jej głos cóz ma taki jaki ma i nie zmieni ale nawet jagy sie dalo nie powinna nic z nim robić bo bardzo fajnie śpiewa...ale najlepiej 'zjechać' kogoś

sonnenEW

Ale wiecie, po prostu odechciewa mu się już tutaj zaglądać. Kiedy nie wejdę, to jakieś beznadziejne, i jedne i te same tematy. "Kristen się garbi", "Kristen ma otwartą buzię", itd... Jezu, ile można. I tych naszych cudownych prowokatorów, coraz bardziej "podziwiam" za to, że chce im się tak pisać, jak zdarta płyta. Ja bym się poddała.

Camilla3

dziwnie się zachowujecie... to, ze ktoś bulwersuje się jej wyglądem jest naturalną koleją rzeczy braku sympatii do osoby, zawsze tak jest ze jak ktoś nas czymś irytuje zaczynamy bardziej zwracać uwagę na mankamenty wyglądu... wg mnie ona naprawdę jest słaba... i wcale nie chodzi o zjechanie jej czy coś... tylko w twilightach jest ładnie ucharakteryzowana a w reszcie raczej nie bardzo... trochę dystansu...bo nie uwierzę, że wszystkie aktorki oceniacie pozytywnie.

Ninettezinha

Nie rozumiem,jak mozna stawiac ja na rowni z takimi gwiazdami jak Alan Rickman,Meryl Streep,Jack Nicholson czy Rachel Weisz i dawac Kristen ocene 10/10. To jest dla mnie chore. Osoby ktore dostaly Oscara z takim scierwem,ktora zagrala w jakims gownie o nazwie Zmierzch. I gdyby jeszcze zagrala jakos rewelacyjnie... Ale nie. Ona tylko nam pokazuje swoje zeby jak u krolika Bugsa. I nie opowiadajcie bzdur,ze trudno jest jej oddychac.

użytkownik usunięty
gluchytelefon

siema ludzie. już wróciłam : D co to za kłótnie i niewyżyci ludzie na początku tematu?

ps. Włosi i Hiszpanie to najlepsi faceci na świecie. <3

użytkownik usunięty

Nie wiem,ja tam sie w to nie mieszam .;P

Zazdroszcze,ze tam bylas. ;]

Aaa, fajnie, że już wróciłaś ;)
Też bym sobie pojechała gdzieś za granicę, ale może za rok się uda!
Aa no tak, widzisz Ci z początku tematu to właśnie są efektami tego wiecznego słoneczka.

Ninettezinha

Ale ok, zgodzę się, że każdy może powiedzieć swoje zdanie, ja nie zabraniam. Ale ludzie ile można pisać jedno i to samo, bo nie oszukujmy, ale każda z osób, która nie lubi Kristen nie ma do zaoferowania żadnych ciekawych argumentów, tylko takie jak już 15758697977857 razy były pisane. I niech takie towarzystwo wzajemnej adoracji założy jeden temat, i tam wyrzuca swoje żale, a nie ciągle są nowe i dzięki temu forum jest zaśmiecane.

Camilla3

...lenka1994_94 masz rację...Mnie ta baba też denerwuje!!!

Jessica_18

jest okropna.

użytkownik usunięty
gluchytelefon

O MAJ GASZ.
Doprawdy, mocne argumenty.

ee. To ma byc ironia? Nie przejelam sie zbytnio.

użytkownik usunięty
gluchytelefon

To była mowa pogrzebowa. Że też się nią nie przejąłaś. Serca nie masz.

No chyba nie mam. ;F

użytkownik usunięty
gluchytelefon

O, kolejna szczerbata :F Witam w klubie :F

użytkownik usunięty

nie ważne czy lubi czy nie lubie. odjakiegos czasu nie chce mi sie juz wdawac w takie dyskusje. i szczerze mowiac nie przez takie tematy nie chce mi sie czasem na filmweba wogole zagladac. to straszne!

użytkownik usunięty

To nie jest straszne, to jest przerażające!

wiadomo że nie da się wszystkich lubić ale po co ogladac filmy, czytać info o osobie którą ' nienawidzimy' naprawdę jedno i to samo nawet nie mozna pogadać o roli bo ciagle Kristen i otwarta buzia itd. nie macie innych argumentów cieszymich no tak a mi się nie chce zagladać bo w domu mi nie działa prawidłowo nie moge wogole odczytywac postów czego mi to filmweb zrobił?;-) eh jak się nie naprawi to pożegnam się z wami bo nie mam zamiaru przesiadywać u znajomch na kompie:-(

sonnenEW

No przeciez kazdy ma prawo sie wypowiadac. A gadajcie sobie,pfffffff..................... tak wam przeszkadzamy?

Hah xDDDDD

gluchytelefon

Sama jestes beztalenciem !!!!!!

Kristen jest dobra aktorka moze nie oscarowa ale rola Belli dala nam do zrozumienia ..

to ze masz polowke mozgu to wiem !

Pozdro

użytkownik usunięty
YourFavouriteDrug

Dawna Kotkomroku .... Tak,tak. Pamietam cie.
Ogarnij sie dziecko. To,ze ktos nie lubi Kristen nie oznacza,ze masz ta osobe wyzywac. Rusz ta zakuta pala.

użytkownik usunięty

Juz pokazalas jaka jestes madra po tym,jak dalas filmowi Pachnidlo 6,a Zacmieniu 10. ;]

użytkownik usunięty

Do ocenienia jej zdolności intelektualnych wystarczy ta druga ocena. Pomijając, że sama jej wypowiedź kwalifikuje ją do grona niezbyt ogarniętych.

YourFavouriteDrug

hahaha. Zenua. ;F

użytkownik usunięty
YourFavouriteDrug

Co Ci dała do zrozumienia, drogie dziecię?

Nie wiem co jej dala do zrozumienia. Chyba to,ze tylko umie otwierac gebe a jej aktorstwo jest = 0.

gluchytelefon

Zmierzchomania jest chora i mozna popasc w obled.

użytkownik usunięty
gluchytelefon

Widać zrobiła na Tobie wrażenie. Ma ten urok bestyja. Ja się jednak nie dałam i dalej oceniam jej aktorstwo jako <0.

LENKO !

ZAMKNIJ SIE I SPADAJ DO PRZEDSZKOLA GDZIE TWOJE MIEJSCE

użytkownik usunięty
YourFavouriteDrug

Nie no. XD Dzieciak Neo atakuje.

W Azylu razem z Jodie Foster zagrała świetnie a była taka młoda, tak samo w Posłańcach...
Myślę że Bella jako postać nie daje jej pola do popisu

Matt_19_

Jezu,Polsancy to film tak nudny ze az do konca nie dotrwalam. Najnudniejszy film jaki kiedykolwiek widzialam. A ta cala Jodie nie jest taka wspaniala. Nie lubie jej gry i do tego lesbijka. Azyl takze mi sie nie podobal.

Jill_

Można pisać że jest dobra aktorką le tu do nikogo nic nie dociera, zapewne piszecie tak bo niecierpicie Kristen no ale coz tylko po co oceniac jej gre po jakiś 2 filmach?

sonnenEW

Widzialam ja jeszcze w Zmierzchu,Speak i Wszystko za zycie.

Jill_

The Runaways...też zagrała nie najgorzej( Scena w studiu) ;D

Matt_19_

Moim zdaniem Kristen też do najlepszych aktorek nie należy...
Ale no cóż.. każdy oczywiście może wyrazić swoją opinię na ten temat, ale kłócić o to się nie warto, no bo po co? :D

kamoaa

no niby tak ale wkurza mnie jak ktoś pisze że jest złą aktorką a tak naprawde widział tylko zmierzch, a co do teh runaways to była bardzo dobra rola i w Welcome to the... znów bedzie świetna

sonnenEW

ale co ci z tego że powiesz mu że nie ma podstaw żeby tak mówić? Przeciez ona nic sobie z tego nie zrobi i dalej będzie jej nienawidzić ;]

loveGDpcmcia

no tak racja najlepiej napisać nienawidzę jej a tak naprawde na jakiej podstawie?