Książek jest 4 - w Polsce wydano póki co 3 : Zmierzch, Księżyc w Nowiu i Zaćmienie. Czwarta - Breaking Dawn - zostanie wydana u nas w styczniu. W przygotowaniu jest również Zmierzch oczami Edwarda, który nosi tytuł Midnight Sun.
Mignight Sun nie zostanie wydane, poniewać ktoś dodał 12 rozdziałów do internetu. A oprócz tych 4 części podobno ma powstać jeszcze 5 ostatnia- ale to nie jest pewne! :)))
wielkie dzięki=**Ja dopiero niedawno zainteresowłam się tą książką więc nie wiem za dużo. Teraz czekam aż wyślą mi z merlina Zaćmienie=)
Nie ma za co;**
Zaćmienie;DD Ja świeżo po przeczytaniu świetna!!! Choć pierwsza i tak najlepsza;pp Dla mnie jak narazie najgorsza druga 'Księżyc w nowiu' i chyba tak zostanie, ale i tak wszystkie są taaakie niesamowite;] Miłej lektury:)
dzięki...ja też najbardziej nie lubię Księżyca w nowiu bo fajny jest tylko na początku i na końcu
14 listopada wejdzie u nas do sprzedaży książka Stephenie Meyer THE HOST - na nasze "Intruz" (:/), która jest pierwszym projektem nie nawiązującym do Cyklu Zmierzchu. :)
- pytałaś o KSIĄŻKI Meyer, a nie konkretnie o sagę. Wierzę, że jeśli Ci się spodoba to po "Intruza" też sięgniesz :)
Czesc, ja tez jestem dopiero co po przeczytaniu sagi ... hm.. wiem o tym ze autorka pisze ksiake, ktorej trescia bedzie wszystko to co wydarzylo sie "oczami" Edwarda, ale czy napewo jej nie wyda? Szkoda liczylam na to:D a i nie wiadomo nic odnosnie 5tej czesci sagi? I jesli chodzi o 4ta to raz podaja ze wychodzi w styczniu, gdzies przeczytalam ze w marcu...