słabiutka . BAFTA i złoty popcorn ? myśli że jest fajna -.- gdyby nie zmierzch nikt by o niej nie wiedział ;o słabiutka dzi*a.
"Myśli że jest fajna..." Skąd wiesz co ona myśli? Może i jest fajna ,na pewno fajniejsza od niektórych zawistnych ludzi, którzy wypowiadają się na tym forum
Znałam Kristen zanim zagrała w Zmierzchu. Widziałam ją m.in. w Ucieczka w milczenie, Zathura, Posłańcy...Uważam, że jest przeciętna. A w Sadze to gra już baardzo słabiutko. Myślę, że gdyby nie zagrała w Zmierzchu to i tak kiedyś stała by się znana, bo jak widać lubi pchać się do znanych produkcji. Właściwie to szkoda mi jej, że dla tego filmu.
Ja nie wiem bo nie oglądałam z nią żadnego filmu, ale uważam że chamstwem jest że użytkownicy forum którzy nawet nie mają szans zagrać w jakimkolwiek filmie wyrażają się wulgarnie na temat aktorek...Ja też niespecjalnie ją lubię bo wszędzie tylko Kristen, Kristen ale żeby zaraz od dziw*k wyzywać? No proszę ludzie....
To, że leczą swoje kompleksy..
Autor/ka tego "tematu" pokazała tylko na jak niskim poziomie inteligencji się znajduje i nie mam zamiaru się do niego zniżać.
Proponować wzbogacenie języka nie będę, bo to pewnie zbyt duży wysiłek dla dellive , ale znaleźć w słowniku hasło dziwka polecam, bo widać znaczenia nie znasz.
Myśli że jest fajna? Masz całkowitą rację! Jak na to wpadłeś/aś? Oglądając z nią wywiady? Rzeczywiście, taka w nich pewna siebie, że z pewnością wysokie mniemanie o sobie ma.
(zdarzą się tacy kretyni co nie zrozumieją: to była ironia).
Jakby nie było aktorka z niej beznadziejna. W III części zmierzchu nie dało się jej strawić, włączając w to Pattinsona. Nie wiem jak to możliwe, że obsadzana jest w tylu filmach, skoro za grosz nie ma talentu. Ale cóż dzieci zmierzchu i tak uwielbiają swoich wspaniałych " aktorów" tylko dlatego, że zagrali w zmierzchu.
Jej gra aktorska to porażka na całej linii. Wyglądu nie będę oceniać. 1/10 z wykrzyknikiem jej się należy.
1 hah widocznie producenci, rezyserzy się nie znają skoro zatrudniają Kristen...bez przesady na pewno jej gra aktorska zasługuje na lepsza ocenę!