Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

Tuż po nakręceniu "Księżyca w nowiu" została wezwana przed sąd w Los Angeles, z
zarzutem nagabywanie oficera policji do seksu. Ostatecznie trzy dniowy proces zakończył
się uniewinnieniem z powodu braku dowodów.

co?

sara137_2

Widocznie nie jest Aniołkiem,za jakiego ją macie. :-)

AniaShirley

ale nikt nie oczekuje od niej bycia Aniołkiem ;]

użytkownik usunięty
MuveeBomb

Wiekszosc ma ja za skromna osobe,ktora nie robi zadnych skandali. Jest czysta,taka naturalna,taka cud dziewczyna... bueh. I za co ta 10?

nie robi skandali i jest naturalna. skromność nie ma tu nic do rzeczy. nikt natomiast nie wspomina o czystości.
10 za talent i osobowość.

użytkownik usunięty
MuveeBomb

Talent. :F Dla mnie go nie ma za grosz. Ale nie bede sie o to klocic,bo fanki na mnie najada.
A ta ciekawostka jest bardzo ciekawa. :) Nie sadzilam,ze taki szarak moze byc zdolny do czegos takiego.

nie no spoko, masz przecież prawo mieć własne zdanie. tylko po 1. podaj mi wiarygodne źródło tej "ciekawostki". z góry zaznaczam, że Pudelek NIE jest wiarygodny ;] a po 2. to co w takim razie robisz na forum o Kristen ?

użytkownik usunięty
MuveeBomb

Nie robi skandali.... za to ciagle narzeka,jak ja wszyscy krzywdza. :F aha.

użytkownik usunięty
sara137_2

Autorce tematu chodziło o to, że na filmwebie w ciekawostkach o Kristen jest podana informacja z pudelka czy jakiejs innej strony plotkarskiej. Nie do tego służą "ciekawostki" by cytować zgryźliwych dziennikarzy czy antyfanów. Chodziło właśnie o to.

użytkownik usunięty

A moze to prawda? Kto wie?

użytkownik usunięty

A widzisz, nie ma pewności co do tego. Wiec nie powinno to byc umieszczane w ciekawostkach:P

użytkownik usunięty

Ciekawe kto to umiescil. :P jak nie jest 100 procent pewnosci. Co za baran.

użytkownik usunięty

ja Cię chyba znam. :)

juz jest tamat z takim zapytaniem...watpie by to byla prawda nie wiem dlaczego filmweb pozwolił umiescić taka'ciekawostkę' w necie nic nie ma na ten temat eh