Tuż po nakręceniu "Księżyca w nowiu" została wezwana przed sąd w Los Angeles, z
zarzutem nagabywanie oficera policji do seksu. Ostatecznie trzy dniowy proces zakończył
się uniewinnieniem z powodu braku dowodów.
co?
Wiekszosc ma ja za skromna osobe,ktora nie robi zadnych skandali. Jest czysta,taka naturalna,taka cud dziewczyna... bueh. I za co ta 10?
nie robi skandali i jest naturalna. skromność nie ma tu nic do rzeczy. nikt natomiast nie wspomina o czystości.
10 za talent i osobowość.
Talent. :F Dla mnie go nie ma za grosz. Ale nie bede sie o to klocic,bo fanki na mnie najada.
A ta ciekawostka jest bardzo ciekawa. :) Nie sadzilam,ze taki szarak moze byc zdolny do czegos takiego.
nie no spoko, masz przecież prawo mieć własne zdanie. tylko po 1. podaj mi wiarygodne źródło tej "ciekawostki". z góry zaznaczam, że Pudelek NIE jest wiarygodny ;] a po 2. to co w takim razie robisz na forum o Kristen ?
Autorce tematu chodziło o to, że na filmwebie w ciekawostkach o Kristen jest podana informacja z pudelka czy jakiejs innej strony plotkarskiej. Nie do tego służą "ciekawostki" by cytować zgryźliwych dziennikarzy czy antyfanów. Chodziło właśnie o to.
A widzisz, nie ma pewności co do tego. Wiec nie powinno to byc umieszczane w ciekawostkach:P