Krystyna Czubówna

Krystyna Grażyna Czubówna

9,0
2 406 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Krystyna Czubówna
onet318

Ee, dla mnie p. Czubówna ma zbyt chłodno i profesjonalnie brzmiący głos, żeby pasowało to do zmysłowości i erotyki. Tu lepiej by pasował jakiś cieplejszy głos.

Trojden

Na przykład Pani Barbara Kałużna :))

xpierwszyrazx

No, na przykład. ;) Albo Agnieszka Kunikowska, Anna Maria Buczek, Elżbieta Groszek, Małgorzata Masalska czy Danuta Stachyra. Albo taka pani, która często czyta erotyki na Tele 5, nie wiem jak się nazywa, bo nigdy się nie przedstawia. Czasem jest też prezenterką w programie "Nieźle kliknięciu".

Trojden

Ooo tak Anna Maria Buczek jak najbardziej, Danuta Stachyra już mniej, a Agnieszka Kunikowska za bardzo kojarzy mi się ze shrekiem :)) Małgorzata Masalska nie żyję, a reszty nie kojarzę...

xpierwszyrazx

Małgorzata Masalska nie żyje? Rany... Nie wiedziałem. Skąd się dowiedziałeś?

Czy wiadomo, na co umarła?

Elżbieta Groszek często czyta programy dokumentalne na TVN 24 Biznes i Świat i niektóre programy w TVN Style i Polsat Cafe, ma charakterystyczny głos.

Trojden

Wypadek samochodowy z tego co wiem i to w 2012r
Poszukaj w internecie jakiś wiadomości na ten temat, bo ja się tak za bardzo nie orientuję w temacie.

xpierwszyrazx

Z tych informacji wynika, że zginęła Małgorzata Gudejko-Masalska - czy chodzi o tę samą? Bo Filmweb pokazuje dwie - jedną o nazwisku po prostu "Masalska", a drugą z tym dwuczłonowym.

A co sądzisz o głosach Elżbiety Groszek, Justyny Gardzińskiej i Ady Gostkowskiej-Wilk?

Trojden

Wydaję mi się, że to ta sama osoba, ale pewności nie mam.

Kurcze teraz to już sama nie wiem. Wszystkie panie mają fajne, ciepłe, charakterystyczne nawet zmysłowe głosy. Wydaję mi się, że gdyby dały więcej emocji w to co czytają byłoby super. Programy przyrodnicze to jednak co innego niż erotyki, dlatego teraz ciężko mi sobie to wyobrazić ;D

xpierwszyrazx

https://www.youtube.com/watch?v=c9S_aeOFjiA - tu są próbki głosów, Elżbieta Groszek jest od 3:30 do 4:00.

W sumie Justyna Gardzińska i Ada Gostkowska-Wilk też mają fajne głosy, pasujące do erotyku.
https://www.youtube.com/watch?v=2iBE9Yq0zds - tu film czytany przez panią Gardzińską. A pani Gostkowska-Wilk też często czyta programy przyrodnicze.

xpierwszyrazx

Ewa Abart.