Krystyna Feldman

Krystyna Zofia Feldman

8,3
10 128 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Krystyna Feldman

Błagam, 24 miejsce?
Naprawdę, nic nie mam do tej kobiety... Ale nie mogę zrozumieć czemu jest tak wysoko w
rankingu?
Nie wieże! Naomi Watts, Katherine Heigl, Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Sigourney Weaver -
niżej od niej! Paranoja :D :D :D !

użytkownik usunięty
_FemmeFatale_

Mam identyczny syndrom 0.0, na szczęście z wolna rankingowa równowaga zaczyna powracać do normy.

PS. wybacz, ale prawidłowa pisownia to wierzę*

_FemmeFatale_

A ja nie wierzę, że napisałeś 'wieżę' .....

pssik

Mylić się jest rzeczą ludzką

_FemmeFatale_

Niedawno była 4 więc teraz jest lepiej.

_FemmeFatale_

A być analfabetka jest rzeczą nieludzką. I tyle.

_FemmeFatale_

Heigl? Lopez? Haha. W jaki sposób te gwiazdki miałyby być lepsze od pani Feldman? Z tym to akurat wyskoczyłaś jak Filip z konopi.
Może to 30 miejsce jest za wysoko, ale gdzieś koło 50 powinna oscylować, a na pewno być w Top100. To świetna, bardzo charyzmatyczna i utalentowana aktorka.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
koperfas128

Nie powiedziałam tak, wręcz mogę powiedzieć że jest dobrą aktorką.
Po prostu dziwi mnie fakt, że ludzie ją aż tak cenią - nie spodziewałam się tego.

użytkownik usunięty
_FemmeFatale_

Jennifer Lopez i Katherine Heigl mogły by jej co najwyżej kibel czyścić własnymi językami.

Ale się popisałeś ! -,-

użytkownik usunięty
_FemmeFatale_

Dziękuje :D

To był sarkazm ( sprawdź w google ) ;)

użytkownik usunięty
_FemmeFatale_

Wiem przecież co to sarkazm. Poza tym ten mój komentarz p.t "Dziękuje :D" to też sarkazm, a tak poza tym to się nie znasz na filmach i aktorstwie.

Odezwał się ten co się zna -,-

użytkownik usunięty
_FemmeFatale_

No co? Ocenianie takich wielkich aktorów jak Louis de Funes na 3, zaś takie zera jak Jennifer Lopez na 10/10 nie jest mądre.

I zakończy na tym, że każdy ma swój gust.

''a tak poza tym to się nie znasz na filmach i aktorstwie.''

i na podstawowej ortografii.

Racja!

_FemmeFatale_

Już jest 61..

użytkownik usunięty
_FemmeFatale_

Już jest 81..

zdecydowanie za nisko

_FemmeFatale_

Jak mnie denerwują tacy idioci. Czy widziałaś jakiś inny film z tą panią niż pożal się Boże "Kiepscy"? To wielka polska aktorka, która pokazała swój talent nie jeden raz. A wymienione przez ciebie "Aktorki" z koziej dupy typu Jennifer "goła dupa" Lopez czy Katerine Heigl nie mają co się równac z kunsztem tej pani. Wiesz co jest paranoją na tym portalu? To, że takie z dupy wzięte gwiazdeczki jak Nina Dobrev są wyżej od tej aktorki. To jest dopiero PARANOJA!

Candle3

Zgadzam się z Tobą całkowicie, Krystyna jest dobrą aktorką. Ale mnie tylko bawi ten fakt, że ludzie wolą ją oglądać od np. Niny. Nie wiem czy zauważyłaś/eś, ale mój komentarz nie jest złośliwy, o czym świadczą te uśmieszki na końcu " :D :D :D " Jestem pozytywnie zaskoczona tym, że ludzie tak sobie ją cenią. Naprawdę, nic do niej nie mam, jest dobrą aktorką. Lubię ją.

_FemmeFatale_

Bo Nina Dobrev czy Kaya Scodelario jest przyjemniejsza w odboiorze, patrzy się na nią z przyjemnością, a Katya Scodelario umie nawet dobrze zagrać.

Feldman? co z tego że nieźle grała jak była zawsze odpychająco brzydka? wolisz oglądać pięknie prezentująca się kupe czy nic nie robiąca ładną dziewczyne?

Syndori

Biorąc pod uwagę film, wolę oglądać porządne aktorstwo - i inni pewnie w dużej części też. A przynajmniej tacy, którzy w filmie szukają czegoś więcej, a nie tylko ładnych twarzyczek czy tyłków. Nawet najpiękniejsza aktorka jeśli jest sztywna i sztuczna, psuje odbiór filmu.
A porównanie pani Feldman do kupy jest stanowczo nie na miejscu.
Tym bardziej, że pani Krystyna - może nie typowa piękność - ale charyzmę i jakąś wrodzoną sympatyczność miała ogromną.

_FemmeFatale_

''mój komentarz nie jest złośliwy, o czym świadczą te uśmieszki na końcu " :D :D :D " Jestem pozytywnie zaskoczona tym, że ludzie tak sobie ją cenią''

Nie udawaj teraz.. Z wypowiedzi jednoznacznie wynikało, że uważasz co innego:

''Ale nie mogę zrozumieć czemu jest tak wysoko w rankingu?''
''niżej od niej! Paranoja''

Nie było to miłe zaskoczenie, więc teraz nie zmyślaj jak ludzie Ci pojechali.

_FemmeFatale_

Jennifer Lopez itp.??? i tyle w temacie.
P.S. Na filmwebie przed rejestracją powinny być jakieś krótkie testy ze znajomości kina.

KLAssurbanipal

Proszę Cię... Wystarczy już nie patrzeć na rankingi, ja przestałem około 2 lat temu, bo tylko się denerwowałem. Ileś tam % osób ocenia filmy na 1 albo 10 tam samo aktorów etc. a te oceny tak śmiesznie się wahają XD IMDB i wszystko jasne