"Kto zabił Kurta Cobaina? Tajemnicza śmierc ledendy rocka"... Przeczytajcie tę książkę, jeśli chcecie się dowiedziec czegoś o Kurcie, jak i o Nirvanie, śmierci Kurta i jego życiu. Ja jestem wstrząśnięta. Kurt się nie zabił sam. A jeśli ktoś wynajął mordercę, to on i tak był psychicznie martwy. Kto go zabił? Courtney Love. Po tej książce można wszystko zrozumiec. Ona go wyniszczyła. W ogóle go nie szanowała(potwierdzają to przyjaciele Kurta i Love) cpała razem z nim... wyzywała go... W momencie, gdy czytała jego list pożegnalny fanom(Dlaczego występują w nim dwa różne charaktery pisma?) po prostu go wyzywała. Przy fanach. "Chcę żebyście glosno powiedzieli: dupek". To o Kurcie. "Powiedzcie mu tylko że jest skur***lem, powiedzcie tylko: ty skur****u jesteś skur***lem". "Przestań byc k**wa dupku gwiazdą rocka", "skończ z tym k**wa mac", zamknij się sku***elu", "To co teraz przeczytam to je**ne kłamstwo", "Boże, Ty dupku!", I pod koniec: "Pamiętajcie tylko że to kompletne gówno".
Chcę wiedziec co myślicie na ten temat. Jestem otwarta na różne poglądy... A co myśleli o tym, Ci co to przeczytali?
Książki nie czytałam hmm nie czytałam ani jednej książki o Nivanie. ? Bądź jaki bądź: Historia Nirvany? leży u mnie od zimy, jakoś mi się nie chce? Co myślę o twoim temacie, to co wszyscy fani grupy mający jakiekolwiek pojęcie o zespole. To, że Kurt się ni zabił jest pewne (przynajmniej dla mnie), to, że szanowna małżonka wcale mu w życiu nie pomagał, wręcz przeciwnie, też jest pewne.
I jeszcze coś, strasznie się wkurzam kiedy anty fani Nirvany wypisują kompletne bzdury. Po co to robią?
Osobiście nie przeczytałam ani jednej książki o Kurcie, bądź Nirvanie. Jednak nie dlatego, ze nie chce mi się, czy coś w tym stylu, tylko dlatego, że nie mogę ich nigdzie dostać. Przeszukałam wszystkie księgarnie i sklepy typu empik jakie tylko są w moim mieście. Lecz w żadnym z nich nie było książek o Kurcie.
Ludzi, którzy wypisują różne pierdoły i kłamstwa na temat Nirvany i Kurta staram się ignorować, lecz czasami nie jest to takie proste i emocje biorą górę. Ale nie mogę pojąć dlaczego oni tak postępują i jaki mają w tym cel!
pees: Pozdrawiam wszystkich fanów Nirvany.
Taak! Ja wiem, że na Allegro jest pełno takich książek, tylko, że ja nie mogę ich zamówić:(
To tak łatwo jest powiedzieć, ale trudniej zrobić. Może dla kogoś wyda się to dziwne, ale mi po prostu nie wolno zamawiać nic przez internet - kaprys moich rodziców;/
Muszę sobie radzic inaczej;/