Kurt Cobain

Kurt Donald Cobain

9,4
16 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kurt Cobain

"Kto zabił Kurta Cobaina? Tajemnicza śmierc ledendy rocka"... Przeczytajcie tę książkę, jeśli chcecie się dowiedziec czegoś o Kurcie, jak i o Nirvanie, śmierci Kurta i jego życiu. Ja jestem wstrząśnięta. Kurt się nie zabił sam. A jeśli ktoś wynajął mordercę, to on i tak był psychicznie martwy. Kto go zabił? Courtney Love. Po tej książce można wszystko zrozumiec. Ona go wyniszczyła. W ogóle go nie szanowała(potwierdzają to przyjaciele Kurta i Love) cpała razem z nim... wyzywała go... W momencie, gdy czytała jego list pożegnalny fanom(Dlaczego występują w nim dwa różne charaktery pisma?) po prostu go wyzywała. Przy fanach. "Chcę żebyście glosno powiedzieli: dupek". To o Kurcie. "Powiedzcie mu tylko że jest skur***lem, powiedzcie tylko: ty skur****u jesteś skur***lem". "Przestań byc k**wa dupku gwiazdą rocka", "skończ z tym k**wa mac", zamknij się sku***elu", "To co teraz przeczytam to je**ne kłamstwo", "Boże, Ty dupku!", I pod koniec: "Pamiętajcie tylko że to kompletne gówno".
Chcę wiedziec co myślicie na ten temat. Jestem otwarta na różne poglądy... A co myśleli o tym, Ci co to przeczytali?

Yuzuki

Książki nie czytałam hmm nie czytałam ani jednej książki o Nivanie. ? Bądź jaki bądź: Historia Nirvany? leży u mnie od zimy, jakoś mi się nie chce? Co myślę o twoim temacie, to co wszyscy fani grupy mający jakiekolwiek pojęcie o zespole. To, że Kurt się ni zabił jest pewne (przynajmniej dla mnie), to, że szanowna małżonka wcale mu w życiu nie pomagał, wręcz przeciwnie, też jest pewne.
I jeszcze coś, strasznie się wkurzam kiedy anty fani Nirvany wypisują kompletne bzdury. Po co to robią?

HekateV

Osobiście nie przeczytałam ani jednej książki o Kurcie, bądź Nirvanie. Jednak nie dlatego, ze nie chce mi się, czy coś w tym stylu, tylko dlatego, że nie mogę ich nigdzie dostać. Przeszukałam wszystkie księgarnie i sklepy typu empik jakie tylko są w moim mieście. Lecz w żadnym z nich nie było książek o Kurcie.

Ludzi, którzy wypisują różne pierdoły i kłamstwa na temat Nirvany i Kurta staram się ignorować, lecz czasami nie jest to takie proste i emocje biorą górę. Ale nie mogę pojąć dlaczego oni tak postępują i jaki mają w tym cel!

pees: Pozdrawiam wszystkich fanów Nirvany.

wikta

na allegro dostaniesz te książki
pozdrawiam

Yuzuki

Taak! Ja wiem, że na Allegro jest pełno takich książek, tylko, że ja nie mogę ich zamówić:(
To tak łatwo jest powiedzieć, ale trudniej zrobić. Może dla kogoś wyda się to dziwne, ale mi po prostu nie wolno zamawiać nic przez internet - kaprys moich rodziców;/
Muszę sobie radzic inaczej;/

wikta

Hmm w Empiku nie znalazłaś książek o Kurcie? moją siostra kupiła tam już dwie "Bądźjaki bądź..." i "Kto zabił..." obie w Empikach w Warszawie. Jeśli u ciebie ich nie ma to możesz poprosic w księgarni żeby je dla ciebie zamówili.

Pozdrawiam.