Kurt Cobain

Kurt Donald Cobain

9,4
16 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kurt Cobain

Smutna prawda,dotycząca wielu znakomitych artystów. Kurt, Layne Staley, Freddie Mercury itd., ludzie,których NIE da się zastąpic!

cochisee

Warto dodać wspaniałego gitarzysty Def Leppard - Steva Clarka.
Urodzony 23 kwietnia 1960 - zmarł 8 stycznia 1991 roku z powodu zmieszania alkoholu z lekami antydepresyjnymi!

użytkownik usunięty
sebastian22221

To ja jeszcze dorzucę Sida Viciousa ;)
I Heatha Ledgera ;]

Heath Ledger był bardzo dobrym aktorem ale nie róbmy z niego nie wiadomo kogo.

cochisee

Zgadzam się!! Najlepsi artyści umierają w młodym wieku bo sodówka uderza im do głowy!! Jakby Kurt nie brał żyłby do dziś!! Ale i tak go uwielbiam!!

cochisee

Nie no bez przesady, że wszystkim sodówa uderza do głowy. Wielu owszem ale Mercuremu na przykład nie uderzyła. Eh szkoda że tak młodo zmarł ;( tyle fajnych utworów by jeszcze nagrał...

Adoda

No tak :( Zgadzam się z tobą!!! Ale Kurt brał i nie potrzebnie!! Też by teraz żył :(

paullla

Żył by żył i dużo świetnych utworów by jeszcze nagrał ale niestety nie umiał wyrwac się ze szponów nałogu :(

Adoda

Kurt Cobain,Jim Morrison,Ian Curtis,Janis Joplin...to prawda...Wielcy,umierają młodo

Zarrock

To prawda umierają młodo, ale ciekawe jest, że wielu z nich w wieku 27
lat: Jimi Hendriks, Kurt Cobain, Jenis Joplin, Jean Michael Basquiat...
Ciekawa zależność. Nie wiem może ktoś to zrobił przez przypadek a reszta
skopiowała :P Tylko James Dean olał system i zabił się w wieku 24 lata.

Jazzu

Kurt brał bo miał problemy, które wiązały się z jego osobowością, stosunkiem do świata.

cochisee

Do tej listy można jeszcze dorzucić: Tupaca, Notoriousa B.I.G, Aliyah, Dimebaga Darrella Abbotta (gitarzysta Pantery i Damageplan)

rafal_kuczerepa0911

Oprócz wsyzstkich tu wymienionych jeszcze paru : Elvis Presley, Michael Jackson, Bob Marley, Marlilyn Monroe...
Pozdro :)

eminem72

Amy Winehouse też miała 27 lat.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Bimberian

Ja dodam od siebie pana Lennona :P A co do Bimberiana. Weź idź stąd. Jimi Hendriks i jak to coś napisało "Rockowka dla gimnazjalistow". Za coś takiego pierwsza lepsza osoba powinna Ci dać w ryj. Dziękuję Pozdrawiam.

cochisee

Zgadzam się..