Kurt Cobain

Kurt Donald Cobain

9,4
16 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kurt Cobain

Tylko Chuck Norris wie kto zabił Kurta Cobaina.

American_Idiot_2

Powaliło wszystkich z tym chuckiem norrisem!

American_Idiot_2

Jack Bauer też wie i się nie chwali;)

American_Idiot_2

Nie drwij sobie z takich rzeczy to nie było śmieszne!

Travis88

Przecież sam sobie odebrał życie. Był dorosłym człowiekiem. Może przydałaby się jeszcze cenzura, żeby skasowac cały temat, bo nie zyje i należy się mu szacunek? Ocenia się kogoś przez wzgląd na jego twórczość i działalność, a nie przez to czy żyje, czy nie. Przecież Hitler i Stalin nie zyją, a nikt nie zabrania mówic na nich nic złego. Gdyby każdego by tak traktować, że nie żyje, więc nie można żartować na jego temat to by to było naruszenie wolności słowa. Każdy ma prawo, żeby żartować z tego, co go śmieszy i każdy ma prawo powiedzieć, że żart jego zdaniem był głupi, ale nie ma najmniejszego sensu rzucanie wyzwisk.

Travis88

Przecież sam sobie odebrał życie. Był dorosłym człowiekiem. Może przydałaby się jeszcze cenzura, żeby skasowac cały temat, bo nie zyje i należy się mu szacunek? Ocenia się kogoś przez wzgląd na jego twórczość i działalność, a nie przez to czy żyje, czy nie. Przecież Hitler i Stalin nie zyją, a nikt nie zabrania mówic na nich nic złego. Gdyby każdego by tak traktować, że nie żyje, więc nie można żartować na jego temat to by to było naruszenie wolności słowa. Każdy ma prawo, żeby żartować z tego, co go śmieszy i każdy ma prawo powiedzieć, że żart jego zdaniem był głupi, ale nie ma najmniejszego sensu rzucanie wyzwisk.

Kermit_The_Frog

Sorry :)
Dwa razy się niechący wysłało :D

American_Idiot_2

Moja babcia go zabiła bo ją zdradzał!Śmieszni jesteście!

użytkownik usunięty
finlay

Maryl-nie każdy musi być śmiertelnie poważny.

Dlatego powaga, ludzie -_-

Jakośmnie to nie śmieszy... to ze mną jest coś nie tak? raczej nie.

HekateV

Bo zabił go sam Chuck. Dlatego on wie.

American_Idiot_2

Ty go zabiles wyjezdzajac z tym pytaniem.

American_Idiot_2

mnie tez to nie smieszy bo smierc wielkiego artysty nie jest smieszna smierc wogole nie jest smieszna.:(

domcik7

Samobójcza śmierć ćpuna nie ma nic śmiesznego w sobie, masz rację.

American_Idiot_2

"Tylko Chuck Norris wie kto zabił Kurta Cobaina."

No cóż.. żarty na poziomie.. :/

American_Idiot_2

Nie tylko chuck norris wie ze jestes głupi.

powiem nie tylko dlatego ze lubie Cobaina i go cenie, tylko ogólnie ja lubie humor w kazdym wydaniu (antysemicki, czarny itp. ) ale to poprostu nie było śmieszne tak jak większość dowcipów o Chucku Norrisie <yes>

American_Idiot_2

ej wiesz co jestes durna lub durnym nastolatkiem z takimi tekstami to wyskakuj do kogo innego to jets brak szacunku dla osoby zmarlej i przestan bo to naprawde nie bylo smieszne ciekawe jak ty bys sie czula jakby ktos o tobie napisal ze chuck norris wie kto zabił bezmyslna nastolatkie

Requiem

American Idiot.... samo za siebie mówi
żali mi ciebie...........

Requiem

Dokładnie, przecież sam sobie odebrał życie. Był dorosłym człowiekiem. Może przydałaby się jeszcze cenzura, żeby skasowac cały temat, bo nie zyje i należy się mu szacunek? Ocenia się kogoś przez wzgląd na jego twórczość i działalność, a nie przez to czy żyje, czy nie. Przecież Hitler i Stalin nie zyją, a nikt nie zabrania mówic na nich nic złego. Gdyby każdego by tak traktować, że nie żyje, więc nie można żartować na jego temat to by to było naruszenie wolności słowa. Każdy ma prawo, żeby żartować z tego, co go śmieszy i każdy ma prawo powiedzieć, że żart jego zdaniem był głupi, ale nie ma najmniejszego sensu rzucanie wyzwisk.

American_Idiot_2

Naprawdę, bardzo zabawne :/ Trochę szacunku.

Gehenn

Polacy- ludzie bez jakiegokolwiek poczucia humoru. Tu mamy kolejny dowód tej tezy.

American_Idiot_2

O mój Boże, jacyś wy zabawni. No po prostu ubaw po pachy...