Kurt Cobain

Kurt Donald Cobain

9,4
16 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kurt Cobain

Czas płynie nieubłaganie. W zeszłym roku minęło 20 lat od śmierci lidera zespołu Nirvana. Dwa filmy dokumentalne z tego roku nie dają nadal odpowiedzi. W sumie sprawa jest martwa ale nie osoby, które mogłyby coś więcej wiedzieć. O ile "Monatge Of A Heck" jest wyjątkowo gładki i powtarza jakieś banialuki a z drugiej przykrywa całość bogatym materiałem video i audio tylko co z tego jak jest on zmanipulowany. Z drugiej strony mamy "Soaked In Bleach" gdzie stawia się naprawdę poważne pytania, prezentuje intrygujący materiał i też możemy tu mieć do czynienia z manipulacją ale jakoś jest to bardziej wiarygodne źródło w moich oczach. Nie ma muzyki zespołu Nirvana? To należy się spytać kto ma prawa i kto nie jest zadowolony z tego ostatniego filmu i połączyć oba zdarzenia. Co się wydarzyło w kwietniu 1994 roku, dowiemy się kiedyś? Dowodów rzeczowych brak, ciało Kurta zostało skremowane a domek w którym został znaleziony zniszczony, wszystko zdarzyło się dość szybko, jakby w pospiechu. Pytania są, teraz czekać aż ktoś coś powie kiedyś, pozostają hipotezy, tylko to nie są fakty.

Bronson87

Z tego co czytałam i z tego co się orientuję, to są nowe dowody wskazujące na to, iż Kurt został zamordowany i policja zamierza wznowić śledztwo, także mam bardzo wielką nadzieję, że jednak sprawa śmierci Kurta w końcu zostanie odkryta. Co ciekawe do wznowienia nie chce dopuścić Courtney żona Kutra oraz córka twierdząc, że powinno się uszanować ich rodzinę itp rzeczy co do córki mogę się zgodzić to może ją zniszczyć psychicznie ale co do Courtney no to fani chyba wiedzą o co chodzi. Nie chcę to budować jakiś teorii spiskowych, ale od dawna wiadomo było, iż Kurt nie mógł zabić się sam więc mam naprawdę wielką nadzieję, że ta sprawa będzie miała finał.