Léa Seydoux

Léa Hélène Seydoux-Fornier de Clausonne

7,4
24 614 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Léa Seydoux

Ale o co chodzi, dlaczego???
Naprawdę kiepsko to widzę ta Pani jest po prostu brzydka, ja rozumiem, że z Craigiem grały już 2
francuski, ale tak jest słabiutka...

lenyiwc

Seydoux brzydka? ty chyba brzydkiej dziewczyny nie widziałeś

doorshlaq

Patrząć na dziewczyny Bond z serii z Craigiem o Brosnanie nie wspominam to ta Pani jest wręcz tragiczna.... no ale o gustach się nie dyskutuje, a jak ktoś lubi chłopięcą urodę to jego sprawa.

lenyiwc

o gustach się dyskutuje, inaczej to forum nie miałoby racji bytu, a ty nie napisałbyś swojego komentarza.

to nie jest chłopięca uroda, Seydoux jest bardzo dziewczęca.

niektórzy mają skłonności do przesady. ludzie nie dzielą się pod względem urody tylko na ładnych i obleśnych. między jednym a drugim jest mnóstwo odcieni urody. większość stanowią ludzie po prostu przeciętni. jeśli sugerujesz, że Lea Seydoux jest tragiczna - co oznacza, że nie tylko jest poniżej przeciętnej, ale, powiedzmy, 90% kobiet jest od niej ładniejszych - to nie jest już kwestia gustu, tylko kłopotów z percepcją.

doorshlaq

sugeruję to ja czytać uważnie, napisałem: "Patrząć na dziewczyny Bonda z serii z Craigiem o Brosnanie nie wspominam to ta Pani jest wręcz tragiczna".

lenyiwc

Taka tam nimfetka, nic ciekawego ...

doorshlaq

jest okropnie brzydka, zdecydowanie mieści się w tych 10% tragicznych kobiet

RyczPie

Nie jest brzydka.Wolałbym ją niż dziewczyny Bonda Daniela Blanchi, Ursula Andress, Shirley Eaton, Luciana Paluzzi, Maud Adams, Rosamund Pike - na plecy one nie powalają.Lea Seydoux jak dla mnie ma coś w sobie pociągającego .Całe noce bym jej z łózka nie wypuszczał:) Mógłbym ją ratować przed zbirami, a ona by się namiętnie odwdzięczała.Ahh ten Bond- Zazdro