Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta

8,3
28 706 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lady Gaga

Jej ballada Speechless http://www.youtube.com/watch?v=_7HvURBhMGE
jest przepiękna! Jak pewnie nie wiecie Gaga się zmieniła. Jest bardziej dojrzała. Bierze udział w różnych akcjach charytatywnych, jest bardzo tolerancyjna, przeciwna się znęcaniu się nad zwierzętami, jest bardzo miła dla swoich fanów. Ubiera się oryginalnie, co w tym złego? Głos ma cudny! Jej teledyski mają swoją historie i są wręcz doskonałe!
Ma swój styl, niepowtarzalny i oryginalny, jest sobą i nie przejmuje się tym co o jej strojach i zachowaniu myślą inni, nie należy też do najpiękniejszych ludzi w showbiznesie, jednak mimo to odniosła ogromny sukces. Dlaczego można spytać? Dlatego, że ona ma talent. Jest inspiracją dla innych młodych artystów pokazując że talent wystarczy i można osiągnąć to co się zamierza. Dla mnie Gaga jest inspiracją i przykładem, że nie zawsze należy zwracać uwagę na to co mówią inni. Kolejna rzecz to niepowtarzalna muzyka, niezbyt często zdarza mi się przesłuchać płyty jakiegokolwiek artysty od początku do końca, w przypadku Lady Gagi nie było to trudne, ponieważ każdy jej utwór ma w sobie pewnego rodzaju magnes. Widać to bardzo dobrze po rewelacyjnej sprzedaży jej płyt oraz po tym ile nagród dostaje. Zdobywając sukcesy nie zapomina też o innych, bardzo miłe było z jej strony zamówienie pizzy dla swoich fanów czekających aby zdobyć jej autograf przed jednym ze sklepów w LA. Gaga jest nie tylko dobra i mądra ale także potrafi skupić uwagę mediów, niemal codziennie możemy przeczytać o niej na portalach plotkarskich gdzie cytują jej kontrowersyjną wypowiedź czy pokazują jej oryginalny strój, co świadczy o tym że Gaga jest indywidualistką i ma własny ciekawy styl ;p Warto wspomnieć także o jej pełnych energii koncertach na które zjawiają się tłumy fanów,ona ma po prostu co coś w sobie i w swojej muzyce, bo gdy słucham jej muzyki jestem jakby w innym świecie i kiedy zacznę słuchać to trudno mi przestać i nie obchodzi mnie że niektórzy ją uważają za dziwaczkę, przynajmniej wyróżnia się z tego tłumu plastikowych lal które nie potrafią śpiewać a robią karierę dzięki swojemu wyglądowi a nie talentowi.

blueing

całkowicie się zgadzam z blueing
ja kiedyś patrzyłem na Gagę jak na tanią laskę, coś w rodzaju dody, ale poczytałem trochę i zainteresowałem się jej osobą, teraz uważam, że jest niewątpliwie artystką :)

blueing

Taki jest jej image. Szokuje. U nas Doda szokuje. To też jej image. Myślę że zarówno GaGa jak i Doda - na co dzień są całkiem normalnymi dziewczynami. Właściwie mało mnie obchodzi to jak się zachowują co mówią. Grunt że mają dobre piosenki. Bo nasza Doda też ma na koncie niezłe hity.

Piosenki GaGi są chwytliwe, można je łatwo zapamiętać i zanucić, a teledyski kontrowersyjne.

Ja tam nie mam nic ani do Gagi ani do Dody. Czy jakiejkolwiek innej piosenkarki która szokuje swoją osobą

blueing

uważam, że gaga jest oryginalna, za to doda kiczowata

ArusArczes

co do tego co napisała blueing - szanuję gagę jako człowieka, na plus jest także to że sama komponuje.
aczkolwiek jej twórczość do mnie zbytnio nie przemiawia