Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta

8,3
28 706 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lady Gaga

Myślę, że ten fakt powinien zakończyć dyskusję na temat jej "zdolności aktorskich". Pierwsza rola w
filmie i pierwsza nominacja (która zapewne zamieni się w statuetkę). Żałosne.

bartolomeo1977

No ale od zawsze wiadomo, że aktorka z niej beznadziejna.

bartolomeo1977

Żałosne to jest np. uznawanie Złotej Maliny za jedyny wyznacznik jakości czyjegoś grania (piszę ogólnie, nie ad personam).
Przyznający nominacje i tę nagrodę też się czasem mylą lub dają nominacje irracjonalnie filmom, kótóre wale złe nie są.
Widziałeś film ? Aż tak źle zagrała ?

PS
Uprzedzam: nie widziałam filmu, nie oceniam jej zdolności aktorskich poza tymi z teledysków (tam O.K.)

pixi222

Tak, widziałem ten film i chociaż zgodzę się z Tobą, iż rzczywiście "nagrody" te czasem są przyznawane dość niesprawiedliwie, to w tym wypadku muszę przyznać całkowitą rację przyznającym nagrodę. Przecież ona zagrała tam potwornie! Ale co zrobić, gwiazdy pop są teraz lansowane we wszystkich możliwych miejscach. Co z tego, że grają tam jak drewno - ważne żeby promować. Przeszłość pokazała, że nie każda gwiazda pop jest da Vincim naszych czasów. Weźmy np. Madonnę. Z całym szacunkiem dla niej, ona powinna się zająć tylko muzyką, bo to jej w miarę wychodzi, a nie brać się za sztukę aktorską, gdzie chyba 5-letnie dziecko grałoby lepiej (nie licząc Evity). A Lady Gaga chyba chce pobić jej rekord w ilości Złotych Malin.

bartolomeo1977

O.K., obejrzę kiedyś z nudów to się osobiście przekonam :-) Dzięki za odp.