ktos sie orientuje , gdzie mozna dostac taka swiecaca palke jaka lady gaga ma na teledysko Love Game? ;P
Jak już pisałem gdzie indziej- zapytaj na komisariacie policji:D, ale, że jestem dobry człowiek i często pomagam nawet największym wrogom i burakom, to poszukam dla ciebie trochę po necie:D
tak, chodzi mi o disco stick :D kurcze tylko ja talentow manulanych kompletnie nie mam ;/ mozesz podac linka do tego filmiku ?
dobra filmik znazlem... ;) a sluchaj a moglbys mi wyslac na maila ta disco stick , ktory Ty zrobiles? bylbym niezmiernie wdzieczny.
jestem_dobry@o2.pl
Wiesz, aktualnie Disco Stick zostawiłem na wystawie sztuk współczesnych, ale jak tam znowu będę to zrobię zdjęcie. Jak coś to zrobiłem duże Disco Stick, takie z jakim aktualnie występuje na Monster Ballu ;). http://www.lastfm.pl/music/Lady+Gaga/+images/47357339 Identyczne ;D. Jak jesteś fanem to warto czytać newsy na najlepszej polskiej stronie fanowskiej GagaFace.pl :). pzdr.
blueing! widze , ze jestes utalentowany! gratulacje! :) jestem 100% GaGi znam jej kazda piosenke i marzy mi sie taka stick! Czy moglbys mi zrobic taka duzo Disko Stick? Oczywiscie zaplace! To na pewno nie jest latwe! Bardzo Cie prosze! Zalezy mi na tym. Z gory dzieku za odpowiedz. Pozdrawiam
ps. wybierasz sie na koncert GaGi? Bo ja oczywiscie! ^^
Niestety to była pojedyncza rzecz i raczej więcej tego nie zrobię [wiesz, chcę mieć to tylko dla siebie hah xD].
Oczywiście wybieram się na koncert, mam najlepsze miejsce ;), a po za tym już nie raz byłem na Gagi koncercie.
nie zlitujesz sie nade mna?! to zdjecie co mi wyslales to wyglada po prostu swieeeetnie! nie jak laska , ale jak swiecaca maczuga ^^ blueing nie masz pojecia jak Cie o to prosze! no zlituj sie ;p fani GaGi sobie nawzajem pomagaja ;] little monsters xD ! A najlepsze miejsce czyli Vip? Ja kupuje chyba bilet za 359 , uwazasz, ze to dobre miejsce? Czy sa jakies lepsze ;] a w ogole jak bylo na koncercie GaGi? Gdzie byles? To Ty dodales swoje zdjecia z koncertu na gagaface.pl? ;)
licze na zlitowanie sie i odpowiedz :)