Lance Henriksen

Lance James Henriksen

7,6
10 859 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lance Henriksen

Dlaczego Lance gra w takich kiszkach?, dlaczego znani dobrzy producenci nie dadza mu rol godnych jego talentu?, aktor jest bardzo charektyrystyczny, moglby zagrac rozne tematy, wybitnie dramatyczne, a tak ostatnio grywa w horrorkach dla idiotow.
Bardzo niewiele jest tego typu aktorow jak Lance, obok takze niedocenionego Ruther'a Hauera, to sa ludzie ktorych nie latwo w przyszlosci bedzie mozna zastapic w kinie.
Pomyslcie przez chwile, i zastanowcie sie co to bedzie za 20 lat.

wp_nowak

To prawda, Lance zasługuje na lepsze angaże, niż te, które dostaje. Role w "Terminatorze" i "Obcym 2" były w jego wykonaniu bardzo dobre, bo to aktor z ciekawą twarzą. Bardzo ciekawy jestem, jakby wypadł w rolach pierwszoplanowych.

Thommy

Oj, jest ich paru - zajebistych aktorów, którzy grają chałtury. Że wspomnę tylko o moim ulubionym Michaelu Madsenie, dla którego to ostatnio kupiłem sobie "Maszynę do zabijania" i nie wiedziałem, czy mam się śmiać, czy płakać.

King_SX

W roli pierwszoplanowej najbardziej kojarzy mi się w "Millennium", lub w jakiś słabych produkcjach bądź mało znanych a dobrych.

wp_nowak

Zadziwiajace, zgadzam sie i prawdopodobnie nikt nie udzieli odpowiedzi na pytanie, dlaczego.

wp_nowak

niestety, nie zrobił zawrotnej kariery, czemu? może dlatego, że późno zaczął? w ciekawostkach podają, ze dopiero w wieku 30 lat(sic!) nauczył się czytać.
w każdym razie szkoda, ze nie zrobił większej kariery, macie racje, że jego talent marnuje się w filmach klasy B, w których teraz gra. dla jest jednym z aktorów - symboli lat 80, mojej ulubionej dekady.